comfortably numb

Paranoid Eyes

New member
comfortably numb

בביצוע של ה-sizers sisters זוועה! חיפשתי לינק להביא לכם אבל לא מצאתי. זה ביצוע חדש הבנתי, שמעתי את זה עכשיו בחלחלצ.. השדרנית אמרה :" איזה ביצוע מגניב"! בחיים לא שמעתי כזה בזיון! פתאום זה נהיה שיר קצבי ושמח
פשוט רצח

omrihoresh

New member
בהחלט טבח!

אבל הוא לא חדש, לפחות מלפני שנתיים-שלוש. כיום מסמפלים וממקססים כל דבר למוות. זה פשוט להוציא את הנשמה של השיר בעינויים... והשדריות בגלגל"צ יגידו על כל שיר ששמים להן בפלייליסט שהוא "נהדר". גם על "פונאר". לפעמים זה נשמע כאילו יש שם רובוטים.

itaikuskus

New member
אני רציתי לגמרי

אנשים שלא מודעים לגירסה המוקדמת זה אנשים שלא אוהבים/מכירים פינק פלויד מלכתחילה, ויתייחסו לשיר הזה כלהיט מצעדים רטרו לשנים היפות האלה שהם היו צעירים עם יותר מדי שיער והלכו לדיסקוטקים. אנשים שממש אוהבים פינק פלויד, ובעיקר את התקופה הזאת שלהם (החומה) יתעצבנו על השיר הזה. אנשים שאוהבים את החומה יתעצבנו=איתי קוסקוס מרוצה.

microbe15

New member
אכן גרוע

אני דווקא אוהב קאברים מהסוג הזה, שלא מתיימרים לחקות את המקור. אבל הביצוע הזה פשוט רע.

Paranoid Eyes

New member
לרוב אני לא מתה על קאברים

אבל ישנם כאלו נדירים שאני ממש אוהבת.. כמו הללויה-ג'ף באקלי.. mad world מתוך הסרט דוני דארקו.(סרט מעולה). שיר במקור של Tears for fears אבל זה?? וואי הזדעזעתי.

itaikuskus

New member
לא ראיתי דוני דארקו עדיין

אבל אני מקווה שאת לא מדברת על הגרסה של REM. בכל מקרה, כל שיר שREM נוגעים בו נחרב. ע"ע dark globe.

Paranoid Eyes

New member
תלחץ פשוט על הלינק ששמתי

הגרסא שם. ודווקא זו גרסא מאוד יפה, ואתה הראשון מבין המונים שאני שומעת שלא אוהב אותה חחח זה לא REM זה רק אם אני לא טועה, אחד מהם. וזה לא מייקל סטייפ.

Pete Best

New member
מה? זה ממש נחמד..

דוגרי זה מצחיק, ובאמת שזה קצבי ומגניב. אני אהבתי. כמובן לא כמו השיר המקורי, אבל זה גירסא, איך נגיד? "קלילה" יותר לשיר.

שמעתי גם את השיר "זמן" במקצב רגאיי

ללא ספק השיר של פלוייד במקצב רגאי דווקא ביצוע נחמד לדעתי אבל איין כמו המקור תמיד וזה קרה שאכלתי בארומה

למעלה