חלק ||
"מתאים לך המראה הזה" אני מנסה כמה שיותר להחמיא לה, מקווה שהיא לא תייחס את המחמאה שלי למשהו לגלגני. היא ממלמלת משהו שאני בכלל לא מבין. אני מחייך אליה, "בכל אופן, שיהיה לך לילה טוב, ומצטער שנתקלת בי היום" אני נזכר בזה שהבטחתי לה שלא נתראה יותר. "זה" היא מנקה את גרונה" זה בסדר" היא מחייכת אליי בחזרה ואני מרגיש צביטה בלב. אני פותח את הדלת, ובא להתיישב, רגע לפני זה, היא-בכבודה ובעצמה- תופסת אותי ומצמידה אותי כל כך חזק אליה שאני חייב להיאחז במשהו. שפתייה מנשקות אותי בתשוקה עזה, אני מנסה להתעשת על עצמי ובאמת שאני מנסה להחזיר לה נשיקה אבל אני רגיל לשפתיים אחרות. אני מלטף אותה אבל היא נרתעת. דמעות ניקבות בעיניה, והיא חסרת מילים, מתנשפת, מסמיקה. "אני מצטער. אני לא ראוי לך" אין לי משהו אחר לומר וזה מה שאני באמת מרגיש. היא מנגבת דמעה אחת שזלגה במורד לחייה. "פשוט.. חשבתי...ש..." "אני מצטער." אני נכנס לאוטו, מתניע ונוסע משם. אני שונאת מסיבות. ואני שונאת את דאגי לי פוינטר. בן זונה. טיפש. אידיוט. סקסי. לא התגברתי עליו. למה הוא בא למסיבה המזורגגת הזאת?! הייתי אמורה להגיע לשם, להקסים את פיטר וללכת לדירה שלו. ואז אולי להכריח אותו לצאת איתי קבוע. אבל בגלל שדאגי היה שם הכל נהרס. או שאולי הכל נהרס קודם לכן? לוסי- שהלכנו ביחד לאוניברסיטה- וג'יימי החליטו שאני חייבת לשכב עם פיטר, שלומד איתי בקורס רפואה. ואני חושבת שהוא יצור אלוהי. הוא מדהים, חיוך ענק, עיניים ירוקות ושיער חום בהיר, גבוה, שרירי וחכם. בדיוק הטעם שלי. אבל הבעיה היא שאפילו לא ידעתי איך להתחיל איתו. בימים האחרונים התחלנו לדבר יותר והוא די התלהב מהמסיבה, בגלל זה הגעתי למסקנה שהוא יהיה שם ושם אני אשיג אותו. אז הבנות חשבו על לעזור לי. הן מצאו לי שמלה שחורה אלגנטית, גולף אבל שמגיעה מעל הברך, מעיל אדום שצריך להשאיר אותו פתוח, עקבים שחורים, פתוחים. שיערי עבר ביביליס, ונהייה ארוך ובעל הרבה בקבוקים, עיניי היו מאופרות בסגנון חתולי ובסך הכל אהבתי איך שנראיתי. כשהגעתי לשם תמיד היו את הברכות האלה של סטודנטים אחרים שאני מכירה, ועד שהגעתי לדבר עם פיטר הוא כבר נתפס בידי בנות אחרות. ממש התבאסתי והלכתי לעמוד עם בנות אחרות שאני מכירה. בשלב מסוים גם התחלתי לרקוד אבל הרעיון נראה לי מגוחך, אז חזרתי לדבר עם הבנות. פיטר הפתיע אותי והוא בא להגיד לי שלום, הוא נראה מופתע מהמראה שלי והחמיא לי מאוד. נהייתי לאדומה ברגע. הוא הכריח אותי להסתובב למענו והתפעל ממני. וזהו. כאילו שעשה את חובו והלך. הערב הלך לו. אה כן. ואז דאגי בא. הלכתי לקחת שתייה מהברמן שהוא חבר טוב של לוסי, והוא עמד לו שם, בוהה בי. לקח לי כמה זמן להבין שזה הוא, אבל כשהבנתי רציתי לשבור את השיניים המושלמות שלו. "מה אתה עושה כאן?!" הוא הרי אמר שלא ניפגש עוד, אז מה לעזאזל הוא עושה כאן?!?! "שותה" כרגיל, מתחכם. "זאת מסיבת סטודנטים" אני מנסה להירגע. "טוב, אנחנו אח"מים" נכון. שכחתי. "ודי הוכרחתי לבוא לאן" חה. הוא רוצה שאני אשאל למה. "טוב, אני מקווה שתוכרח ללכת מכאן" אמרתי והלכתי חזרה לבנות. "היי, ראיתן מי כאן?" שאלתי בשקט. רוצה לגרום לו לעזוב. "מי?" שאלה האחת. "דאגי פוינטר, ממקפליי" הצבעתי באופן כללי לכיוונו והבנות נעצו עיניים. הוא חייך בעצבנות ונמלט מהמקום. והכל נהרס. פיטר כבר לא ישכב איתי היום זה בטוח. דאמ. אה כן, ואז נתקלתי בו בחנייה, כשהוא גורר את דני (נראה לי) לאוטו. הוא התנגש בי ודיבר איתי, מרוב הפזיזות שלי אני כבר לא זוכרת מה הוא אמר, אבל תפסתי אותו בכוח, הצמדתי אותו אליי והוא אחז בי כי כנראה עמד ליפול, אבל ללא אף התראה מוקדמת הצמדתי את שפתיי אל שפתיו. אני מנשקת אותו, והוא מנסה, אני מרגישה את זה אבל זה לא הולך לו. הוא מלטף אותי אבל זהו. אני מרגישה שזה לא זה. וזה כואב. אני רואה במטושטש. "אני מצטער.." הוא ממלמל "אני לא ראוי לך" אני רוצה למחות אך לא יכולה. אני מסתכנת ומסתכלת עליו והוא נרתע עוד פעם. "אני פשוט... חשבתי.. ש.." שזה יילך, כי פעם קודמת לא הלך לנו. "אני מצטער" הוא נכנס לאוטו ונוסע משם. אני ממשיכה לעמוד שם, רוטנת על הכל ועל כל הערב שנהרס. הדמעות שלי זולגות במורד לחיי ואני מחליטה לחזור הבייתה. ההרגשה בבוקר הייתה חרא. גם לא יצא לי להיות עם פיטר וגם התמזמזתי עם דאגי, ונפגעתי ממנו. החלטתי לא לשקוע בדיכאון והתארגנתי לצאת ללימודים. התלבשתי בסגנון הרגיל שלי, קלאסי לחלוטין. לבשתי חצאית ארוכה בצבע תכלת בהיר, גופייה לבנה ומעליה עליונית ארוכה בצבע ורוד עדין כל כך שכמעט ולא מבחינים בו. השרוולים היו מספיק ארוכים בכדי שאני אחביא בהם את האצבעות שלי. בגלל שאביב עכשיו לא ממש קר בחוץ אז אני נועלת את הסנדלים הלבנות שלי עם עקב נמוך. פיזרתי את שערי שהסלסול מליל אמש נשאר שם ויצאתי החוצה. אני גרה בדירת סטודנטיות רגילה לחלוטין, לא רחוקה מהאוניברסיטה עצמה, אני גרה עם לוסי וג'יימי, ולומדת רפואה, שנה שנייה. בעודי הולכת לקורס, אני מהרהרת על אתמול. מה התנפל עליי? הריי אליס שהייתה אתמול לא תופיע שוב. אני לא זאת שהייתה אתמול, הנועזת. ופיטר בכלל לא התייחס אליי. נאנחתי בכבדות, אני צריכה לרדת מהקטע שלו, הוא בכלל לא מודע לזה שאני קיימת. אני רואה כמה סטודנטים אחרים בדרכם לקורסים שונים ומנופפת לכמה שאני מכירה. אני מרגישה נגיעה קלה בגב ומסתובבת לראות מי זה. "פיטר, היי" אני מופתעת מעט מלראות את רעמת השיער הבהיר שלו ועיניו הירוקות מסתכלות עליי, אבל אני מנסה לשדר כמה שיותר חום.