come back if u love me השיר של

רוייקו

New member
come back if u love me השיר של

בריטניה לאירוויזיון. שווה משמיעה ראשונה ועד בכלל, כמה שרוצים, בלי שימאס. חבל שאי אפשר לשתול כאן את השיר. הייתם אוהבים אותו (את השיר). יש לי כבר את כל השירים של האירוויזיון 2002. אנחנו במצב אנוש אם כי, מרבית השירים במצב של פצועים בינוני עד קשה. גם השיר של טורקיה במצב אנוש. גוסס, כיאילו... מי שרוצה, אוכל לשלוח לו באיי סי קיו ... אטוט אלור . .

אני דווקא אוהבת את השיר של שרית חדד

בלי קשר לאירוזיון...השיר קליט ונחמד. גם אתה מאוהבי האירויזיון? אני כן ובד"כ נשארת עד הסוף... ... ... חוץ מזה מקווה שעברה עליך שבת נעימה יעל

רוייקו

New member
השיר שלנו כזה קיטש זול. יותר זול

מיזה אין אפילו בשוק בידיה. עלוב. כבר מזמן אני לא פריק של האירוויזיון ואפילו כבר לא טורח להקליט. פעם, הייתי מטורף על התחרות הזו. אפשר היה להגדיר את יום התחרות כראש השנה שלי. הייתי מושיב את המשפחה - או את כל החברים - לצפות ולכסוס צפרניים במתח יחד איתי ולתת ניקוד לכל שיר.. היום התחרות כבר לא כמו פעם. הכל פלייבקים ואין יותר את השירים המקוריים של פעם - עם השפה המצחיקה של כל מדינה ועם התזמורת מאחורה. היום כבר כולם שרים באנגלית והתחרות נישמעת יותר כמו תחרות קליפים של האמ טי וי.. קיצר, זה כבר לא זה. הלכה המקוריות והלך הטעם הטוב.. ובכל זאת רואים, מכורח ההרגל.

מעולם לא הייתי...

פריקית לאירויזיון אבל אני אוהבת לראות ובד"כ רואה עד הסוף סוף סוף. לא ראיתי ולא שמעתי אף שיר השנה של התחרות חוץ מזה של שרית חדד מן הסתם אבל לדעתי השיר הוא נחמד וקליט יחסית לשיר שקט... חוצמזה...שיהיה שבוע טוב ושקט

רוייקו

New member
מיילא פריחה שרה אותו... היא מסלסלת

וזה נישמע כיאילו עדת כבשים שרים איתה..

למעלה