coming home
איזה פרק י-פ-ה! כל פעם שאני רואה אותו אני אוהבת אותו יותר=) מזה אהבתי את הקטעים של זינה וארס ביחד... היה קטע, כשהם נלחמו בסוף, שם בקרח, אז כשהוא נתן לה בוקס והיא עפה אחורה אז הוא כזה דילג על הסלע, כמו בלרינה!! פחחחחחחח שעה נקרעתי מצחוק מזה!! פחחחחחחח=) עוד מישהו שם לב?
אהבתי גם בהתחלה כשאיב לא נלחמה כזה... ואז פתאום היא התחילה להילחם, היא הזכירה לי מאוד את זינה, שכאילו בלי נשק ובלי כלום היא גברה על הרבה, וגם כאילו העיפה אותם, לא ממש הכאיבה להם..=) ו.. היו כמה דברים שלא היו ברורים ממש בפרק.. כמו למשל, איך זה יתכן שארס גבר על זינה? הרי כשהוא היה אל, אז היא הצליחה לגבור עליו.....טוב אולי לא ממש לגבור אבל הם היו אותו הדבר (כמו בפרק "אלות הזעם" שהיא נלחמה בארס כדי להוכיח שארס הוא "אבא" שלה...) אז היא בכוונה כאיול נתנה לו לגבור עליה? וגם... כשהיא נפלה למים, אז איך היא הגיעה למתחת לקח הזה? מה, היא לא יכלה לשחות החוצה?! זה היה ממ שני מטר מהיציאה...כאילו איפה שהיא היתה.. נורא מוזר שארס היה צריך לשחות כדי להוציא אותה ושהיא לא יכלה לצאת לבד... ו.. עוד שאלה קטנה, אלות הזעם האלו, הן אותן אלות זעם שהיו בפרק שהזכרתי קודם?? במיוחד הבלונדינית...זאת אותה אישה רק שפה היה לה שיער ארוך ושם שיער קצר...? ואם הן אותן דמויות, אז למה הן כאלה משוגעות? כאילו בפרק ההוא (שהזכרתי) אז הן היו כאלה נורמליות, כאיול חכמות (לא ממש חכמות...) אבל הן לא היו משוגעות כמו פה.... איזה מוזר...
הנה כמה תמונות! פשוט פרק מהמם!! (טוב נו, כל פרק שזינה וארס ביחד הוא פרק מהמם...
)
איזה פרק י-פ-ה! כל פעם שאני רואה אותו אני אוהבת אותו יותר=) מזה אהבתי את הקטעים של זינה וארס ביחד... היה קטע, כשהם נלחמו בסוף, שם בקרח, אז כשהוא נתן לה בוקס והיא עפה אחורה אז הוא כזה דילג על הסלע, כמו בלרינה!! פחחחחחחח שעה נקרעתי מצחוק מזה!! פחחחחחחח=) עוד מישהו שם לב?