Come Back To Me Part 2

Come Back To Me Part 2

טוב אז הנה החלק השני של הפאנפיק... תמיד עדיף לקרוא בקובץ, ועוד משו שלא הזכרתי פעם קודמת, הפיק נכתב בהשראת חברה ממש טובה שלי, רק הפרנציפ ולא יותר מזה. היא גם ביטאה לי אותו ואני מתה עליה :)

חלק |

-לאחר שנתיים- אני מרגיש חרא. אני חושב שבחיים שלי לא הרגשתי כל כך רע. הבית נראה פתאום ריק. אבל הריח שלה בכל מקום. לעזאזל! אני עדיין בטוח שהיא תצא מאחד החדרים. אני כבר באמת לא זוכר על מה רבנו. היא לא בכתה, עיניה הביעו חרטה בלבד. משום מה שיערה הקצר עצבן אותי באותו רגע, והיופי שלה שיגע אותי. חשבתי על זה שלא תהיה לה בעיה למצוא את הגבר הנכון בשבילה, כי לטענתה אני לא הוא. אני יושב על הספה, מסתכל על הטבעת הדקה שמונחת על השולחן. היא יפייפיה. זאת טבעת מזהב, עם אבן רובי אדומה באמצע. אני בחרתי אותה. אבל היא השאירה לי אותה למזכרת. גם כן מזכרת עדיף שהייתה לוקחת אותה איתה. טוב, מה אני אגיד? קשר ארוך זה לא היה, רק 6 חודשים. כמו כל קשר אחר. אבל את פרקני סנדפורד אהבתי באמת. אני לא יכול לכעוס עלייה אפילו. זה הרגיש כל כך נכון, מה השתבש?! אני רוצה לעשן, מאז שיצאתי איתה הפסקתי, היא שונאת את זה, כמו את כל שאר הדברים שאני אהבתי. הוצאתי את החבילה למקרי החירום שלי. הדלקתי סיגרייה. הטעם היה מעולה, כבר מהשאיפה הראשונה הרגשתי סחרחורת. סיימתי עם זאת, הדלקתי עוד אחת. ועוד אחת אחריה. הפעם, זה לא משפר את ההרגשה. שמעתי את הטלפון שלי מצלצל איפשהו שם, בתוך הבית. הוא לא מפסיק. קמתי בצעדים גדולים לחפש אותו, הוא היה בתוך אחת המגירות בחדר שינה שלנו- כלומר שלי. "היי" עניתי מדוכא. "מה קורה גבר?" דני נשמע שמח מהרגיל. הוא לא יודע עדיין, והוא ידע כשכל העולם ישמע על זה. "אני מוכן ללכת על הקרש ולהיטרף בידי פיראנות" "דוג?" שאל דני, מבין מה קורה. "מה?" עניתי, עצוב. "מה קרה?" "היא זרקה אותי" אמרתי בשקט. "כלבה. לא מגיע לה שתהיה עצוב בגללה, מגיע לך מישהי שלא תזרוק אותך" הוא ניסה לנחם אותי אבל זה לא ממש עזר לי. אולי אני ופרקני נפרדנו אבל זה לא אומר שצריך לקלל אותה. "אל תדבר עליה ככה" "אני אישית חושב שהיא רצתה אותך בתור מישהו מפורסם שיפרסם אותה. כי הלהקה שלה התחילה לתפוס תאוצה כשהתחלתם לצאת" "אני יודע מה אתה חושב ואני לא צריך תזכורת לזה" אמרתי בעיצבון קל. "אני אוציא אותך מהבאסה! שמעתי על מסיבת סטודנטים מטורפת!" התלהב דני. אני חושב שהוא הולך למסיבות רק בשביל למצוא זיון. "לא רוצה" "אתה בא. אני אוסף אותך ב-10 " "מה אנחנו קשורים, זה מסיבת סטודנטים! אנחנו אפילו לא סטודנטים!" אני באמת שואל את עצמי איפה המוח שלו לפעמים. "אנחנו לא, וזה היופי שבדבר. תהיה מוכן בעשר" אפילו לא טרחתי לענות לו. זין, אני לא בא. באמת שאין לי כוח להתמודד עם מעריצות עכשיו. אני מרגש חרא. למה היא הפסיקה לאהוב אותי? הרי אני כל כך אוהב אותה... להפתעתי, הייתי מוכן בעשר. לא השקעתי בלבוש, אבל אם טום היה רואה אותי לא משקיע הייתי נשאר בבית. יש לי מזל. ירדתי לעבר המכונית של דני, חסר כוח בעליל, והוא כולו אנרגטי. אני בטוח שהוא אכל קילו סוכר לפני שבא. רוב הנסיעה דני ניהל דיאלוג עם עצמו. אני פשוט הגבתי ב"כן... אהא ולמה" והוא דיבר הרבה. המסיבה הייתה גדולה, ובאמת באו הרבה סטודנטים, חוץ מאתנו לא היו עוד מפורסמים. אבל לא הרבה זיהו אותנו וזה טוב. דני הלך לרקוד ואני נשארתי עם המשקה שלי ליד הבר, לוגם בהנאה, מרגיש איך כל תא ותא בגוף מתחמם. ושם ראיתי אותה שוב. שיערה הבלונדיני לא היה חלק יותר, הוא היה מסולסל, ויותר קצר מאז שראיתי אותה... היא עמדה בטוחה בעצמה וניהלה שיחה עם סטודנטים אחרים. לא הייתי בטוח שזאת היא אבל כאשר היא הסתובבה לבר לקחת עוד משקה לא היה ספק. זאת היא. כאשר היא הזמינה משקה היא לא זיהתה אותי אבל אני צפיתי בה. בהיתי בה. היא תקעה בי מבט של-תפסיק-לנעוץ-עיניים-אידיוט עד שעיניה הכחולות הגדולות זיהו אותי. פרצופה נע בין בהלה, הפתעה ולבסוף כעס. אני באמת לא מבין למה. "מה אתה עושה כאן?!" היא ירתה באגרסיביות. אני יכול להבין שהיא כבר לא אותה נערה שהייתה לפני, לפני כמה שנים זה היה? שנתיים? 3? "שותה" אני מורה לה על הכוס שאני מחזיק. היא מגלגלת עיניים ומחכה לתשובה רצינית. "זאת מסיבת סטודנטים, אתה לא צריך להיות כאן" "טוב, אנחנו אח"מים" אני מודה, ודי מתבאס מזה שדני גרר אותי לכאן "ודי הוכרחתי לבוא לכאן" "טוב. אני מקווה שגם תוכרח ללכת מפה" וללא שום התראה מוקדם היא הלכה. היא נראית טוב. מאוד אפילו. היא מאופרת ממש יפה, אולי קצת מוגזם, אבל עדיין, יפה מאוד. היא לבושה טוב, לא חשוף אבל לא קדוש מדיי. היא נראית ילדה טובה כל כך. אני מתחיל להרהר עליה יותר מדי. אני ממשיך להתבונן בה עד שאני קולט שהיא מצביעה לכיווני וקבוצת סטודנטיות מסתכלות עליי עם עיניים גדולות ומצפות. אני מחייך קלות, מנופף ופונה לצד השני. אני מתחיל ללכת בין האנשים, הכי מהר שאני יכול. וזה לא פשוט בכלל יש פה מלא אנשים. דאמ. אני צריך למצוא את דני ולהתחפף מכאן. התקשורת תעשה בלאגן. אני כבר רואה את הכותרות. אני מונע את עצמי מהמחשבות וחושב איפה דני. הקוף מופיע בדיוק בזמן. "דני!" אני תופס אותו כאשר הוא שיכור קליל, מחזיק ביד איזה סטודנטית כוסית ומובל לתוך דירה. "חייבים ללכת" "לא רוצה! עזוב אותי" הוא מתנגד כמו ילד קטן. "ויקטוריה בדיוק רוצה להראות לי את החדר שלה," "השם הוא ג'סמין!" אני מגלגל עיניים ומושך את דני איתי "אני מצטער ג'ס, אבל אנחנו חייבים ללכת" אני מחייך את החיוך הכי חמים שלי והכי מזוייף שיכולתי להוציא ומתחיל ללכת לכיוון האוטו של דני. לאחר צעידה קצרה בהחלט אני מתחיל להתעייף. לא שתיתי הרבה אבל גם לא ישנתי הרבה. אני תשוש. ודני כבד. ואני מת לישון. החנייה עמוסה, ויש מלא אנשים מסביב. האוטו של דני עדיין חונה במקום ששם השארנו אותו. אני מוציא את המפתח מהכיס שלו ופותח את הרכב. משכיב את דני על הכיסאות האחוריים ומתחיל ללכת לכיוון מושב הנהג. מרוב חיפזון והתעסקות במציאת הרישיון שלי בארנק, אני נתקל במישהו והמפתח נופל. אני ממהר להרים אותו ורואה את אליס עומדת מולי, לבד, מופתעת.

חלק ||

"מתאים לך המראה הזה" אני מנסה כמה שיותר להחמיא לה, מקווה שהיא לא תייחס את המחמאה שלי למשהו לגלגני. היא ממלמלת משהו שאני בכלל לא מבין. אני מחייך אליה, "בכל אופן, שיהיה לך לילה טוב, ומצטער שנתקלת בי היום" אני נזכר בזה שהבטחתי לה שלא נתראה יותר. "זה" היא מנקה את גרונה" זה בסדר" היא מחייכת אליי בחזרה ואני מרגיש צביטה בלב. אני פותח את הדלת, ובא להתיישב, רגע לפני זה, היא-בכבודה ובעצמה- תופסת אותי ומצמידה אותי כל כך חזק אליה שאני חייב להיאחז במשהו. שפתייה מנשקות אותי בתשוקה עזה, אני מנסה להתעשת על עצמי ובאמת שאני מנסה להחזיר לה נשיקה אבל אני רגיל לשפתיים אחרות. אני מלטף אותה אבל היא נרתעת. דמעות ניקבות בעיניה, והיא חסרת מילים, מתנשפת, מסמיקה. "אני מצטער. אני לא ראוי לך" אין לי משהו אחר לומר וזה מה שאני באמת מרגיש. היא מנגבת דמעה אחת שזלגה במורד לחייה. "פשוט.. חשבתי...ש..." "אני מצטער." אני נכנס לאוטו, מתניע ונוסע משם. אני שונאת מסיבות. ואני שונאת את דאגי לי פוינטר. בן זונה. טיפש. אידיוט. סקסי. לא התגברתי עליו. למה הוא בא למסיבה המזורגגת הזאת?! הייתי אמורה להגיע לשם, להקסים את פיטר וללכת לדירה שלו. ואז אולי להכריח אותו לצאת איתי קבוע. אבל בגלל שדאגי היה שם הכל נהרס. או שאולי הכל נהרס קודם לכן? לוסי- שהלכנו ביחד לאוניברסיטה- וג'יימי החליטו שאני חייבת לשכב עם פיטר, שלומד איתי בקורס רפואה. ואני חושבת שהוא יצור אלוהי. הוא מדהים, חיוך ענק, עיניים ירוקות ושיער חום בהיר, גבוה, שרירי וחכם. בדיוק הטעם שלי. אבל הבעיה היא שאפילו לא ידעתי איך להתחיל איתו. בימים האחרונים התחלנו לדבר יותר והוא די התלהב מהמסיבה, בגלל זה הגעתי למסקנה שהוא יהיה שם ושם אני אשיג אותו. אז הבנות חשבו על לעזור לי. הן מצאו לי שמלה שחורה אלגנטית, גולף אבל שמגיעה מעל הברך, מעיל אדום שצריך להשאיר אותו פתוח, עקבים שחורים, פתוחים. שיערי עבר ביביליס, ונהייה ארוך ובעל הרבה בקבוקים, עיניי היו מאופרות בסגנון חתולי ובסך הכל אהבתי איך שנראיתי. כשהגעתי לשם תמיד היו את הברכות האלה של סטודנטים אחרים שאני מכירה, ועד שהגעתי לדבר עם פיטר הוא כבר נתפס בידי בנות אחרות. ממש התבאסתי והלכתי לעמוד עם בנות אחרות שאני מכירה. בשלב מסוים גם התחלתי לרקוד אבל הרעיון נראה לי מגוחך, אז חזרתי לדבר עם הבנות. פיטר הפתיע אותי והוא בא להגיד לי שלום, הוא נראה מופתע מהמראה שלי והחמיא לי מאוד. נהייתי לאדומה ברגע. הוא הכריח אותי להסתובב למענו והתפעל ממני. וזהו. כאילו שעשה את חובו והלך. הערב הלך לו. אה כן. ואז דאגי בא. הלכתי לקחת שתייה מהברמן שהוא חבר טוב של לוסי, והוא עמד לו שם, בוהה בי. לקח לי כמה זמן להבין שזה הוא, אבל כשהבנתי רציתי לשבור את השיניים המושלמות שלו. "מה אתה עושה כאן?!" הוא הרי אמר שלא ניפגש עוד, אז מה לעזאזל הוא עושה כאן?!?! "שותה" כרגיל, מתחכם. "זאת מסיבת סטודנטים" אני מנסה להירגע. "טוב, אנחנו אח"מים" נכון. שכחתי. "ודי הוכרחתי לבוא לאן" חה. הוא רוצה שאני אשאל למה. "טוב, אני מקווה שתוכרח ללכת מכאן" אמרתי והלכתי חזרה לבנות. "היי, ראיתן מי כאן?" שאלתי בשקט. רוצה לגרום לו לעזוב. "מי?" שאלה האחת. "דאגי פוינטר, ממקפליי" הצבעתי באופן כללי לכיוונו והבנות נעצו עיניים. הוא חייך בעצבנות ונמלט מהמקום. והכל נהרס. פיטר כבר לא ישכב איתי היום זה בטוח. דאמ. אה כן, ואז נתקלתי בו בחנייה, כשהוא גורר את דני (נראה לי) לאוטו. הוא התנגש בי ודיבר איתי, מרוב הפזיזות שלי אני כבר לא זוכרת מה הוא אמר, אבל תפסתי אותו בכוח, הצמדתי אותו אליי והוא אחז בי כי כנראה עמד ליפול, אבל ללא אף התראה מוקדמת הצמדתי את שפתיי אל שפתיו. אני מנשקת אותו, והוא מנסה, אני מרגישה את זה אבל זה לא הולך לו. הוא מלטף אותי אבל זהו. אני מרגישה שזה לא זה. וזה כואב. אני רואה במטושטש. "אני מצטער.." הוא ממלמל "אני לא ראוי לך" אני רוצה למחות אך לא יכולה. אני מסתכנת ומסתכלת עליו והוא נרתע עוד פעם. "אני פשוט... חשבתי.. ש.." שזה יילך, כי פעם קודמת לא הלך לנו. "אני מצטער" הוא נכנס לאוטו ונוסע משם. אני ממשיכה לעמוד שם, רוטנת על הכל ועל כל הערב שנהרס. הדמעות שלי זולגות במורד לחיי ואני מחליטה לחזור הבייתה. ההרגשה בבוקר הייתה חרא. גם לא יצא לי להיות עם פיטר וגם התמזמזתי עם דאגי, ונפגעתי ממנו. החלטתי לא לשקוע בדיכאון והתארגנתי לצאת ללימודים. התלבשתי בסגנון הרגיל שלי, קלאסי לחלוטין. לבשתי חצאית ארוכה בצבע תכלת בהיר, גופייה לבנה ומעליה עליונית ארוכה בצבע ורוד עדין כל כך שכמעט ולא מבחינים בו. השרוולים היו מספיק ארוכים בכדי שאני אחביא בהם את האצבעות שלי. בגלל שאביב עכשיו לא ממש קר בחוץ אז אני נועלת את הסנדלים הלבנות שלי עם עקב נמוך. פיזרתי את שערי שהסלסול מליל אמש נשאר שם ויצאתי החוצה. אני גרה בדירת סטודנטיות רגילה לחלוטין, לא רחוקה מהאוניברסיטה עצמה, אני גרה עם לוסי וג'יימי, ולומדת רפואה, שנה שנייה. בעודי הולכת לקורס, אני מהרהרת על אתמול. מה התנפל עליי? הריי אליס שהייתה אתמול לא תופיע שוב. אני לא זאת שהייתה אתמול, הנועזת. ופיטר בכלל לא התייחס אליי. נאנחתי בכבדות, אני צריכה לרדת מהקטע שלו, הוא בכלל לא מודע לזה שאני קיימת. אני רואה כמה סטודנטים אחרים בדרכם לקורסים שונים ומנופפת לכמה שאני מכירה. אני מרגישה נגיעה קלה בגב ומסתובבת לראות מי זה. "פיטר, היי" אני מופתעת מעט מלראות את רעמת השיער הבהיר שלו ועיניו הירוקות מסתכלות עליי, אבל אני מנסה לשדר כמה שיותר חום.

חלק |||

"בוקר טוב! איך עבר עלייך הלילה?" הוא שאל ורומז לי להתחיל ללכת לכיוון הקורס שאנחנו לומדים ביחד. אני מחייכת אליו חיוך ערמומי, ושוכחת מזה שאני צריכה לרדת ממנו "היה מעייף, ושלך?" "מעייף, אבל עדיין, זכיתי לראות אותך זוהרת." אני מנחשת שדי הפכתי לעגבנייה. אני מצחקקת מעט "אני? אתה זה שהיית מוקף בסטודנטיות, אם יורשה לי לומר-כוסיות" הפעם הוא צוחק בקול "אליס מקנאה?!" אני מצטרפת לצחוק איתו, "יכול להיות" הוא מפסיק לצחוק לרגע ובוחן אותי. "יש! אז המאמצים שלי משתלמים בסוף" אני די בטוחה שהוא ציני לחלוטין, אז אני נותנת לו אגרוף חלש בזרועו. "סתום" "כמעט, וזה היה אולי מדגדג אותי" בזמן האחרון הוא לא מפסיק לצחוק עליי בכך שאני נמוכה בהרבה יותר ממנו."אבל נהינת אתמול? שמעתי שהיו אח"מים, את יודעת מי היה?" למשפט האחרון שהוא אמר קצת הסמקתי, "אממ, היה נחמד. כן, ראיתי אותם, היו שניים ממקפליי" פיטר השתתק, כנראה מנסה להיזכר במשהו, בינתיים כבר הגענו למבנה ששם למדנו רפואה, "מי היו?" "דאגי פוינטר ודני ג'ונס" עניתי והתישבתי במקום שלי, פיטר התיישב לידי. "הממ... אני זוכר שהיה מישהו שאני לא מכיר בבאר, אני לא זוכר אפילו איך הוא נראה, יש מצב שזה היה אחד מהם?" "נראה לי, אני ראיתי אחד ליד הבאר, אז יש מצב." אני נואשת לשנות נושא שיחה, "אז מה, יצא לך להשיג מה שרצית להשיג?" כי לפי מה שאני מכירה אותו הוא לא אוהב מסיבות. הוא נראה מבואס. "לא ממש. זה התחמק מידי, ואת הצלחת?" "לצערי לא, גם אני חוויתי אכזבה" השיעור התחיל ואנחנו השתתקנו, המרצה דיבר ואני לא ממש הצלחתי להתרכז. משום מה הנוכחות של פיטר שיגעה אותי. אפילו הוא היה חייב להזכיר את זה שדאגי היה אתמול. אני מתבאסת עוד יותר ומנסה לנסות להתרכז. זה לא הולך. התחלתי לחשוב על שטויות כמו למשל, מה היה קורה אם לא הייתי הולכת למסיבה, הייתי נשארת בדירה כשלוסי וג'יימי היו הולכות ונהנות. הייתי יושבת וקוראת איזה ספר או ממשיכה לעשות את העבודות שלי. סתם ערב טיפוסי. חשבתי גם מה היה קורה אילו אני ופיטר היינו שוכבים, אפילו תיארתי את זה לפרטי פרטים, היינו מדברים על הערב, בשלב מסויים היינו הולכים לצד שבו אין אף אחד, מתנשקים, והוא היה מציע לי ללכת לדירה שלו ואני כמובן הייתי מסכימה, לאחר לילה פרוע, הייתי מתעוררת בזרועותיו, והיינו מתנשקים ומתארגנים ליום חדש. ולמשך כל היום הזה, אם היה מסכים, היינו יכולים להיות ביחד, מתנשקים ונהנים. אבל כל זה לא קרה. כי זה לא סיפור אגדות. פיטר העביר לי דף ששם הוא שרבט "תפסיקי לחשוב כל כך הרבה" הוא כנראה שם לב להבעות פניי. כי יש לי נטייה לעשות פרצופים כשאני חושבת. "יש לי הרבה מחשבות, ואין זמן יותר מתאים מלחשוב מאשר עכשיו" השבתי לו. הסתכלתי עליו, בחנתי אותו ונאנחתי ממראהו. הוא יצור כל כך יפה, שאני באמת צריכה להחזיק את עצמי מלבכות. הוא תפס אותי בוחנת אותו וחייך. הוא העביר לי את הדף. "מכיר את ההרגשה. אבל אם הראש שלך לא בלימודים אין לך מה לעשות כאן" "אתה רומז לזה שאני אלך?" "ואני אצא אחרייך" הופתעתי לקרוא את זה, אני מודה. "אבל לא יחשדו?" "אני אצא אחרי כמה דקות ואת תחכי לי :)" חייכתי חיוך קטן ועשיתי את מה שאמר לי. יצאתי. אני חושבת שבחיים שלי לא עשיתי משהו כזה. גיחכתי לעצמי. וחיכיתי לו. והוא בא. כמו שאמר. הוא חייך אליי חיוך ענקי וגרר אותי לכיוון הספרייה. למרות שידעתי לאן הולכים בכל שאלתי "לאן זה?" "ספרייה" הוא ענה. המסדרונות היו ריקים יחסית, והספרייה לא כזאת רחוקה. "בשביל?" שאלתי שוב. הוא קרץ אליי "הפתעה" חשבתי איזה הפתעה מצפה לי שם, חוץ מספרים כמובן, אבל חוץ מהתמזמזות סוערת לא עלה שום דבר במוחי. הספרנית הכירה כל סטודנט וסטודנט, והיו הרבה. היא אמרה לנו שלום חטוף וביקשה שלא נרעיש. פיטר החל להוביל אותי לכל מיני מסדרונות ומדורים שונים בספרייה. עד שלבסוף מצא מקום שלא רואים כלום. הוא נעצר והסתכל עליי. שקצת התנשפתי כי בכל זאת הוא הלך די מהר והוא הרבה יותר גדול ממני אז הייתי צריכה לרוץ אחריו. הוא חייך חיוך תמים והתקרב אליי. הסמקתי וחייכתי, די מודעת למה שיקרה עכשיו. השמטתי את מבטי ולמרות שזה היה רצוני מאז הרבה מאוד זמן לא יכולתי להתאפק והסתרתי את עיניי. הוא הרים את פניי בזהירות עם אצבעותיו והצמיד את שפתיו אל שלי. זה היה מושלם. כמה זמן חיכיתי לזה. הוא החזיק אותי קרובה אליו, יד אחת על המותן שלי והשנייה מחזיקה את פניי, מדיי פעם מברישה את שיערי. ידיי החזיקו את צווארו, והייתי חייבת לגעת בשיער שלו, הוא היה כל כך נעים. אני מרגישה כל כך טוב. התנתקנו, הסתכלנו זה על זו, והתחלנו לצחוק. אחרי כמה זמן שצחקנו, הרגשתי שאולי זאת הייתה טעות, ואולי אחרי זה הוא יתנהג כאילו ולא קרה כלום, עיני התחילו לנצנץ. הוא חיבק אותי והרים אותי גבוה, חיבקתי אותו חזרה וניסיתי לבלוע את הדמעות. "הייתי חייב לעשות את זה" הוא אמר לבסוף. התישבנו ליד איזה כוננת מלאה ספרים עתיקים, זה לצד זה. "כן, גם אני" הסכמתי איתו. "אני אוהב יותר את המראה הפשוט שלך, ולא מה שהיית אתמול" אמר. וקצת הופתעתי, מה שלבשתי אתמול היה אמור למשוך אותו. זה כנראה לא עבד. "חשבתי שזה מה שימשוך את תשומת לבך" אמרתי נעלבת. "אני מתכוון, היית ממש מושכת אתמול, אבל אני אוהב אותך ככה, כמו שאת ללא שום ניסיון למשוך אלייך גברים, כי מסתבר הם נמשכים אלייך בהמוניהם" זה גרם לי לחשוב קצת, הסתכלתי עליו בפליאה, והוא משך בכתפיו ונישק אותי נשיקה קצרה בשפתיים. "כלומר, ראיתי אותך אתמול מנשקת מישהו, אין לי מושג מי זה, אני לא מכיר אותו. ואז באמצע שום מקום הוא נסע ואת הלכת, כנראה בכית. אז קינאתי בו כל כך, כאילו למה שמישהו לא ירצה אותך? כי את כזאת... את" הפנים שלי הפכו לאדום עז, ולא היה לי מה להגיד לו, אז פשוט שתקתי. התעסקתי עם האצבעות, מרגישה איך העיניים שלו חופרות לי בלחי. הוא נתן לי דחיפה קטנה, "מה את חושבת שוב?"

חלק ||||

הסתכלתי עליו, והוא חייך ונישק אותי שוב. "למה בכית אתמול?" שאל שוב כשהתנתקנו. "כי, שום דבר לא הצליח לי אתמול. וגם היה את זה שבא אתמול" אמרתי בלי יותר מדיי פירוט. "אז למה הוא גרם לך לבכות?" לא יכולתי להסביר את זה. "אולי בגלל שזה לא הלך פעם קודמת למרות שרציתי או... בגלל שהוא לא רצה, אני באמת לא יודעת" הוא קם לפתע ומשך אותי איתו. "בואי" צחקתי בעצבנות, שמחה שהוא ירד מהקטע של לחקור אותי על ליל אמש "ועכשיו לאן?" התחלנו ללכת לכיוון היציאה מהספרייה "אני חושב שאם אני אגיד לך, זה יהיה ממש סוטה" "כלומר, לא ממשיכים ללמוד?" "אכן" יצאנו מהספרייה והתקדמנו לעבר היציאה מהבניין. "אז הולכים ל..." המשכתי להציק. הוא פרש "אליי לדירה" חייכתי ושמחתי ממש. הוא הוביל אותי לרכב שלו, מסתבר שהדירה שלו די רחוקה מכאן. אני לא מבינה במכוניות אבל האוטו שלו היה ממש יפה. נסענו לדירה שלו, שלא הייתה כזאת רחוקה, ניסיתי שלא לחייך אבל הייתי כל כך מאושרת. הוא חנה את האוטו בבנין גבוה, ונכנסנו למעלית. הוא גר בקומה התשיעית. ברגע שהדלתות נסגרו התחלנו לצחוק שוב והתנשקנו שוב עד שהגענו לקומה. הדירה שלו הייתה מול הדלת, הוא בקושי הצליח לפתוח את הדלת ואני צחקתי עליו. לאחר מאמצים רבים הוא פתח את הדלת והורה לי לשבת על הספה. התישבתי כמו גדולה. הוא פיזז ברחבי הדירה, מנסה לנקות אותה. הדירה שלו הייתה בעלת סלון, מטבח, חדר שינה שירותים ואמבטיה. לא הרבה, קומפקטית. חשבתי על כמה שהדירה שלו שונה משלנו, כל כך יפה, מסודרת, מרווחת. הוא הופיע לידי, מחייך מאושר "הכל מוכן" חייכתי גם והתנפלתי עליו. הבית עדין ריק, פרנקי לא שוכבת לצידי, והנחירות באות מדני. אני משער שכשהוא יקום יהיו לו האנגאובר רציני, לא אכפת לי, מגיע לו. למה הוא סחב אותי לשם? שום דבר לא הועיל, אפילו כשהתנשקתי עם אליס חשבתי על פרנקי. נמאס לי לישון. אני קם, מחמם קומקום, מדליק סיגרייה. אני מכין לעצמי קפה, וממשיך לעשן, כבר לא אכפת לי מכלום. היא זרקה אותי חסר אונים. למה היא עשתה לי את זה? אהבתי אותה והיא עזבה אותי, כנראה לטובת מישהו אחר. אולי דני צדק? אולי היא באמת הייתה איתי רק בשביל להתפרסם יותר? אבל היא לא התנהגה ככה כשהייתה איתי. היא הייתה נדיבה, חמודה, מתחשבת, משוגעת פשוט מתאימה לי בול. אני חושב שבחיים שלי לא הכרתי מישהי שמתנהגת בדיוק כמוני. הלכתי אחריה כמו עיוור. החלטתי להתארס אליה אחרי שלושה חודשים, ומה יצא לי מזה, החזרת הטבעת שעלתה יותר מעשרת אלפים פאונד? די, אני מוכרח לצאת מהרחמים העצמיים האלו. כבר מאוחר בבוקר, ואני מחליט כי עליי להחזיר את הלטאות שלי שמאז שאני ופרנקי עברנו לגור ביחד הן עזבו. אני צריך לנסוע הביתה לאסקס, ולקחת את הלטאות משם. החלטתי להעיר את דני ולשלוח אותו לטום וג'יו או משהו, אבל לקח לי לפחות שעתיים להעיר אותו, וכשהוא קם הוא התחיל להתלונן על כאבי ראש. בעטתי אותו החוצה ונעלתי את הדלת. הדירה שלו לא עד כדי כך רחוקה. התארגנתי ליציאה ועישנתי עוד סיגריה, באתי לצאת החוצה אבל ברגע האחרון ויתרתי. אם אני אסע עכשיו הביתה, אני עלול לשקוע במחשבות אובדניות ולעשות תאונה. ויתרתי על הרעיון ובמקום זה החלטתי להתקשר לאליס, בתקווה שהמספר ששמור לי בטלפון עדיין שלה, ולהתנצל על אתמול, אולי היא תקשיב לי? חייגתי, כנראה הטלפון היה כבוי. הגעתי ישר למענה קולי. לא הולך לי כלום היום. לבסוף, לקחתי את הגיטרה והתחלתי לנגן באקראיות. אחרי מה שנראה כנצח, הטלפון צלצל. "הלו?" "היי חבר" טום. הוא יודע, ידעתי לפי נימת קולו. "אתה יודע" "נכון" היה שקט מעיק ואני יודע שהוא חושב על זה הרבה. "רק אל תגיד לי 'אמרתי לך'" אמרתי לבסוף, יודע על מה הוא חושב. "דוג, אני לא אגיד כלום, אני אשתוק ואתה תדבר" הוא אמר בקול הכל כך מנחם שלו שפשוט רציתי לדפוק לו מכות. "אין לי מה להגיד חוץ מזה שהיא קצת זרקה אותי" אמרתי בעגמומיות. "זה לא הכל" הוא לחש, בקושי שמעתי אותו אך הצלחתי לקלוט את הפואנטה. "למה אתה מתכוון?" "היא נתפסה אתמול יוצאת עם איזה מישהו" הוא אמר שוב בקול המנחם שלו. ניסיתי לנשום ולהירגע ולענות לו בקול הכי רגוע ואדיש שלי "עם מי?" "עם כדורגלן" טוב, אז היא זרקה אותי, כנראה לטובת המאהב שלה. אז כששאלתי אותה אם יש לה אחד היא שיקרה, ובאותו לילה יוצאת איתו בפומבי? אולי דני באמת צדק שהיא נבזית ממה שהיא נראית? שהיא באמת הייתה איתי רק בשביל התהילה, בשביל לקדם את הלהקה שלה, ואז כשהכל נראה טוב ויפה לזרוק אותי. "אתה פה?" שכחתי שאני עם טום על הקו. "כן חבר. אני בסדר, באמת" ניסיתי להישמע אמיתי, אבל לא הלך לי. "אני תמיד כאן" "אני יודע את זה אימא" עניתי בסרקזם. "דוגי, אל תדאג, אתה תמצא לך נסיכה אמיתית, היא פשוט לא שווה את התסכול שלך" קול נשי החליף את קולו של טום. יופי גם ג'יוואנה מנסה את הפסיכולוגיה שלה עליי. "ג'יו, אמרתי כבר לטום, אני בסדר" נאנחתי בשנית. "טוב דוגי, אני אשתדל להאמין לך, אבל רק שתדע אתה מוזמן לארוחת ערב אצילנו היום!" אמרה ג'יו בשמחה וניתקה את הקו. אף פעם לא הבנתי איך טום מצא לעצמו את ג'יוואנה. היא פשוט נשמתו התאומה של טום. הם בלתי מופרדים ביחד. והוא עדיין לא הבין איך הם לא התחתנו וג'יו עדיין לא בהריון. אבל ג'יו צודקת, יום יבוא –אני מקווה שהוא יבוא מהר- ואני אמצא את האישה שאיתה אני ארצה להישאר כל חיי. שאיתה אני אמשיך לחיות לעולמים, שתהיה אימם של ילדיי. אני מייחל לרגע הזה כבר די הרבה זמן, קיוויתי שזאת תהייה פרקני, למרות שהיא לא ממש מתאימה להיות אימא, וכנראה צדקתי, היא באמת לא מתאימה להיות רעייה מושלמת בשבילי. הטלפון שלי שוב צלצל. על הצג היה כתוב 'אליס'. "הלו?" הרמתי בחשש את המכשיר. "שלום, מדברת אליס" היא ענתה בקול עייף. "היי אליס" אני מופתע שהיא עדיין לא זיהתה אותי, טוב היא לא דיברה איתי הרבה בטלפון. "זה דאגי" הייתה שתיקה ארוכה בקו, "כן" לבסוף היא הגיבה. "האמת, אני לא יודע למה התקשרתי אלייך קודם" אמרתי לה את האמת. "ובכן, גם אני לא" משום מה היא לא נשמע עוקצנית או רעה, קולה היה רך. "אני מצטער על אתמול, לא הייתי צריך להיות כזה" "זה בסדר. אין לך על מה להצטער. אתה לא אשם בכלום" "כן אני כן" באופן אינסקטיבי אני מתווכח. הייתה שתיקה שבמהלכה אף אחד מאיתנו לא דיבר. שמעתי את אליס נאנחת בצידו השני של הקו. "שמעתי מה קרה לך" היא אמרה לבסוף. חייכתי לעצמי בבוז, מדליק עוד סיגריה ושואף עמוקות "נראה לי שכבר כל אנגליה שמעה על זה" אמרתי במרירות.

חלק |||||

"אני לא יודעת איך זה להיות מפורסם וכשכל העולם מגלה מה אתה עושה, אבל אני יכולה לתאר לעצמי מה זה כשזורקים אותך סתם ככה" היא אמרה בקול רך, כמעט כמו של טום, רק שהיא אמרה את זה בצרוה עדינה. "תודה" זה כל מה שיכולתי לומר. "אני יכולה לדעת על מה?" היא שאלה, ויכולתי לשמוע את החיוך בקולה. "פשוט מכל האנשים שדיברו איתי, את באמת עודדת אותי, סוג של" אמרתי, מרגיש צורך עז לכך שתהייה לידי. היא שתקה שוב, "דאגי..." היא ביטאה את השם שלי בכל כך הרבה כאב. "אני יודע שאני מבקש הרבה, ושאין לי שום זכות לבקש את זה, אבל את יכולה להיות איתי קצת?" אמרתי את זה בלי לחשוב כלל. וברגע שאמרתי את זה אני מצטער. "דאגי," היא אמרה שוב את השם שלי באותו טון של כאב. "אני לא יודעת." לקחתי עוד שאיפה מהסיגרייה. "אני מצטער. אמרתי את זה בלי לחשוב בכלל. לא התכוונתי להגיד את זה" התנצלתי על פליטת פה מטומטמת. "בסדר" היא אמרה. ניכר היה ששקלה את תשובתה. הייתי מופתע מעט, "אני אבוא לאסוף אותך?" "כן." ובצורה כל כך פשוטה היא נתנה לי את הכתובת ואני פשוט יצאתי לעברה. אז אחרי שעתיים חזרתי לדירה. השעתיים האלה עברו בצורה הכי מדהימה שיכלו לעבור. אבל משום מה אחרי השעתיים האלה לא יכולתי להחליט אם יש משהו רציני ביני לבינו. הדלקתי שוב את הטלפון שלי וראיתי כי מספר מוזר התקשר אליי. זה היה דאגי. בהתחלה חשבתי שהוא רצה לדבר על אתמול, והוא אכן דיבר אבל יכולתי גם לשמוע בקולו עצב ענק, ומשום מה עם כל השנאה שפיתחתי כלפיו ריחמתי עליו. ידעתי שזרקו אותו בצורה אכזרית, ולא יכולתי לתאר לעצמי מה הוא מרגיש. ואז הוא פלט את זה שהוא רוצה שאני אהיה איתו קצת. בכל יום אחר הייתי אומרת שלא, אבל היום, הרגשתי כאילו הוא באמת צריך מישהו שינחם אותו. אז פשוט הסכמתי. הסתכלתי במראה, מוודא שאני נראית בסדר, לא פרועה מדיי. סירקתי את שיערי וחיכיתי עד שהוא יבוא. אחרי בערך 10 דקות הוא התקשר והודיע שהוא למטה, מחכה לי. סידרתי שוב את שיערי, לקחתי תיק קטן עם כמה דברים ונחוצים ונעלתי נעליים. הוא עמד בדיוק מול הכניסה לבניין שלי, עם אותו רכב ירוק שראיתי פעם קודמת. רגע לפני שנכנסתי לרכב, בדקתי שזה באמת דאגי, הצצתי פנימה וראיתי אותו יושב במושב הנהג, לובש כובע צמר, משקפיים גדולות ומסתכל קדימה. הוא תופף בעצבנות על ההגה עם האגודל שלו. נכנסתי לרכב שלו. ריח חזק של סיגריות פגע בי. יכולתי לנחש שהוא עישן בתוך הרכב עם חלונות סגורים. "שלום" ניסיתי להגיד בצורה הכי מאושרת שלי. הוא הפנה אליי את מבטו, ויכולתי לראות את פרצופו העצוב. היה לי חשק עז להוריד ממנו את המשקפיים ולהביט בעיניו ולהגיד לו שהכל יסתדר בסוף, אבל לא היה לי מספיק אומץ. "היי" הוא ענה בפשטות. "לאן את רוצה לנסוע?" הוא נשמע עצוב כל כך. מישהו לקח את הפרידה קצת קשה מדיי. "לאן שאתה תעדיף, כלומר אני כאן בשביל לשמח אותך" אמרתי, ורק אחרי מחשבה מעמיקה הבנתי את הפן הסוטה של דבריי. הוא חייך מעט, והעביר את מבטו לחלון הקדמי. "אני אישית מעדיף להסתגר בבית" "אז ניסע אלייך הבייתה" סיכמתי. הוא הסתובב אליי בפתאומיות, הוריד את משקפיו והעניק לי מבט של 'באמת?!' "כלומר, אם לא יהיה בנינו משהו אז אין לי בעיה" מיהרתי להוסיף. הוא החזיר את משקפיו בגיחוך מסויים. " אני מבטיח לך לא יהיה כלום" "אז ניסע" אולי את הרכב הוא לא החליף אבל הדירה שלו התחלפה. היא הייתה ממוקמת בגורד שחקים בצד השקט של לונדון. את רוב הנסיעה בילינו בשקט. יכולתי לראות אותו בזווית עיני כי הוא מתלבט אם להגיד משהו או לא. לבסוף הוא החנה את הרכב ויצאנו ממנו. "תתחדש על הדירה?" ניסיתי להתחיל שיחה ידידותית. "היא לא כזאת חדשה. שנה" הוא ענה קצרות. עלינו לקומה האחרונה של הבניין והוא פתח דלת שיכולתי לראות כי הוא גר בפיינטהאוס ענקי עם חלון מקיר לקיר. הוא הניח את המפתחות של הרכב על השולחן והסתובב אליי. "את רוצה לשתות משהו?" הציע בנימוס, יכולתי לראות כי הוא מת לשכב על הספה. "לא זה בסדר" חייכתי, והוא עבר לספה והתיישב עליה בכבדות. הלכתי אחריו והתיישבתי גם על הספה לצידו. הדירה שלו הסריחה מסיגריות והייתה טיפה מטונפת. על שולחן הסלון הייתה מאפרה מלאה ומלא עיתונים זרוקים. אבל בסך הכל הדירה שלו הייתה נחמדה. שונה מהדירה שלו שביקרתי לפני שנתיים. הבטתי בו וחשבתי על זה שאם הוא היה אישה, היה בוכה את נשמתו עכשיו כאשר הוא מחבק מיכל גדול של גלידה בטעם שוקולד של בן וג'ריס. "אתה יודע, כל פעם שחברות שלי נזרקות הן אוכלות בן וג'ריס, ואתה יודע זה עוזר" ניסיתי לעודד אותו ולגרום לו לחייך. והוא ניסה, זה לא הלך לו אבל אפשר להגיד שהוא ניסה. "אין לי תיאבון, כלומר מבין כל הדברים שאני אוכל, אני לא רעב" לא הבנתי את מה שהוא אמר, "כלומר?" "אני אלרגי למליון ואחד דברים, אז אין לי הרבה מבחר של אוכל" הוא הסביר לי בסבלנות. הסתכלתי עליו והחלטתי שמגיע לו לשמוע על דברים סתמיים, לא חשובים. אז התחלתי לספר לו דברים מוזרים, מצחיקים, משעממים ועוד מלא דברים, חלקם מהאוניברסיטה חלקם לא. ניסיתי להסיט אותו כנגד המחשבות על האקסית שזרקה אותו. בשלב מסוים הרגשתי שהצלחתי, כי הוא התחיל גם לספר לי דברים. "אז למה הארי לא התקשר?" שאלתי, לאחר שסיפר לי כי הארי התחתן.

חלק אחרון

"הוא בירח דבש בקאריביים" הוא אמר במבט מבולבל "והאמת, לא שמתי לב שהוא לא התקשר". צחקקתי עקב הבלבול שלי והורדתי את ראשי מטה. השיער שלי הסתיר את פני כוילון. ואז באופן לא ממש מתוכנן, הוא שלח את ידו והחזיר את שיערי מאחורי אוזני. הוא עשה זאת בעדינות כל כך רבה עד שעברה לי צמרמורת בכל הגוף. ברגע שהעביר את שיערי מאחורי אוזני הוא ליטף בעדינות את קו הלסת שלי. הפרפרים בבטני געשו אך התעלמתי מהם. ידעתי מה דאגי מרגיש כעת, ואני בטוחה שהוא רוצה חברה. אבל לא חברה מהסוג שאני חשבתי עליה. אני לא מתכוונת לשכב איתו בשביל להעביר את הכאב, והוא הבטיח לי שלא יהיה כלום. אבל מצד שני הוא נראה כל כך שבור ומסכן עד שהרחמים שלי אליו משתלטים על כל רגש אחר שהיה לי. היא התקרב אליי עוד קצת ויכולתי לחוש את נשימתו. ורגע אחרי זה הרגשתי את שפתיו הרכות נצמדות כנגד שלי. הוא נצמד אליי כאילו היה זקוק לי מאז ומתמיד. כאילו היינו כל הזמן הזה ביחד. לשונו הברישה את שפתיי והרגשתי בוגדת. זה לא שלא רציתי אותו, ואוח, אלוהים יודע כמה רציתי אותו, פשוט זה הרגיש לי לא בסדר שכך אני פוגעת בפיטר. אבל מרוב התשוקה שלי כלפי דאגי יכולתי להשקיט את הדאגה שלי כלפי פיטר. נצמדתי קרוב יותר, מנסה להשיג ממנו כמה שיותר. הוא העביר את ידיו כנגד גבי והמשיך לנשק אותי. התשוקה הזאת שחשתי כלפי פיטר הייתה אפסית לעומת מה שהיה עם דאגי. אני לא יכולה להסביר את זה. אולי בגלל הרחמים שלי כלפי דאגי, ואולי הידיעה כי אחרי רגעים מאושרים שלו, שבהם דאגי שוב יהיה בתוכי ריגשו אותי ומלאו אותי תשוקה כל פעם מחדש. "דאגי..." מלמלתי, ולאחר מכך שנינו שקענו בסערת רגשות מטורפת. מתנשמים ועייפים שכבנו על מיטתו הגדולה. עירומה, שכבתי כאשר חצי גופי עליו. יכולתי לחוש את חום גופו העירום ועוד לשמוע את פעימות ליבו. לחייו היו סמוקות מעט והוא ליפף את ידו סביבי, ליטף את שיערי ועצם את עיניו. השלווה שתקפה אותי אחרי אותם רגעים מאושרים עם דאגי עדיין לא פגה. נאנחתי וחיבקתי אותו. "אני מצטער שהפרתי את ההבטחות שלי" הוא אמר לבסוף. נישקתי לו את שרירי החזה, "זה בסדר, אני חושבת" הוא המשיך ללטף אותי. "אם הייתי יודע אז מה הפסדתי אולי לא הייתי משתכר למוות" צחקתי ונזכרתי בפעם הראשונה שלי, עם דאגי שהיה שיכור. "אני בטוחה בזה" "את לא כועסת, נכון?" "אני כן, אבל אני מעדיפה לא לחשוב על זה עכשיו" אמרתי בכנות. הוא הסתובב אליי. ונישק אותי שוב. עדיין הרגשתי בנשיקה שלו שמשהו חסר, וידעתי שזה קשור באקסית שלו. "למדתי לקח כלשהו" הוא אמר בסופו של דבר, אחרי שהתנתקנו. "והוא?" "אחרי שסלבריטי זורקת אותי, אני צריך להתקשר אלייך. לא שזה יקרה שוב. אני לא יוצא יותר עם סלב" הוא אמר בדרמטיות. הבטתי בשעון, השעה הייתה קרובה לשמונה בערב. וידעתי כי עליי לשוב לדירה שלי. אבל כאב לי להשאיר את דאגי לבד ובכל זאת זה בחיים לא היה מצליח. "דאגי" אמרתי ברוך והתחלתי לקום מהמיטה. "אני צריכה ללכת" הוא הביט בי עם פאפיפייס וריחמתי עליו עוד יותר, אבל נשארתי דבוקה לתוכנית שלי. מצאתי את הבגדים שלי פזורים בכל הבית שלו בערך. אספתי אותם והתלבשתי. ניגשתי לדאגי, ליטפתי את שיערו ונישקתי אותו לשלום. המשך ביום חמישי :)

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאני דורשת המשך!

פרנקי הזונה

yardenise

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo99.gif

חחח לא ממש ידעתי מה לכתוב בכותרת..
כמה פרקים יש לזה?

rachel malasa

New member
סו אקסייטד!

קבבלי לייק עצום על הפיק שלך!! מממש ממש אוהבת אותו!! סגנון כתיבה כזה.. לא כבד מידי, אמיתי, בלי כל מיני התפלספויות וצינזורים.. חח ממשממש יפה!!

למעלה