CNTM פרק 2

CNTM פרק 2../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הםםםם היוו חייביםםםםם להרוס לייייייייייי:(((((((??@##$%%^??!~!?!?!?!?!@!!!!@~????????? כלללללל הפרקק אנייי רקקק אומר כמה זה סדרההה מושללללממתת+בנותתת יפיופותתת ומהפכיםםםם אלוהיייםםםםםםםם אבללל להעיףףף לי את דאאווןןןןןןן?? היא אחתת הבחורוותת הכייי מושלמומממממתתתת שיששששש.. פשוטטטטט עצובבב **אנלא מבין איךךך מדהימה כמוההה בלי ביטחוןןן אייךךךך?!?@??** המהפכיםם===> פשוט מדהימיייםםם עושים בצפרר לANTM בריבועע.. דאווןן כמובןןן סגידהה, טאניקהה נהייתה מדהימההה (כמהה ששנאתי אותה), נטלי מושלמממממממתתתת למההה נראההה להה שהיא שמנההה פורר גאד סייקקק?@!# אילנייההההה יפייפיההההה, אהבתי את מה שעשו להתרר אבל היא באמת נראת זקנההה, ברנדיייייי מיוחדתתת רצחח אבללל משו לא מסתדרר לי איתהה, אנדראה=== הכייעורר היחיידד בתוכניית ומהפךך זוועתיי כמובןן.. אם מעייפייםם את ברנדייי כל הבנותת מדהימותתתת אהה חוץ מסיסיי אבל תמונה חמודהה.. סדרההה שולטתתתתת רצחחח עם פי מיליון יותרר פוטנציאל מאמריקההה השופטים מקצועיייםםם רצצחחח רק חבלל שלא משקיעיםםםם בפוטושוטים כל כךךך:( היפפפפפפפיופהההההההההה :((((((((((((((((((((((((( נטטטטטללייי+אילניההההה+טניקה+קצצתת ברנדיי שליטההה

sapirush001

New member
ההדחה בכלל לא מוצדקת

היו צריכים להעיף את השנייה הזאת לא זוכרת איך קוראים לה החלק של המייקאוברים אני הכי לא אוהבת כי מי יודע מה יקרה אבל המייקאוברים שעשו היו טובים חוץ מלאנדראה המיקאובר הכי מזעזע אבל ככה לכולם היה בסדר אבל חבל לי על התר התאים לה יותר משהיה לה קודם גם למה גזרו לה. היה לה שיער בסדר חשבתי יעשו לה סתם החלקה והפוטושופ של היום לא היה כל כך טוב לא ממש אהבתי

כןןןן בדיוווקק מה שאניייי אמררתתתיי

הבנותתת מושלמווותתת הסדרההה מדהימהההה אבלל הם בכללל לא משקיעיםםםם בפוטושוטיםםםם מזההה זההה לא ברמה כלל כךךך:( אבלל אין על הסדרההה הזאתי אנדראה? הכייעורר היחידד בתוכנית התר?? הם גזרוו לה תשיערר כיי היא הסתירהה תפניםם שלהה מאוחרייי זהה תשימייי לב תמידד היה לה שערר על הפניםםם וככהה לא מתנההגתת טופ מודל :]

היא תמיד מדהיממההה:(

ברורררררררר שלאא היווו צריכיםםם הדדייחח אותה אבללל חבלל שאיןןן לה ביטחון במצלמההההה היאא בכללל לא יודעתתת כמה היא יפה כל כך יפה יותר יפה מכולם חעחעחעחעחעחעחעחעחעע LOLL

CNTM פ7ק 3:((((((((((((((((((((((((

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף מצד אחדדד אניייי מאוהבב בסדרהההה הזאתתתתתת מצד שנייי פעםםם שנייההה ביומייםםם שהםםם מעיפיםםםםם לי תבחורהההה הכייי יפהה+שאנייי הכייי אוהההההבבבב נטלייייייייי:(((((((( כזאתתתת מדהימההה בתמונהה היאא יצאהה טיפה רחבהההה אבללללללל היאא לאא באמת מלאההה ישש לה גוףף סבבה ופניםםם מדהימותתתת:(( מזללל אבללל שלאא העיפו אתת טניקההה היאאא גם יפה ברנדיייי שולטטתתתת אפילוו שהיאא קצתתת ביצ' חעחע מה היאא עשתה להםםם עםם הג'קוזי מלכהה אילניה מדהימהההההה הלוואי שהיאא תזכהההההה אלנהה או וואטאברר (כל השמות דומיםםםם) חמודה++ אבללל לא זוכרים אותה בכללל פוטושוווטט קטלני+יששש שיפור אבללל הבנותתת לא מספיקק יודעותת להצטלםם השנואותתתת " אנדראהההה כונפההה שתעוףףף כברררר+++ התר עאללקקקק ראשונהה פחחח היא בחייםם לא תהיהה טופ מודללל בחייייייםםםם היאאא פשוטטט כלוםםםםם!@#$% נטלללללליייייייייייי:((((( וטרישההה באNNNת טו999 מוTל @@@

למעלה