colorectal cancer

colorectal cancer

שלום לכולם, אני מבקשת עזרה עבור ידידה שבעלה, אדם מבוגר, אושפז זה עתה עם אבחנה של סרטן קולורקטלי. אם יש בפורום אנשים שהתמודדו עם מחלה זו, ויכולים להשיא עצות, אודה לכם מאוד. היא שמעה מהרופאים ש"הגידול רך". האם זה סימן רע או טוב? תודה מראש על עזרתכם, ורק בריאות שתהיה לכולנו.

בוזיקית

New member
הי אלכסנדרה יקרה

בכל מקרה עד שיענו לך כאן, אני ממליצה לך בחום לפנות ל"חוסן" - חולי סרטן נלחמים. יש להם שירות נפלא של התאמות בין אנשים עם אותה מחלה, שה"וותיק" ידריך את ה"חדש", יסביר לו, יתמוך בו... יש להם מקור התאמות גדול, וודאי תמצאי שם מה שאת מחפשת... אני אנסה לתת לך קישור לאתר שלהם. בהצלחה!

היי אלכסנדרה

אני ממליצה לך לפנות לספריה של האגודה למלחמה בסרטן. יש להם שם גישה למידע רב והם גם יכולים להסביר לפי הצורך. לצערי לא הצלחתי למצוא מידע לגבי המחלה הספציפית לגביה שאלת. באגודה גם יושבת אחות אונקולוגית שיכולה לתרום מנסיונה בהתמודדות עם הטיפולים וגם להפנות לקבוצת תמיכה מתאימה במידה ואותו אדם מעוניין בכך. אני גם ממליצה לפנות לעו"סית של בית החולים, כי אולי יש קבוצת תמיכה באותו בית חולים שתוכל לתת מענה לפחות לחלק מהצרכים שלו. טלמידע של האגודה 03-5717888 רק בריאות גלי

למעלה