Cold Case של היום...

Cold Case של היום...

(אני פשוט יותר נהנה לכתוב קולד קייס במקום פשע מן העבר.. לא יודע למה). היה ברור לי שהסוד יהיה שאו האח או האבא - אחד מהם הוא הומו... ומתחילה להיות בתוכנית תבנית שלא ממש מוצאת חן בעיניי - בד"כ הרוצח הוא אחד האנשים הראשונים שראש וסקוטי מדברים איתו, וזה שיש לנו את כל הסיבות להאמין שהוא לא ביצע את הרצח... אבל בכל אופן - המניעים לרצח הופכים את זה ללגמרי לא צפוי אז זה מפצה על זה... אז אני חוזר בי ממה שאמרתי חחחחח
. וד"א -בארה"ב אחרי הפרק הזה שידרו הודעה לציבור על מודעות לאיידס עם קת'רין מוריס... (יכול להיות שזה היה גם פה ופשוט פספסתי את זה כי חזרתי ללמוד למגן שלי מחר בשנייה שהפרק נגמר).

פרק יפה!סדרה פשוט מעולה!!תענוג!

אבל הקטע שהאח בסוף רצח את האח זה היה יותר מידי מזוייף לא? כלומר ג'ף אמר לאחיו שהוא לא יגלה את הסוד שלו(הוא היה משכנע)אבל פתאום הוא התחיל לצעוק ולהתעצבן סתם..די מיותר,לדעתי.

TheCharm

New member
השתעממתי נורא

ראיתי 10 דקות מההתחלה ו-10 דקות בסוף. זה הספיק לי.

yasminale

New member
כרגיל- סדרה מצוינת.

פרק חביב למדי. היו טובים יותר. ושאלה: העונה השנייה בארה"ב כבר נגמרה? אם כן, יש עונה שלישית? ומתי היא תגיע אלינו?!

העונה השנייה אמורה להיגמר בימים אלה

בארה"ב... ועונה שלישית - בימים הקרובים הרשתות הגדולות בארה"ב יודיעו על סדרות שממשיכות לעונות נוספות... אבל אני לא רואה שום סיבה שלא ימשיכו את ק"ק - יש לה רייטינג מצויין...

ayala65

New member
גוד! סידרה מצויינת!

זה פשוט מדהים כמה שאני אוהבת ת'סידרה!!!! היא ממש טובה... אני לא יכולה לעזוב ת'טלוויזיה... ובקשר לאתמול- ת'אמת... דווקא לא ציפיתי שהאח יהיה הומו.. כאילו הוא נשוי והכל- וזה מה שעושה לי את זה כל פעם מחדש! תמיד זה כזה מפתיע

mor alkobi

New member
שאלה בקשר לסדרה

למישהו יש מושג איך הם עושים את הדמויות כל כך דומות גם בעבר וגם בהווה???

n l m

New member
אוקיי

קודם כל יש מקרים שזה אותם שחקנים אם הזמן שעבר היה קצר דבר שני ברוב המקרים הם לא ממש מדייקים שזאת דרך אגב בעיה שלי אצלם סתכלו למשל את קרלו הזה מהפרק הקודם, מתיי הרצח התרחש, בשנות ה70-80 בערך לא? שם מראים אותו כילד מתבגר ובהווה כבן 50 פלוס וזה עוד מיילא המקרה הכי גרוע שלהם היה בפרק האחרון של העונה הראשונה, אם אותו וויין או איך שלא קוראים לו, וכדיי להוסיף על כך הם גרמו לאבא שלו להראות כאילו לא השתנה בכלל

למעלה