Come Back To Me Part 3

Come Back To Me Part 3

והנה החלק האחרון!!! מקווה שתהבו אותו :) ושבוע הבא אני אפרסם כמה פיקים קצרים שכתבתי :) תהנו!

חלק |

אני בדרכי לבית החולים. הבטחתי לדרייק שאני אבוא לבקר אותו לפני שאנחנו קורעים את התחת שלנו לחזרות שטום החליט לעשות. למרות שביקרתי אתמול אבוא גם היום. בזמן האחרון אני מבקר הרבה במחלקה לילדים חולי סרטן. ואני ממש לא מתלונן. יש שם ילדים מדהימים שלולא גופם היה בוגד בהם הם היו האנשים של מחר. הם היו אותם אנשים שיבנו לנו את העתיד. אבל גופם בגד בהם. הם מועמדים מושלמים למלאך המוות, שיבוא ולקחת אותם לגן עדן. דרייק אחד מהם. הוא מאושפז במחלקה הקיצונית ביותר. המחלקה שבה המוות הוא וודאי. העבירו אותו לשם לא מזמן, כשאני והוא היינו כבר בקשר. ואני לא יכול להגיד שזה לא השפיע עליי, הייתי מדוכא כמעט חודש, עד שהבנים שאלו מה קרה. ועכשיו אני הולך שוב לבקר אותו מפחד לעזוב, מפחד לחזור ולא לראות אותו שם יותר. החלטתי לעצור באיזה קיוסק ולקנות לו משהו. ראיתי כובע גרב בצבעי כחול, אדום, כתום וירוק, שמשום מה ממש התאים לאופי שלו. אז קניתי אותו, והמשכתי ללכת מאושר וחייכני. בכניסה כיביתי את הטלפון כי בכל זאת, בית חולים ואני לא מוכן שיעיפו אותי משם לפני שביקרתי את דרייק. ניכנסתי לחדר שלו, עמדו שם פרחים בין כל המכשירים הרפואיים. הוא ישב במיטה, חיוור, רזה, קירח כאשר עיניו הירוקות בולטות מדיי. הוא קרא ספר של דן בראון. דפקתי קלות על הדלת והוא הרים את מבטו העצוב אליי. המבט העצוב התחלף למבט שמח שזה גרם לי לדמוע. "היי גבר" בירכתי אותו. "חשבתי שלא תבוא היום. לא הייתי מוכן לזה" הוא אמר. לעומת מישהו חולה סופנית הוא לא נשמע כך. מההכרות שלי איתו הבנתי שהוא די מוכן למות. נמאס לו מהחיים האלו שבהם הוא גורם סבל לכל כך הרבה אנשים. הוא רוצה שאמא שלו תישן בצורה טובה בלילה, שאביו יחזור לעסוק בבניית מכוניות כמו שהוא עשה לפני שגילו אצל דרייק את המחלה. הוא רוצה שהכל יחזור למה שהיה לפני שהוא הרס את החיים של כולם. משום מה הוא מכליל גם אותי בכל הדברים האלה. ואני ממשיך וחוזר שזה לא משנה. הוא שינה את חיי. גרם להם להיות יותר משמעותיים. "טוב, לא יכולתי לעזוב בלי להגיד לך להתראות" וידעתי שכל פעם מחדש אני נפרד ממנו. כי לא בטוח כמה זמן הוא עוד יחיה. כמה זמן עוד נשאר לו. היו אומרים שנשאר לו שבוע, אבל הוא שרד את השבוע. וכל פעם תאריך המוות שלו נדחה. "אין, אתה מת עליי" הוא צחק. "איך ידעת?!" צחקתי איתו. "קח, ראיתי את הכובע הזה ומשום מה זה התאים לך. לך תדע מה עובר לי בראש" הושטתי לו את הכובע. הוא לקח אותו וחבש אותו על הראש הקירח שלו. חייכתי כי ראיתי שזה ממש מתאים לו. "אתה יודע, זה כובע נחמד." טוב, הוא אוהב כובעים בדיוק כמוני. אנחנו כל כך דומים שזה מטורף, מלבד הפרש הגילאים שלנו, הוא בן 20 ואני בן 26. אה כן, וחוץ מהעובדה שהוא הולך לגן עדן ואני נשאר כאן. כנראה שבשלב מסויים הבנתי את זה כי לא נשאר לו עוד הרבה. הפנמתי את זה שאני אהיה בלעדיו אחרי כמה זמן. ועכשיו זה פחות כואב לי, למרות שלקח לי הרבה זמן להבין את זה. "יש לי אחות חדשה. היא סיימה את התואר הראשון שלה לפני חודש בערך, והיא מתלמדת כאן במחלקה שלי" הוא סיפר באושר. התישבתי בכיסא שליד המיטה שלו. "לרגל אחרי אחיות בבית חולים?" "תקשיב, אין פה כוסיות, מה אני אעשה?" הוא גלגל עיניים כאילו זה היה מובן מאליו. "טוב, אבל האחות החדשה בהחלט שווה משהו" "מה אתה אומר?! איך היא?"התלהבתי ביחד איתו. "טוב, בהתחשב שהיא לובשת את החליפה המזעזעת הזאת בצע ירוק חננה, היא נראית כוסית בטירוף. היא בלונדה עם קוקו גבוה כזה. יש עיניים כחולות ענקיות כאלה. והיא ממש חמודה. חוץ מזה שכשכל פעם שהיא מסתכלת עליי או על כל שאר הילדים קשה לה." "טוב, היא חדשה. תן לה זמן", וחשבתי כמה נחמד זה כשיש משהו שיכול לעודד בבית החולים המדכא הזה. "אם תישאר עוד קצת אולי תפגוש אותה. ואולי תהייה לך מישהי סוף סוף" והוא שוב רומז על כך שאני צריך בחורה. "דרייק, עברנו את השיחה הזאת מיליוני פעמים. אני לא צריך אף אחת." "אבל לא יצאת עם נשים כמעט שנתיים!!"הוא הזכיר לי את הפרט הקטן והכואב הזה. "טוב, אני מחכה לאיזה מישהי" וזה לא שזה היה שקר. זאת האמת. אני מחכה לאליס. אני לא יודע למה נזכרתי בה פתאום. כנראה אחרי שהיא עזבה באותו יום ששכבנו פשוט הגעתי למסקנה שאני רוצה לחיות איתה את כל חיי. שהיא הבחורה שבאמת מתאימה לי. הרעיה המושלמת. טוב זה נכון, באמת לא יצאתי עם בחורות במשך כמעט שנתיים. וזה קשה. כלומר, כולם מסביבי מתחתנים ואני נשאר רווק. הארי התחתן עם רובי לפני כמעט שנתיים ומחכה לילד. טום הציע לג'יוואנה נישואין לפני חצי שנה והחתונה תהייה עוד מעט. דני התחתן כמה חודשים אחרי הארי, עם הבחורה שטען כי הכיר במסיבת סטודנטים לפני שנתיים. ורק אני עדיין רווק. וזה מעיק עליי. "כן, כן. עזוב אותי מהבולשיט הזה של הבחורה המתאימה" הוא גלגל עיניים. עשיתי את עצמי נפגע. "אבל זה נכון!" "טוב." הוא אמר, מפהק מעט. "האמת, באת בזמן לא טוב. אני די עייף" "זה בסדר. אתה יכול לישון. אני אשב כאן עד שתירדם ואז אלך לפינת משחקים. אני אהיה עם הקטנים ואפרוש הביתה" ניסיתי להרגיע אותו. הבטתי בו בעצב. ויכולתי לראות כמה שהוא עייף. עייף מכל החיים האכזריים שלו, מכל הטיפולים שהוא עובר. מכל דבר. "דוג. אני שמח שאתה חבר שלי" הוא מלמל, עיניו עצומות למחצה. "גם אני שמח שאני מכיר אותך, דרייק" קמתי וחיבקתי את גופו השברירי. כאב לי לחשוב שהוא יכול ללכת לעולמו בכל רגע.

חלק ||

ישבתי עוד קצת לידו ונאנחתי. הרגשתי כאב בחזה והייתי חייב לצאת. עברתי כמה מסדרונות והגעתי לפינת הילדים. בית החולים ארגן את הפינה הזאת לילדים הקטנים שחולים בסרטן. ברגע זה היו שם כמה ילדים. ואת רובם הכרתי. אמרתי שלום לאחות שישבה שם והשגיחה עליהם. אחת הבנות בשם אנג'ל, הייתה כבת 4 בעלת עיניים ירוקות גדולות ושיער בלונדיני קצר. היא נמצאת בהפוגה כעת. אך היא מאושפזת כאן בשביל לוודא שהיא באמת מרגישה טוב. היא זינקה אליי ואני הרמתי אותה באוויר. "שלום חמודה" אמרתי וחיבקתי אותה. "אתה רוצה לצייר איתי?" היא לא באמת שאלה אותי. הוא פשוט גררה אותי לפינת הציור שהייתה שם. התיישבתי לידה על הכיסא שהיה מיועד לילדים קטנים. ניסיתי כמה שפחות לזוז בשביל לא לשבור את הכיסא הקטן. היא הכריחה אותי לצייר פרחים ולבבות. משהו כמעט בלתי אפשרי. הלו, אני גבר?! בסופו של דבר הצלחתי להכריח אותה לצייר לי פרחים ולבבות. "טוב, כאן יש ילדים שהם לא ממש חולים. רובם בהפוגה. ובגלל זה יש להם פינה נחמדה למשחק" אמרה אחת מהאחיות שמשום מה את הקול שלה זיהיתי. היא הייתה אחת מהאחיות האהובות על דרייק. "אם הם במצב יציב, למה הם לא משוחררים הביתה?" שאל קול שגרם לכל אבריי לקפוא. לא הייתי מסוגל לזוז. אנג'ל שמה לב לכך. "דאגי?" שאלה הקטנה. "כן?" ניסיתי להישמע כמה שיותר משוכנע. היא חייכה אליי חיוך חסר שיניים. סובבתי את ראשי בשביל לבדוק אם אוזני לא תעתעו בי, ואם זאת אכן היא. בכניסה לפינת ילדים עמדו שתי אחיות. האחת בעלת שיער מאפיר ומבט קר. והשנייה צעירה, לא גבוהה מדיי. בעלת קוקו גבוה, ושיערה הבלונדיני היה פזור על כתפיה וגבה. עיניה הכחולות הסתכלו על הילדים. אליס. חייכתי קלות, והמשכתי לשבת ליד אנג'ל. היא מלמלה לעצמה שיר שלא הצלחתי להבין איזה. "איזה שיר את ממלמלת?" שמעתי את אליס קרובה אליי. קפאתי שוב. היא כנראה לא שמה לב אליי. "שיר מבת הים. אני אוהבת את אריאל. ודאגי הביא לי בובה שלה. הוא אמר שכשאני אהיה גדולה אני אהיה יפה כמו אריאל" אמרה באושר אנג'ל והרגשתי גאה בעצמי. סובבתי את מבטי לכיוון אליס. והיא הביטה בי בפליאה קלה. קמתי מהכיסא, נבוך מעט. "היי" אמרתי בהיסוס. "ואוו, להיתקל בך כאן מכל המקומות?" היא אמרה באושר. "איזה עולם קטן" עניתי. היא חייכה והביטה על אנג'ל. "אתה ממש קשור אליהם?" הרגשתי שזאת שאלה רטורית אבל הייתי חייב לענות." את לא מבינה עד כמה" "ראיתי אותך קודם בחדר של דרייק." היא ציינה. "אני מת עליו. לעומת מישהו שעומד למות הוא מוכן לזה" אמרתי בעצב מסוים. "הוא נראה ילד מקסים" היא אמרה בעצב רב. "כן טוב, כל הילדים כאן חמודים" חייכתי וליטפתי את ראשה של אנג'ל. "למה אתה כאן בכלל?" היא שאלה. היה לה טון של חוצפה. "טוב, בעיקר באתי להיפרד מדרייק, ואז סתם באתי לכאן. עכשיו אנג'ל מציירת לי פרפרים" אמרתי בחיוך. "אתה כאן על בסיס קבוע?" "אני בא כמעט כל יום. כשטום לא עושה חזרות מהבוקר על הלילה. אבל אני גם תורם למחלקה" סיפרתי בגאווה יתרה. היא חשבה רגע. "אז עזרת בחלק מההקמה של הפינה?" "לא. באתי אחרי שהקימו אותה. אבל קניתי צעצועים לילדים" "אתה נראה טוב" היא אמרה בסוף. הסמקתי מעט וגירדתי את ראשי, "תודה, אני מניח" היא צחקה בקלילות. "אני מתכוונת לעומת הפעם האחרונה שראיתי אותך אתה נראה מצוין" צחקתי איתה. "אני מרגיש יותר טוב" הפעם האחרונה שהיא ראתה אותי היה לפני שנתיים. אחרי שפרנקי זרקה אותי. היא חייכה אליי שוב ופנתה ללכת. "חכי רגע, יש מצב שאולי נישאר בקשר הפעם?" שאלתי בחשש נזכר מפעמים ההן. היא חשבה לרגע, נאנחה וחייכה אליי שוב "כמובן" "אני אשמח לקבל את המספר שלך בשביל לשמור על הקשר" הנחתי שהיא החליפה מספר מלפני שנתיים. אני כן, אחד המעריצים מצא את המספר הנכון שלי והפיץ אותו לאינטרנט. היו לי יותר מ1000 שיחות ביום, לכן נאלצתי להחליף מספר. היא הרימה גבה, אך לא התלוננה. היא לקחה את העט שהיה תלוי על הכיס בחולצה שלה, ורשמה לי את המספר על כף ידי ולאחר מכן חייכה והלכה. התיישבתי ליד אנג'ל שהמשיכה לזמזם את השיר שלה ולצייר פרפרים. "אולי אתה והיא תהיו אימא ואבא? כמו נסיך ונסיכה. ואז אתם תתאהבו ותהייה לכם ארמון גדול גדול" היא הפסיקה לצייר לרגע והביטה בי. חייכתי אליה, ליטפתי לה את הראש, "אולי יום אחד זה יקרה" היום הראשון בעבודה תמיד מעייף. במיוחד במסגרת הזאת. אחרי האוניברסיטה הכל נראה שונה. אני לא יודעת איך אבל הכל השתנה. סיימתי לפני חודש את התואר הראשון שלי בביורפואה ואני רוצה להמשיך לתואר שני, ובשביל זה אני צריכה לעבוד בבית חולים בתור אחות למשך כמה זמן. חזרתי הביתה עייפה, אך שמחה. כלומר איך אפשר להיות שמחים אחרי בית חולים? צחקתי לנוכח המחשבה שעברה לי בראש. אחת האחיות הבכירות בבית החולים עשתה לי סיור במחלקת הילדים. מחלקה נוראית. היא נראית מצויין אבל קשה היה לי לראות את הילדים הקטנים ששכבו שם חסרי אונים. היו שם כאלה שעוד לא מלאו להם 4 שנים והם כבר מאושפזים בבית החולים חסרי שיער מכמות הכימותרפיה שעשו להם. וכמובן שהיו שם גם כאלה שהיו מאושפזים הרבה זמן. וזה עוד יותר נורא, לראות איך הם הסתגלו לחיים בבית חולים מאשר לחיים בבית. ובאופן כמעט אירוני, פגשתי שם את דאגי פוינטר. הוא ישב שם עם ילדה קטנה מקשיב לה ברצינות. מאז הפעם האחרונה שראיתי אותו הוא נראה הרבה יותר שונה. כלומר הוא בעל אותם תווי פנים נאים, אותו צבע שיער חום לא ברור, ועם אותן עיניים כחולות-אפורות גועשות, אך משהו בו היה שונה. פעם שעברה הוא נראה פגוע ועצוב היה קשה לו להתמודד עם כל מה שקרה לו, וממש יכולתי לראות את העצב והריקנות בעיניים שלו. אבל מה שהיה היום היה שונה לחלוטין הוא נראה טוב, הוא נראה מטופח, הוא לא היה עצוב בכלל ועיניו הקרינו כנות מטורפת. ניכר היה שהוא מאושר. וכן, נתתי לו את המספר שלי, בלי לחשוב בכלל, ובלי לחשוב על כל התוצאות. בלי לחשוב בכלל על כך שהלב שלי עוד מתאחה מהשיברון ועל כך שאני עוד לא לגמרי התגברתי על ג'יימס. אבל היי, קצת קשה להתגבר על מישהו שהיית איתו בקשר במשך שנה וחצי? אני וג'יימס היינו ביחד כמעט שנה וחצי. עד שתפסתי אותו בוגד בי. הייתה לנו מערכת יחסים נפלאה, ובאמת שכזאת עוד לא הייתה לי. אבל הוא הרס הכל. זה קרה לפני חודש, כמה ימים אחרי שסיימתי את התואר הראשון שלי. ראיתי אותו מתגנב עם איזשהי בלונדינית מאחורי הקמפוס, עקבתי אחריהם וראיתי איך שהם מתנשקים ומתחילים להתפשט. לא אמרתי מילה. חזרתי לדירה שמשותפת שלו וישבתי בשקט על הספה. מחכה שהוא יחזור. כשהוא חזר הוא התנהג כאילו כלום לא קרה ופשוט הדביק לי נשיקה על הלחי. שאלתי אותו למה יש לו ריח נשי והוא אמר כי הלך מאחורי מישהי, ואז פשט החטפתי לו סטירה וקראתי לו בוגד. סיפרתי לו שראיתי אותו מקודם והוא התכחש להכל. זרקתי אותו מהדירה ונעלתי את הדלת. אני לא זוכרת כמה בכיתי באותו יום, אבל אני יודעת בוודאות כי 2 מכילי גלידה הלכו. ועכשיו, התחלתי בחיים חדשים. אני גרה לבד, התחלתי לעבוד, יש לי חברות נהדרות. מה עוד צריך? נכון, בן זוג. מילאתי את האמבט, ונכנסתי לתוכו, מנסה להירגע ולנוח. חשבתי על כל היום שעבר עליי ועל כל מה שאני רוצה להשיג. אני די בטוחה שייקח זמן לחיי להסתדר, ושאני צריכה להתאזר בסבלנות. יצאתי מהאמבט במגבת ונכנסתי לחדר שינה. נשכבתי במיטה כמה דקות בשביל להתקרר והכל נראה מעורפל. התעוררתי עם השעון מעורר שלי.לא הבנתי מה אני עושה במיטה. או למה אני מתחת לשמיכה עם מגבת. צחקתי לעצמי, כנראה הייתי עייפה מדיי ונרדמתי במגבת. אופייני לי. התארגנתי ויצאתי שוב לבית חולים. לא היה הרבה עבודה וסתם ישבתי בדלפק, מידי פעם עונה לטלפונים, אשר ביררו את שלום הילדים. טלפון אחד הפתיע אותי במיוחד.

חלק |||

"שלום, מדבר דאגי פוינטר" הייתי בשוק אך ניסיתי להתנער ממנו, "כן דאגי, במה אוכל לעזור" נשמע היה כי הוא מנסה לזהות את הקול שלי. "אליס?!" שאל לבסוף. "נכון מאוד" עניתי. "אממ.. היי, רק רציתי לשאול לשלומו של דרייק, כי בכל זאת בחדר שלו יש איסור על פלאפונים אז אני לא יכול ליצור איתו קשר ישירות, אז אני מתקשר לכאן, אבל כל פעם גרייס עונה לי והיא כבר מכירה אותי ומרגיעה אותי, אז קצת מוזר לי שאת ענית לי היום, קרה משהו לגרייס?" היה לו פרץ של דיבור ממש מהיר. "אני—לא. היא בסדר. פשוט יושבת עם ילד אחד" "אז מה קורה עם דרייק, איך הוא?" שאל מודאג, נראה היה כי בכלל לא שם לב שדיבר איתי. "שניה," אמרתי ובדקתי במחשב את התיק של דרייק,"הכל כשורה. גם ביקרתי אותו בבוקר והוא בסדר, קצת עייף אבל עדיין קורא" שמעתי אותו משמיע אנחה קלה. "טוב אז אם הכל בסדר, אז אני מניח.." "כן.." "רגע, לפני זה. את יכולה למסור לו הודעה?" "בטח" לקחתי עט ופתק בשבילן לרשום עליו. "פשוט תגידי לו, לגבי השאלה שהוא שואל כל פעם, ש..ש.." לקח לו זמן לנסח את ההודעה. "שמצאתי את מה שחיפשתי" הוא אמר לבסוף. "אין בעיה אני אעביר לו" אמרתי וניתקתי את השיחה. טוב הוא היה מוזר. הלכתי למחלקה של דרייק.לפי הדיווחים של גרייס הוא נמצא כאן כבר הרבה מאוד זמן. דפקתי בשקט על הדלת שלו. הוא צפה בטלוויזיה ללא קול. ברגע ששמע את הדפיקה הפנה את מבטו אליי. חייכתי קלות ונכנסתי לחדר. "בוקר טוב" הוא בירך אותי ועיניו הירוקת שידרו חמימות עייפה. ראיתי שהוא חובש כובע שמזכיר מאוד את הסגנון של דאגי. "שלום. הרגע דאגי פוינטר התקשר" הוא הרים גבה. "אליי או אלייך?" צחקתי קצת והסמקתי. "אלייך. הוא אמר לי למסור לך לגבי השאלה שאתה שואל אותו כל פעם, שהוא מצא את מה שחיפש" אמרתי לו והרגשתי לא קשורה. הוא שתק רגע ונראה היה שלקח לו זמן לחשוב. "תודה רבה" חייכתי למראה המסופק על פניו. "איך אתה מרגיש?" "כרגיל" עדיין לא הבנתי מה פשר המילה כרגיל אצלו. הבטתי בו בבלבול. "את יודעת, עייפות, תשישות וכאב ראש" גלגל עיניים כאילו דברים אלו היו כמובן מאילו. "סליחה, אני פשוט לא ממש.." "זה בסדר. אין לי בעיה להסביר" היתה לו כל כך הרבה סבלנות. הבטתי בפניו כאשר שב לקרוא. היה לו פנים חדות, עצמות לחיים גבוהות ועיניים בצבע ירוק מדהים. "כמה זמן את מכירה את דאגי?" שאל אחרי כמה זמן, לא מרים עיניים מהספר. חשבתי לרגע, לא בטוחה אם דיברתי איתו על דאגי.. "אני לא יודעת... כמה שנים" "אבל אתם לא מדברים הרבה" הוא הסיק. "איך אתה...?" שאלתי מבולבלת. "יש לי כושר הבחנה טוב מאוד לגבי אנשים. אני מומחה בזה, באמת" הוא הרים את עיניו אליי, קורן מאושר. הבטתי בו בפליאה מוחלטת. ** כאשר חזרתי הבייתה שמתי לב כי על המקרר הייתה תלויה הזמנה לחתונה. "שיט!" פלטתי. שכחתי מהחתונה של ג'יוואנה. כעיקרון ההזמנה הייתה מיועדת לי ולג'יימס אבל כנראה אצטרך ללכת לשם לבדי. ועוד יותר נורא. אין לי שום דבר ללבוש. נאנחתי. החלפתי בגדים וקפצתי לH&M הקרוב. שוטטתי שם קרוב לשעה ובסוף מצאתי שמלה בצבע לילך עדין מבד נעים, עם מחשוף מאופק, מגיעה עד הברכיים. מדדתי אותי ואיכשהי היא התאימה לי בדיוק. חיפשתי גם נעליים תואמות ואכן מצאתי. רכשתי את הדברים וחזרתי הבייתה. ואז פתאום נזכרתי בשיחה שלי עם דרייק. הוא שאל אותי כמה זמן אני מכירה את דאגי ולא יכולתי לענות לו בדיוק. כי פעם ראשונה שהכרתי אותו היה כשהייתי בת 18 והייתי בקשר איתו בדיוק יומיים או שלושה, ואחרי זה לא שמעתי ממנו כלום. ואז שכבנו כשהייתי בת 20 וזהו. וראיתי אותו אתמול. אבל למקרים הללו אי אפשר להגיד שאני מכירה. אני כן יכולה להגיד שאני מכירה את הגוף שלו, כי בכל זאת יצא לא לשכב איתו פעמיים אבל חוץ מזה כלום. נאנחתי ונשכבתי לישון מוקדם. מוזר פתאום לצפות למשהו. לא חשבתי שאני אצפה ממש לקראת החתונה של ג'יו כי לפני חודש קיוויתי ללכת אליה עם ג'יימס. אבל יום החתונה הגיעה מהר מאוד. במהלך היומיים האלו הלכתי לבית החולים ודאגי לא היה שם. וגם לא יצא לי לדבר איתו בכלל. כלומר הפעם זה שונה. הפעם הוא לא מנסה ליצור איתי קשר. אבל ביום החתונה כבר לא היה לי אכפת. רציתי להגיע לשם ולברך את ג'יו והחתן שלה, רציתי להתרגש מהשמלה ולשמוח בשמחתה. לבשתי את השמלה שלי, ונעלי העקב התואמות. העלתי את שיערי לקוקו גבוה וכמה שיערו נופלות ממנו מראה אשר ממסגר את פניי. התאפרתי בעדינות ושמתי בושם עדין. ובסך הכל נראיתי דיי בסדר. ההכרה הגיעה אליי רק כאשר הייתי בחצי הדרך. פתאום נזכרתי שאני לא מכירה שם אף אחד. חוץ מג'יוואנה כמובן. והמחשבה שאהיה שם בודדה לגמרי הפחידה אותי. נכנסתי לאולם, שבעצם היה גן יפיפה. הכל היה מסודר בשורות שורות לקראת הטקס. היו שם כבר הרבה אנשים שישבו במקומם. התיישבתי באד מהספסלים, מנסה להיות כמה שיותר בלתי נראית. אבל הרגשתי לא שייכת. שמעתי שיחה בין שני אנשים. "הם אמרו שזאת תהייה חתונה די פרטית, בלי הרבה קהל" אמר איש בעל כרס בירה ושפם עבה. "היא אמרה שהם הזמינו רק חברים קרובים, אבל בטוח בלי צלמים וכאלה" אמר האיש השני שדי דמה לאיש הראשון. נאנחתי בכיסאי. חתונה פרטית זאת לא. יש כאן אולי 150 או יותר אנשים וזה מלחיץ אותי. אחרי משהו כמו חצי שעה התחילו לנגן באורגן הגדול שהיה מקדימה. היה זה צליל פעמונים נעים ולא מוכר, אך הייתה בו נשמה ויכולתי לדמיין חופים כחולים וציפורים לבנות. ואז נכנס החתן. לבוש שחור, מחייך. הוא היה בלונדיני בעל עיניים חומות ככל שהצלחתי לראות, וחיוך שובב על פניו החושף גומת חן. הוא נראה מתוק וכל כך מתאים לג'יו. הוא נעמד על בימת העץ הקטנה וחיכה לה. ואז היא נכנסה. בשמלה בצבע בז היא נראתה מדהים. היא החזיקה זר פרחים המורכב מהרבה צבעים ושיערה היה קלוע בצמה עם פנינים שזורים בפנים. היא נראתה קורנת ומאושרת. היו לי דמעות בעניים אך הצלחתי להחזיק אותן. הטקס לא נמשך הרבה זמן. לבסוף, כולם יצאו מהגן ועברו לגן סמוך שהיה ערוך לארוחה. עמדתי בצד ותיצפתי על כל האורחים. היו שם שתי בנות שממש התרגשו ולא הפסיקו להסתכל על ג'יו ובעלה. שעמדו ובירכו שני זוגות של אנשים. ג'יו הסתובבה וקלטה אותי, היא חייכה אליי וסימה לי לבוא. התקרבתי בחשש אליהם, וראיתי אותה עומדת עם גבר מתולתל, שלבש טוקסידו לכבוד המאורע, וליידו עמדה אלבה! אלבה הייתה נערה שהכרתי באוניברסיטה, היא סיימה תואר שני לא מזמן ממה שאני זוכרת. היה שם גם גבר גבוה יחסית, בעל מכנס צמוד יחסית, ווסט וחולצה קצרה לבנה מתחת. הוא עמד בשילוב ידיים עם אישה קצת יותר נמוכה ממנו שלבשה שמלה כחולה ושיערה השחור והקצר היה מנופח מעט. החתן של ג'יו עמד לידה וחייך חיוך מאושר.

חלק ||||

"היי, ג'יו, את מדהימה, אני מאחלת לך את הכי טוב!" אמרתי לה וחיבקתי אותה הכי חזק שיכולתי. היא חייכה אליי את החיוך המדהים שלה "תודה רבה!" "אליס, נחמד לראותך אותך שוב..." אמרה אלבה בחיוך וניגשה לחבק אותי. "גם אותך, שמעתי שהתחתנת!" אמרתי. "כן, הנה תכירי, זה הקופיף שלי, דני" היא הציגה לי אותו, לחצתי את ידו, והוא נראה לי מוכר בצורה כל כך מפחידה. "דני זאת אליס" ג'יו הציגה אותי בפני כולם, "זאת אליס, וזה טומי שלי" היא נשקה בלחי שלו, "הארי ורובי, וכנראה את אלבה ודני את כבר מכירה" היא חייכה. "איפה בנג'מין?" שאלה רובי את הארי אבל השאלה נראתה כאילו מופנת לכולם. הארי הביט מאחורינו, "עם הדוד שהוא הכי אוהב, איפה עוד הוא יכול להיות?" שאל הארי בשאלה רטורית. הבטתי לכיוון שהוא הביט וליבי החסיר פעימה. הילד הקטן לבוש בחליפת ילדים, זינק במהירות לידיו הבטוחות של האחד והיחיד- דאגי. "הארי! לך תתפוס אותו! דאגי עוד יגרום לי להתקף לב" צווחה רובי. "אל תדאגי, הוא אוהב ילדים בנ—" הארי החל לומר. "לך!" הארי נכנע בכתפיים שמוטות והלך לעבר דאגי. שצחק וחיבק את בנג'מין. לא יכולתי להתיק את עיניי ממנו. הוא נראה מאושר כל כך בכך שהחזיק את בנג'מין. שמעתי את רובי נאנחת. "סנדק, סנדק אבל מפנק את הילד יותר מדיי" "בסדר נו, נראה כי כשיהיה לי ילד אני אתן אותו לדאגי שישמור עליו. והוא לא יתנגד לזה!" צחק דני. "דני לך אליהם!" אמרה אלבה בייאוש, ודני הקשיב לה ועזב אותנו. נערה בלונדינית מחייכת ניגשה אלינו, " טום בוא, אימא קוראת לך ולג'יו" היא משכה בזרועו של טום לבוא איתה. ג'יו שלחה אליי מבט מצטער ונגררה משם. באורך פלא נשארנו לבד, אני רובי ואלבה. ופתאום זה נראה לי מוזר שכולם הלכו לפתע ואני נשארתי איתן לבד. הן צחקקו והחוו לעבר שולחן פנוי. הלכתי אחריהן. "אז אליס, יש מישהו?" שאלה אלבה כאשר התיישבנו. "היה, זרקתי אותו" אמרתי בפשוט ולקחתי מהמלצר כוס שמפנייה. "אאוצ'..." גיחחה רובי. "האמת, הגעתי למסקנה שהתגברתי על זה" אמרתי בגאווה וזה מה שבאמת הרגשתי. כבר לא היה לי אכפת מזה שג'יימס העדיף מישהי על פניי, ועל זה ששיקר לי. זה כבר לא משנה לי. "כמה זמן הייתם ביחד?" שאלה רובי. "כמעט שנה וחצי..." "זה הרבה זמן ובמיוחד שכבר התגברת" ציינה אלבה. זה גרם לי לחשוב. באמת לקח לי להתגבר מהר. אבל זה לא העציב אותי במיוחד. "טוב, נראה לי אליס לא מעוניינת לשקוע באקס שלה שוב, אבל תראו את דאגי" היא החוותה בידה לכיוונו. "הוא היה מאוהב בפרנקי ממש, הציע לה נישואין ואז היא זרקה אותו, ולקח לו להתגבר בקושי שבוע" "פחות. הוא התגבר אחרי אולי יומיים. אבל באופן רשמי שאז באמת הפסיק לחשוב עליה היה אחרי חודש.." תיקנה אותה רובי. "זה מהר.. " הרהרתי. לא ייתכן שאחרי ששכבנו הוא התגבר כל כך מהר. "כן, ועכשיו אין לו אף אחת, והוא לא יצא עם אף אחת מאז פרנקי ועברו כמעט שנתיים" אמרה רובי. נאנחתי, זה מוזר. למה? למה? ולמה עכשיו? את שאר החתונה ביליתי בצד, טועמת מטעמים ושותה שמפנייה. רוב הזמן תיצפתתי על דאגי. וגיליתי כי הוא מאושר ושמח וכל כך אוהב ילדים. תפסתי אותו כמה פעמים מביט בי. עמדתי בצד, שתיתי קוקטייל וורוד הבטתי באורחים הרוקדים ריקוד רומנטי. ג'יוונה וטום רקדו באמצע הרחבה ונראו מדהימים. "המקום הזה תפוס?" שאל קול מוכר ומנחם. חייכתי אליו חיוך חם ומזמין. "עכשיו כן" הוא צחק. "בנג'מין עזב אותך?" שאלתי בעוקצנות . "חס וחלילה, רובי צעקה עליי שאני יותר מדי מפנק אותו" ענה ברצינות. הבטתי בו והוא נראה שונה. כלומר, מן הסתם שהוא ייראה שונה. הוא גדול יותר בשנתיים מאז הפעם האחרונה שראיתי אותו. אבל פניו נראו יותר מבוגרים, יותר רציניים, הרבה יותר מושכים. עיניו התכולות הבטיחו לי בטחון ואהבה וזה גרם לי למחנק בגרון. הוא חייך אליי. "את נראית מאוד יפה היום" הוא החמיא לי. הוא גרם לי להסמיק עוד יותר "תודה" לא יכולתי להימנע מלחשוב על איך שפתיו ירגישו על שפתיי. וזה הקשה עליי לחשוב. בסוף כבר לא היה לי אכפת. התקרבתי אליו ונישקתי אותו. הטעם המוכר שלו, הריח המשכר, הרכות שלו ריגשה אותי. לא יכולתי לחשוב בבהירות. הדבר היחידי שחשבתי היה 'אני רוצה אותו. עכשיו'. אחרי משהו שנראה כמו נצח התנתקנו. "אני מצטרעת" ניסיתי למלמל. "זה היה בטעות" שמעתי שהוא ניסה להסתיר חיוך. "הלוואי וטעיות כאלה יחזרו על עצמן" הבטתי בו במבט רציני. הוא נאנח "זה בסדר" "לא, זה לא" אמרתי. "אני לא רוצה שזה ייצא בתור סתם. לא כמו הפעמים הקודמות" "אז זה לא יהיה ככה. אם תרצי אני אהיה איתך עד מתי שתרצי" הוא הביט בי בעיניו שסחפו אותי רחוק. "דאגי פוינטר, נשמח אם תבוא לכאן עכשיו" קול קרא לדאגי. הוא חייך אליי והלך.

חלק |||||

עליתי לבמה ותפסתי את מקומי בבמה. במשך יומיים התאמנו על שירי אהבה לכבוד החתונה ועלינו לנגן אותם עכשיו. הרגשתי מעולה. אצבעותיי פורטות על מיתרי הבאס במהירות ומנגנות לפי הקצב. טום שר כמה שירים אהובים על גי'ו ועליו וסחפנו את כל הקהל. הייתי מאושר, גם מלנגן וגם ממנה. היא משגעת אותי ביופי שלה, בפשטות שלה ובכל דבר שיש בה. ראיתי אותה כבר כאשר נכנסה. לבושה בבד סגול, עם מחשוף שחושף את עצמות הבריח שלה, שיערה היה אסוף בקוקו ומלא קצוות שיער מפוזרות. היא הקסימה אותי מהפשטות שלה. עקבתי אחריה כמעט כל הזמן, בין להיות עם בנג'מין ובין לעקוב אחריה. אני יודע שזה חולני אך אני לא יכול לעמוד בפיתוי הזה. ואז בא לי האומץ לדבר איתה וכנראה היא הייתה זאת שלא עמדה בפיתוי. היא נישקה אותי ולא יכולתי להרגיש יותר טוב. השפתיים שלה הרגישו כאילו נועדו להיות על שלי ונועדו להיות אצלי. הרמתי את מבטי וחייכתי, כי לא יכולתי להסתיר את חיוכי. תפסתי בעיניי את עיניי והיא הסמיקה, חייכתי עוד יותר. טום סיים לשיר את כל השירים שתכננו והוא ירד מהבמה. "טוב חברים, טום וג'יו, רצינו להקדיש לכם שיר.." אמרתי לתוך המיקרופון. ראיתי את טום מחייך אליי. "1, 2, 3" ספרתי והתחלנו לשיר את השיר שטום כתב לכבוד ג'יוואנה לפני כל כך הרבה שנים. הרגשתי שאנחנו מופיעים מכל הלב וכאשר הבטתי לעבר טום וג'יוואנה ראיתי את עינייה מנצנצות. "טום חבר, אני אוהב אותך!" אמר דני לתוך המיקרופון בזמן שסיימנו להופיע, דבר שגרם לפרץ צחוק. סידרנו את הכלים, משום שאין סדרנים בחתונה כמו שאין צלמים. ירדתי מהבמה וחיפשתי בעיני את אליס. היא המשיכה לעמוד באותו מקום ששם עזבתי אותה. התקרבתי אליה בחיוך ענק, ולמרבה הפלא היא החזירה לי חיוך באותו סדר גודל. הפעולות הבאות קרו ללא מחשבה בכלל. התקרבתי אליה במהירות, הנפתי אותה בזרועותי ונישקתי אותה. עמוק בליבי קיוויתי שתדחה אותי, כמו שעשתה לפני כל כך הרבה שנים, אבל לא. היא אפילו לא מחתה, לא אמרה מילה. רק החזירה לי נשיקה. ברגע שהתנתקנו והנחתי אותה שוב על הקרקע הבטתי עמוק בעיניה, רואה את האושר שבו נמצאת כרגע. "את ממש לא כבדה" צחקתי וחיבקתי אותה. היא הצליחה להשתחרר מהחיבוק שלי, מרימה יד ומניחה אותה על הלחי שלי, יד רכה וחמה. היא התחילה להגיד משהו אבל כנראה לא הצליחה להתבטא. "אם אין לך כלום להגיד אז אל" צחקתי עליה שוב. "אויש נו, תשתוק" היא רטנה. "בכיף" עניתי ונישקתי אותה שוב. האופוריה שתקפה אותי הייתה נוראית. חיכיתי לה במשך שנתיים וסוף סוף היא כאן, ליידי ולא דוחה אותי. וכנראה גם לא תדחה אותי. כנראה אם אני אתעורר מחר אני אוכל להתקשר אליה והיא תענה לי, ואולי אפילו ניפגש. "אם אני אתקשר אלייך מחר,את תעני לי?" הבעתי בקול רם את מחשבותיי ברגע שהתנתקנו. "תלוי" היא ענתה בתמימות, התחלנו ללכת לעבר שולחן פניו, וגם נקי. "במה?" "בעיקר אם אני אהיה מחר בעבודה או לא. אבל אני מבטיחה שאני אחזור אלייך" היא חייכה אליי, מתיישבת מולי. "ואם אני אבקש ממך להיפגש, תסכימי?" שאלתי בחשש ושלחתי אליה מבט מהוסס. אדימות קלה הופיעה על לחייה והיא הורידה את מבטה. "כן" היא ענתה לבסוף, מרימה את מבטה, מסתכלת ישר אליי. לא יכולתי שלא להסתיר את החיוך והאושר העצום שתקף אותי. "אז... למה לדחות את זה למחר?" היא שאלה בקול חלש, מביטה סמוקה אליי. הבטתי בה מופתע בעליל. "אמ... את...? למה את מתכוונת?" לא יכולתי לחשוב בצורה צלולה. היא חייכה שוב. "אפשר להיפגש כבר היום" חשבתי רגע, אני לא בטוח אם אני מוכן לזה. אם אני באמת מוכן להיות איתה שוב, לחוות רגעים מדהימים ואז שוב להיזרק ללא תקווה שיום יבוא והיא תחזור שוב. אני פשוט לא רוצה שהיא תעזוב אותי אחרי שתשתמש בי. "עדיף לחכות עד מחר" אמרתי לבסוף, מודע לעובדה שכנראה ביטלתי כל סיכוי שלי להיות איתה שוב. אבל אני שלם עם זה. הבטתי בה והיא נראתה מהורהרת. לבסוף היא חייכה אליי ואמרה לי, "אבל אל תדאג, גם אם תתקשר, אני אענה" "אז תחכי לשיחה" ** התעוררתי יחסית מוקדם בבוקר, לדירה כמובן ריקה. לא שציפיתי שמישהי תהייה בה, אבל לכמה רגעים כן חשבתי שתהייה מישהי בדירה שלי. קמתי מהמיטה, הכנתי לעצמי קפה וכמו כל בוקר בדקתי את האימיילים. שום דבר חדש. מוזר לי פתאום להישאר בבית בבוקר, כי בכל זאת במשך כל כך הרבה זמן הייתי קורע את התחת שלי בחזרות כבר ממוקדם בבוקר. דחיתי את כל ההתארגנויות בוקר שלי לצהריים, מתבטל בלא לעשות כלום, שוקל אם להתקשר לאליס או לא. למרות שידעתי כי היא תענה עדיין חששתי מזה. כי לפני שנתיים כן התקשרתי אחרי שהיא הלכה, והתקשרתי כל כך הרבה והיא לא ענתה לאף שיחה. בלב כבד הרמתי את המכשיר המקולל וחייגתי אליה, בקושי עברו כמה רגעים וכבר שמעתי את קולה. "אמרתי לך שאני אענה" "מצטער שפקפקתי בך, מה שלומך?" שאלתי בשיא הכנות. "בסדר, נשארתי בבית היום, התקשרו אליי בבוקר ואמרו שאני לא צריכה לבוא" היא אמרה בשמחה, "מה איתך?" "מוזר לי להיות בבית, ריק" "אני מכירה את ההרגשה, אחרי שלא נמצאים הרבה זמן בבית פתאום יש ריקנות כזאת להיות בבית" צחקתי וידעתי שאני מרגיש ריקנות בגלל סיבה אחרת לחלוטין. "מה אתה צוחק?" היא ירתה. "מצחיק אותי משהו" עניתי. הרגע שפחדתי ממנו קרה, הייתה שתיקה מעיקה ומביכה. בסוף שמעתי את צחוקה הרך מהצד השני. "זה כבר קרה" "מה קרה?" שאלתי, לא מבין למה היא מתכוונת. "שתיקה מביכה שלאף אחד אין מה להגיד" "מתי זה קרה? ולמה אני לא זוכר את זה?" "בפעם הראשונה שדיברנו, שאלת אותי שאלות על איך-היה-הסקס-הראשון-שלי-עם-גבר-שיכור..." צחקתי מהצורה שהציגה את זה "נכון, נכון זה היה קצת מביך" "דבר בשם עצמך, אני בכלל התפדחתי מזה שדיברתי עם מפורסם..." "ועכשיו את לא?" "לאור העובדה ששכבנו פעמיים כבר לא" "טכנית, פעם אחת" התווכחתי, אבל ברצינות, אני הייתי בהכרה רק פעם אחת. "בשבילך..." "גם נכון, אז אם אני אציע לך להיפגש, את תסכימי, כמו שאמרת אתמול?" "תלוי איפה" "בואי לדירה שלי" אמרתי בלי לחשוב. "לא, גם זה כבר היה" "כן, פעם שעברה. ואני עדיין לי מבין למה באת... ועוד יותר למה לא ענית לי אחרי זה" שאלה קשה על ההתחלה. "אני גם לא מבינה למה באתי, אבל אחרי זה המשכתי בחיים שלי" סיפרה קצרות. "הלוואי וזה היה קורה לי" אמרתי לה בכנות, באמת רציתי להמשיך בחיי אבל לא יכולתי. "דאגי..." היא אמרה באותו טון של כאב שאמרה את שמי לפני שנתיים. "לא. אז איך את רוצה להיפגש?" ניסיתי ככל יכולתי לשנות נושא מהעבר שלי. "אתה יכול לבוא לכאן, אני גרה לבד כבר חודש" היא הציעה. "את בטוחה?" שאלתי במלוא הרצינות. "בטח"

חלק ||||||

** אחרי שעה בערך עמדתי בפתח ביתה, מצלצל בפעמון. "שלום" היא פתחה את הדלת בשמחה. היא לבשה טרנינג שחור, שהיה גדול עליה בכמה מידות, גופייה לבנה צמודה ושיערה היה פרוע. "היי, את נראית כאילו שהרגע קמת" חייכתי אליה. "ואתה נראה כאילו יצאת ממקלחת" הוא הורתה לי להיכנס לדירתה. "כי זה מה שעשיתי" "ואתה גם מריח ככה" היא חייכה חיוך רחב. טוב, אני חייב להודות, מזמן לא הייתי עם בחורה ואני מעדיף שיופצו ממני ריחות נעימים מאשר ריחות גבריים. בתגובה פשוט חייכתי. הדירה שלה הייתה פשוטה ומזמינה. היא לא הייתה גדולה ולא מפוארת בכלל. אבל היא שידרה כל כך הרבה מרווח ושררה שם אווירת בית. "טוב, כן אז זה הבית הקטן שלי, לא מפואר אני יודעת..." היא עמדה במרכז הסלון שהיה בנוי מספה בינונית, טלוויזיה, מחשב, כוננית ספרים עמוסה, ושטיח. "רוצה לשתות משהו?" "לא, תודה" הבטתי בה, לא בדיוק מבין מה אני עושה כאן, למרות שאני כל כך רוצה להיות כאן. אבל גם ברגשתי כי יש דברים שעליי לדעת. "למה באמת לא חזרת להיות איתי בקשר לפני שנתיים?" היא התיישבה על הספה, ואני אחרייה. "כי חשבתי שזה היה סתם, חשבתי שלא יהיה מזה משהו, חשבתי שעדיף לי להיות עם מישהו שאני מכירה, חשבתי שאני כלום בשבילך אז ושליבך היה של אותה ארוסה" "הייתה לי הרגשה שזה יהיה משהו בסגנון" היא חייכה קלות "אז מה קורה בחיים שלך?" "לא הרבה, להקה, שירים, הופעות, הקלטות, חזרות, דרייק, בנג'מין, הבית חולים" "יפה יפה, אתה ממש אוהב ילדים" "הם חלום חיי" אני כל כך רוצה ילד משלי, שאני מטפח את בנג' הקטן כמעט כמו הבן שלי "אני כבר מת לאחד..." היא צחקה מההערה שלי "לפחות יש לך למה לשאוף..." "מה עם החיים שלך, אני מתערב שהם היו יותר מעניינים משלי" "אתה יודע,אתה, אוניברסיטה, חבר או שניים, שניים. בגידה, פרידה, אתה שוב" היא חייכה. "אני לא אתנגד אם תסבירי את עצמך קצת יותר" באמת רציתי לדעת מה קורה איתה. "סיימתי את התואר ראשון שלי לפי חודש. רגע שניה. אני אתחיל מהתחלה. אחרי שחזרתי מהדירה שלך לפני שנתיים יצאתי עם מישהו שממש רציתי אותו במשך הרבה זמן. זה החזיק בקושי חודש. נפרדנו ואז חשבתי שפגשתי את אהבת חיי. גרנו ביחד, והיינו ביחד שנה וחצי. כשסיימתי את האוניברסיטה תפסתי אותו בוגד בי. והוא נזרק" היא אמרה את כל זה כמעט בחוסר רגש. ניסיתי להבין אולי ישנה הבעה שמסתתרת עמוק בפנים, אבל לא מצאתי כלום. "זה... זה לא מטריד אותך..." מלמלתי. "זה הטריד, אבל כבר לא..." היא חייכה לעברי חיוך מעודד שמדרבן אותי לספר לה מה עבר עליי. נאנחתי. "טוב טוב. אז פרנקי זרקה אותי, שכבתי איתך והבנתי שאני כבר לא נער שצריך סטוץ או קשר לא אמיתי. הבנתי שאני צריך אישה, וכן חיפשתי הרבה וכלום. ואז פשוט החלטתי טוב נו נתנדב בבית חולים במילא לא יצא ממני כלום. ואז הייתי עם דרייק הרבה זמן שבמהלכו למדתי להכיר אותו והוא אותי. והגיע המצב שוואלה, אני כמעט בן 26 ואין לי אישה ואפילו לא חברה. וכן זה תסכל אותי אבל הייתה לי נחמה עם הילדים ועם דרייק בבית החולים. ואז שוב ראיתי אותך, והבנתי שכל הזמן הזה חיכיתי לך." צחקתי לקראת סוף הדברים. "כן אני יודע שזה נשמע דפוק ומלחיץ אבל זה מה שאני חושב" היא העניקה לי מבט רציני ולא יכולתי לעמוד בפיתוי. התקרבתי ונישקתי אותה. רציתי אותה, אני צריך אותה. הנשיקה הלכה והעמיקה ללא שום גבולות. "דאגי..." היא מלמלה מתנשמת. "מממ...?" נישקתי את שפתיה שוב. "חכה. זה... שנייה.... " היא הכריחה אותי להתנתק ממנה. התנתקתי אך המשכתי לחבק אותה. "כן?" לחשתי לשיערה, מחבק אותה עוד יותר. היא ניסתה להתנתק ממני והרפתי ממנה, "מה אנחנו עושים?" הבטתי בה מבולבל. "מביעים את תשוקתינו?" היא חייכה קלות "אני מתכוונת, בפעמים שעברו זה לא הלך, זה פשוט התפורר עוד לפני שזה התחיל..." "אבל סיכמנו שזה לא יהיה ככה. שזה יהיה שונה. אז זה יהיה" אמרתי לה ונישקתי אותה שוב. "אליס..." שמעתי מישהו ממלמל את שמי. פיהקתי, מתחתי את ידיי והבטתי באדם. הוא הביט בי ברצינות רבה, עיניו הטורקיז מנסות לחקוק את התמונה בזיכרונו. "את לא צריכה ללכת?" הוא שאל אותי. לא הבנתי על מה הוא מדבר. אה, נכון, בכל פעם אחרי שאנחנו שוכבים יוצא ככה שאני הולכת. "זה הבית שלי" עניתי בפשטות. "נכון, אז את לא מגרשת אותי?" הוא שאל בחשש לרגע שבו ניפרד. חייכתי אליו חיוך ענק חיבקתי את מותניו. "ממש כיף לי שאתה שוכב כאן ליידי. אז אני אתן לך ללכת ברגע שיימאס לי לישון" התכרבלתי בחזהו השרירי ועצמי את עיניי, נותנת לעייפות לכבוש אותי. אני לא באמת חושבת שאני אתן לדאגי ללכת הפעם. הפעם הוא יישאר במקום שהוא צריך להיות. איתי. -סוף-

yardenise

New member
../images/Emo185.gifאהבתי אותו לגמריי! ../images/Emo99.gif

חבל שהיו רק 3 חלקים
מחכה כבר לפאנפיקים הבאים!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifזה מדהים! באמת!

אני אוהבת איך שדילגת כל פעם כמה שנים... זה ממש תרם לדעתי, שלכל אחד היו את החיים שלו... ולמרות זאת הם אוהבים אחד את השנייה
את כותבת מושלם! אם היה אפשר להיות מאוהבים בכתיבה הייתי מאוהבת בכתיבה שלך
אני בעד שתפרסמי עוד פיקים!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאת האמת שהייתי קוראת סמויה חח

ואת כותבת ממש יפה, מזכיר לי את עצמי טיפה
אהבתי את כל הפירוטים והתיאורים של הדברים... בדיוק ככה צריך
"חייכתי אליו חיוך ענק חיבקתי את מותניו. "ממש כיף לי שאתה שוכב כאן ליידי. אז אני אתן לך ללכת ברגע שיימאס לי לישון" התכרבלתי בחזהו השרירי ועצמי את עיניי, נותנת לעייפות לכבוש אותי. אני לא באמת חושבת שאני אתן לדאגי ללכת הפעם. הפעם הוא יישאר במקום שהוא צריך להיות. איתי."

למעלה