Color Club Alter Ego

Ultra marine

New member
Color Club Alter Ego

סוף סוף, שבוע לפני שהם מוציאים את הקולקציה יש סווצ'ים!!! http://mylucidbubble.blogspot.com/2011/02/color-club-alter-ego-collection.html מבחינתי - אכזבה טוטאלית! אין ולו לק אחד שאני מעוניינת מהקולקציה הזאת!

iefrat

New member
לדעתי הסווצ'ים שלה גרועים, תני צאנס!!!

ומלבד זאת יש לנו גם את ה METRO של צ'יינה גלייז בפתח. אני התרשמתי שהסגולים מאוד יפים, נחכה לסווצ,ים נוספים?

Ultra marine

New member
תמונות פורומשן אף פעם לא מראות את הגוונים

האמיתיים או "הקרובים למציאות" נגיד ככה... יש זמן, יש לי בדיוק לק אחד (לא דחוף) ברשימה שלי.. ולמה אני צריכה לתת צ'אנס?

iefrat

New member
צ'אנס ל ס'ווצים טובים אולי יש לק שווה?

היתה הבטחה, לא מסכימה להרים ידיים מראש.

Ultra marine

New member
תגובה מפורטת יותר ברשותך :)

החלק הבהיר של הקולקציה לא מעניין אותי. זה כבר ידענו. Alter Ego היה עשוי להיות מעניין אבל האמת, אין לי חשק לכזה. יש לי 2 לקים אפורים שאני אוהבת, אחד מהם הולוגרפי ומיוחד. ויש לי עוד אחד בדרך, לא?
קיצר, לא ממש מדבר אלי כרגע. בתמונות הוא מכוער לאללה, אבל נגיד שנאשים את הסווץ' המגעיל. Masquerading ירוק או שמא טורקיז בפרוסט/פנינה? לא תודה! Secret Agent נתחיל מזה שמדובר בפרוסט/פנינה למשיך עם זה שיש לי לא מעט "סגול בינוני" באוסף שלי. לדעתי הוא מאוד דומה ל LOL של צ'ינה גלייז מבחינת התת גוון ואולי אפילו מזכיר את השיק מהקולקציה החדשה שלהם. יש לי סביב ה 16 סגולים אז באמת שאין לי צורך ב"עוד סגול אחד" שאין בו שום ייחוד. Total Mystery היחיד שיש לו פוטנציאל. בסווץ' הספציפי הזה הוא לא עושה לי את זה. ולדעתי הלונר אקליפס של אורלי יקח אותו בסיבוב.. כך שנראה לי שגם עליו אני יכולה לוותר בטח לאור העובדה שיש לי רכש חדש של שני כחולים לאוסף.. Ulterior Motive ורוד? את יודעת כמה קשה לי עם כאלה. מתוך ה 4 שיש לי אני כבר שוקלת לוותר על אחד אז להוסיף אחד חדש? Alias לא יכולה להחוות עליו דעה רצינית כיוון שהיה צריך לעשות לו ליירינג. ועוד מה שאת רואה בתמונה זה מעל לק שחור! אי לכך ובהתאם לזאת הוא מוזמן להשאר במחסני החברה או לחפש לעצמו בעלים אחרים..

iefrat

New member
ואני מחכה עוד קצת, אחרי ירוק דשא

יש להם קרדיט אצלי לקולור קלאב, לא מוותרת עליהם בקלות!!!

נופ ר

New member
באמת סווצ'ים גרועים

אני נמשכת אל המנצנצים בקולקציה הזו

marina4o

New member
אחת האכזבות לאחרונה. מרגישה שהם הלכו ועשו

מלא דיופים ללקים שהצליחו לאחרונה. השימריים בכלל לא להיט.

עינב ג ל

New member
../images/Emo207.gif לקים נסדקים של שיק

מישהי יודעת במקרה אם אפשר כבר להשיג אותם בחיפה?

danra

New member
אני עם אפרת בעניין

יש שלשה שמעניינים אותי שם. אחכה לסווטצים נוספים.

למעלה