coldpley sucke shit limpbizkit up Fuck`d up coldshit
E edlessme New member 8/6/04 #4 רגע רגע... אבל fuck shit fucked coldplay fucked shit biskit shit fucked up... אז מה the fuck הולך פה?
רגע רגע... אבל fuck shit fucked coldplay fucked shit biskit shit fucked up... אז מה the fuck הולך פה?
B bLaCk PaNtHeR New member 12/6/04 #6 צר לי להודיע לך אבל... חוץ מהשיר behind blue eyes limp bizkit מחורבנים!!
N nowhere woman New member 13/6/04 #7 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וזה לא שיר שלהם! חחח behind blue eyes הוא שיר של להקהת "ה-מי"(THE WHO) במקור. לא ישמעתי את הקאבר של לימפ ביזקיט, וטוב שכך..
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וזה לא שיר שלהם! חחח behind blue eyes הוא שיר של להקהת "ה-מי"(THE WHO) במקור. לא ישמעתי את הקאבר של לימפ ביזקיט, וטוב שכך..
B bLaCk PaNtHeR New member 13/6/04 #9 אני יודעת שזה לא שלהם במקור אבל... אני דווקא אוהבת את הגירסא שלהם!!!
E edlessme New member 14/6/04 #10 הממ.. אני לא שמעתי ממש את המקור... אהבתי אבל את הרעיון לשיר... יעני.. העולם דרך עינו של האיש הרע... יש גם לנטשה שיר כזה...
הממ.. אני לא שמעתי ממש את המקור... אהבתי אבל את הרעיון לשיר... יעני.. העולם דרך עינו של האיש הרע... יש גם לנטשה שיר כזה...