CNN נגד ישראל

יוAב

New member
CNN נגד ישראל

לדוגמא:ביום השני להתקפות החיזבלה בשעות הערב תחת הכותרת "לבנון תחת התקפה"(שנמכה ימים רבים אחרי)בכותרת הכתובה בתחתית המסך "נסרלולה מאיים שיתקוף את ישראל בטילים אם תמשיך לתקוף את לבנון". למרות שחיזבולילה כבר שלח מאות טילים. ב-CNN לא לשמעו על טלים שנורו לישראל עם חמשת הכתבים שהם גאים שיש להם אצלנו? למי שצופה ב-CNN נדמה שיש רק צד אחד שתוקף ללא אבחנה ורק צד אחד שנפגע,וזה לא ישראל. בשבוע הראשון העמידו מונה קורבנות לבנוני לבל נטעה וספרו לנו את ההרוגים במרבית שעות השידור תוך ציון מינימלי על קורבנות בישראל. החכמים ב-CNN מראיינים מומחים שמסבירים על צדקתנו ביציאה למלחמה ועל כך שישראל הותקפה ללא התגרות בלבנון,אבל אפשר ליראות שאת המראיינים זה לא מעניין והשאלות מונחות כדי להוציא את ישראל כתוקפנית עם כח מוגזם. למלחמה יש שני צדדים ששניהם תוקפים ושנייהם מותקפים,אם אתה מדגיש את הדיווחים על צד אחד שתוקף וצד שני שחוטף אתה משדר אינפורמציה סלקטיבית שלצופה יכולה להיות רק מסקנה אחת ע"פ האינפורמציה שהוא מקבל, וכמובן שישראל היא הרעה בסיפור. הם מדווחים שלאזור המותקף בבירות ששם החיזבלה שולט אי אפשר להיכנס כי החיזבלה לא מרשה לאף אחד להתקרב. אבל משדרים שוב ושוב עשרות פעמים את הכתב שמובל ע"י איש החיזבלה שמראה לכתב ה-CNN את הבתים ההרוסים וטוען שאין ולא היו שם שום דבר ששיך לחיזבלה ולמעשה תקפנו בתים של אזרחים שלווים,תוך כדי תעמולה שלא ניתן ליטעות בה של איש החיזבלה ותוך קריאה/הזמנה שלו לצה"ל לבוא ולהילחם בו פנים אל פנים. האם העובדה שהאזור הוא איזור חיזבלה סגור נעלמה מכתבי ה-CNN ?ממי הם קיבלו רשות ומי הוביל אותם שם לא ראוי לציון? עוד כתבה על איש מסכן שנפצע וכתבי ה-CNN מלווים אותו בבית החולים עד שהרופא מודיע שהוא נפטר. מאוד עצוב לראות את הכתבה שפותחת יומיים את שעת החדשות,אבל רק פצועים לבנונים מגיעים לבתי החולים ומתים שם? ע"פ ה-CNN נראה שכן. אני רוצה להגיד שתמיד הגנתי על CNN כשחברים אמרו לי שהם נגדנו,אבל הפעם ההתנהגות שלהם היא ברמת ההסתה. אני רוצה לציין שסקאי ניוז להפתעתי היו מאוזנים והוגנים למרות השחצנות הבריטית. על ה-BBC אין מה לדבר זה כבר אבוד.

ne ro

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רוצה לנסות את LCI ?

יוAב

New member
למה

למה_ כי הם ערוץ חדשות שמשדר ומעצב דעת קהל בארה"ב,מדינה סופר חשובה מבחינתנו. למה_ כי זו התחנה שמשדרת למספר הארצות והקהל הרחב ביותר. ולמה_כי אנחנו יכולים לשנות שם את הראיה המעוותת יחד עם הרבה יהודים שעובדים ומנהלים את התחנה. ולמה_ שאנחנו לא צריכים לקבל עובדה זו כמובת מאליה לא מ-CNN ולא משום תחנה אחרת. ואני רק מקווה שהשאלה הבאה, תהיה איך?

ne ro

New member
לא מסכים.

אתה אולי חושב שזה משפיע, אני לא. אני אישית חושב שמושגים ריקים ומטופשים כמו "התקשורת עוינת" אינם תורמים לשום דבר. זו עובדה.

יוAב

New member
עם מה אתה מצחצח שיניים,מה אתה לובש

אוכל שותה, עם מה אתה נוסע וכמה זה מושפע מפרסומות. תגיד אתה לא מושפע מפרסומות אז רוב האנשים כן. ראה כמה מושקע בפרסום ע"י חברות ומדינות, אנשים מושפעים טוטלית ממקורות האינפורמציה שלהם,גם אתה.

ne ro

New member
נכון..

אבל תראה אם עוקבים אחר תחנות הטלוויזיה דוברות האנגלית כמו BBC או CNN או SKYNEWS אתה יכול למצוא דיסאינפורמציה מסויימת בדיווחים שלהם על כמעט כל נושא בעולם.

הם אמורים להיות מאוזנים לדווח את

האמת. האמת היא שישראל נסוגה לקו הגבול הבינלאומי, עיניין החטיפות המשיך, גם לאחר שכבר החזרנו, ראינו שזה מוביל לעוד ועוד חטיפות כדרך בדוקה להשיג מישראל השגים פוליטים, לבנון אמורה להיות ריבונית במדינתה אך היא לא, החיזבאללה היא הריבון בדרום המדינה. הפעולה היא לא פעולת ענישה ולא פעולת תגמול אלא פעולה לשינוי המציאות והסטטוס קוו, לכן כל עיניין ספירת הגופות וה"פרופורציה" פשוט לא רלוונטית. את זה הרשתות הזרות עדיין לא מבינות או לא מוכנות להבין מאחר ויש להם צורך כפייתי כמעט לאזן ולהשוות בכוח מצב שהוא לא מאוזן מלחתחילה, זו לו "התנגשות" זה אירגון טרור שתוקף מדינה ללא כל פרובוקציה מצידה או בכלל כל סיבה. זה לא נקרא להיות בעדינו, זה נקרא לתת דיווח אמין ולא מגמתי, אני לא יודע מה עם הרשתות לא דוברות אנגלית, הCNN לא ממש אמין, הBBC עוד יותר גרוע.

nizanm

New member
במלחמות עתידיות עשויים לתקוף

תחנות T.V ורדיו עויינות. אם ישראל תתקוף כבר את CNN - אבין אותה ביותר.

matan115

New member
FOXNEWS בעד ישראל

כל מה שאמרת על CNN ועל הטענות של שאלות מנחות קח את זה לצד השני בקיצוניות לFOXNEWS האמריקאית, שמה לא רק שואלים שאלות מנחות אלא גם נותנים יותר זמן לדוברים שמצדדים בישראל ובכלל מביאים חבורות של גנרלים אמריקאים שמצדיקים כל דקה את ישראל ומאשימים את איראן וסוריה. לא כל העולם נגדנו ואני מאוד מרוצה מהסיקור של FOXNEWS גם אם הוא לפעמים חד צדדי.

למעלה