COFIDIS RIDES WILIER

levinerez

New member
COFIDIS RIDES WILIER

Cofidis rides Wilier French team Cofidis has agreed to a two year deal (with the option for two more) to ride on Italian Wilier Triestina bikes. Each Cofidis team member will receive five bikes, including a time trial machine, which works out at around 140 bikes for the 28 team members. The models include Wilier's super-light Le Roi, a full carbon frame that weighs 950 grams with the complete bike tipping the scales at the UCI limit of 6.8 kg. The Cofidis boys will also ride the Imperiale and a scandium aluminium frames. מה שכנראה משאיר את האיטלקים - סייקו-ךאמפרה על קנונדייל - עדיין אין הצהרה רישמית

מדהים פשוט מדהים

איפה אפשר לקנות את השלדה הייחודית הזאת ששוקלת 6.8 או היכן מסתתרת הפרסומת הסמויה של הבוקר בהודעה של ארז ? לגבי סייקו לאמפרה על פי פרוסיקלינג הם ירכבו על קנונדייל לפי סוף הקישור הבא

Mr Hunt

New member
בוא נגיד ש...

יש פה בהחלט פרסום סמוי ליכולות של וילייר אבל מה זה משנה במילא האופניים הללו יעלו משהו בסביבות 30000 ש"ח אז מי שכבר יקנה אותן לא עשה זאת כי ארז כתב בפורום. אני מאמין שמי שהוא כבישון נעול באמת לא משנה לו באיזה אופניים, בכלל אני בתקופה האחרונה חושב שפשוט כואב הלב לרכב על השלדות האיטלקיות היקרות ביותר הן כמו פיקסו לא חבל על הצבע שיפגע, עדיף שיונצחו בסלון.

levinerez

New member
אריאל - אם אתה רוצה להזמין אופניים

מכל סוג שהוא תפנה ליבואן שלהם. אני עדיין לא מבין למה כל דבר שאני כותב מתפרש כפרסום!!!! באמת יש לך כסף לאופניים של 10K יורו???? יש לי חדשות בשבילך - להרבה אין אני ממש לא מבין אנשים כמוך...... ד"א קנונדדיל 613 שוקלות פחות מ- 6.8 ואתה יכול לרכוש אותם ב- 24K אצל דאא בחשמונאים (וסליחה על הפרסום) אהה כם טרק מדונה גם ירד פעם מתחת ל 6.8 קג ואתה יכול או בחשמואנים או אצל אריק כלנוע בתמורה ל- 29K (ושוב סליחה על הפרסום) ויש גם סרבלו ב- 6.8 קילו אצל רם ב 29K (ושוב סליחה על הפרסום) ויש עוד אופניים טובות למכירה בעולם- אבל תסלח לי - נגמר לי כבר התקציב פרסום

ארז ההסבר הוא פשוט מאוד

אם אתה כותב שרוכב עבר מקבוצה א' לב' - אחלה. אם אתה כותב עצות מקצועייות אחלה - אני שמח תמיד לרשום. אם אתה כותב פרטי אופניים ש"במקרה" אתה גם היבואן שלהם זו פרסומת לא כל כך סמויה ולא כל כך אינטלגנטית. עצתי אליך תתמקד בהערות מקצועיות אתה טוב בזה יום נעים אריאל

ע ד ו ש ו

New member
יותר מזה?.. ../images/Emo163.gif

מה אתה רוצה מהבנאדם?! לא מכיר את הנפשות ולא כ"כ מעוניין להכיר, אבל ראבק... בסדר רשם על האופניים שהוא מייבא. נעשתה פה מן אופנה מגונה בפורום לרדת אחד על השני בלי טיפת סובלנות, וחוסר הסובלנות הזה הוא לבסוף בומרנג שפוגע רק בנו (הרוכבים) חוצמזה הוא הסביר לך בדיוק את שבריו וכוונותיו ואם הבכירים הכחולים לא מחקו את ההודעה, מה יותר מזה אתה רוצה...

לאמפרה-קפטיטי הודיעו כבר לפני

שבוע שהם ממשיכים על קנונדייל. את השם סאקו אפשר כבר למחוק, השם של הקבוצה הממוזגת הוא לאמפרה-קפטיטי. מה שמראה שהקבוצה החזקה יותר במיזוג הזה היא, דווקא לאמפרה ולא סאקו. עכשיו נשאר לחכות ולראות, איזה צבע תלבש החולצה. ישארו באדום המדהים של סאקו או כחול-סגול של לאמפרה ואולי צבע חדש בכלל.

למעלה