!!!!!!!Coming Home

shiRan WP

New member
אני אוהבת את אל המלחמה../images/Emo23.gif

איזה חמוד ארס!!! -שירן

shiRan WP

New member
וגם זינה לא רעה בכלל...../images/Emo8.gif

בטח נהניתם כמוני! היה פרק ממש מצחיק....אני ואח שלי לא הפסקנו לצחוק מההתנהגות של ארס... ממש נהיתי! ציון מ-1 עד 10 - 11
-שירן

Dafi the Mighty

New member
אותי דווקא ההתנהגות של ארס לא

כל כך הצחיקה... זה היה אפילו דיי עצוב. לדעתי, כמובן.

אני חושבת שזה היה גם וגם

מצחיק, כי זו התנהגות לא רציונאלית. עצוב, כשחושבים על למה. זה קצת כמו שצוחקים כשמישהו מחליק על קליפה של בננה, למרות שאתה יודע שלבן אדם כואב, וזה לא יפה לצחוק. חוץ מזה היו קטעים בהתנהגות שלו שלדעתי היו מצחיקים בכל מקרה - איך שהוא פיהק ושם את היד מאחורי זינה, כמו ילד בן 12 בקולנוע? או שהוא אמר לה שהוא אוהב אותה אבל היא חונקת אותו?

Dafi the Mighty

New member
אהה... תראי...

התכוונתי לסצנת הזבוב שזה היה עצוב- כי בכל זאת, אל מלחמה (לשעבר, אני יודעת, לשעבר) לא יכול להביס זבוב? אבל שאר הקטעים? וכן, איך שהוא פיהק ושם יד מאחורי זינה ועוד מה שהזכרת, בהחלט נהניתי מזה...

זו הפעם השלישית שאני צופה בפרק

והאמת היא שאני אוהבת אותו יותר עכשיו מאשר בפעמיים הראשונות. אולי זה המעמד, תחילת שידור העונה השישית בארץ, אולי כי התרועעתי יותר מדי עם שיפרים, אבל באמת שנהניתי הפעם יותר. ואיזה תענוג זה לצפות בערוץ 10, שיודע לצאת לפרסומות באופן הרבה יותר אלגנטי מערוץ 2, וגם שם הרבה פחות פרסומות באמצע. בטח שמעתם שערוץ 10 לא מצליח כמו שציפו, וחשבתי שיהיה יפה מצידנו להביע תמיכה, בהתחשב בזה שהם היחידים שתמכו בנו כשרצינו שיביאו לכאן את עונה 6.

ares chosen

New member
אני מתה!@!!!!

כפי שכולם יודעים זה היה פשוט ואואואואואואו..... נהדר מדהים באיכותו... כל הכבוד לערוץ 10 אני אוהבת אותם מאוד!!!
הם באמת יודעים לצאת בזמן לפרסומות... ואו איזה פרק מדהים העלילה הסיום.. אווווו הסיום....... שרון

shiri_b

New member
איזה פרק!!!!

סוף סוף!! הפרק הראשון של העונה השישית!!! הגיע הזמן, והיה שווה לחכות!!! איזה פרק!!!

THANATOS

New member
כן! כן! כן! כן!

איזה פרק! איזו התרגשות לקראת השיבה (...הביתה, חחח, בדיחת כותרת)! כ"כ נהנתי שאפילו התרגשתי משובו של אראס! אחחח איזה גברבר... רק שלא יעיז לשים עליה שוב את הידיים שלו אחרת אני... טוב, לא משנה, בואו לא נהרוס את הרגע! איייי זינה, זינה, איפה היית עד עכשיו? שלא ייגמר לעולם (אני יודע שנגמר, אני לא אנלפבית, אבל בכל זאת לו יהי). (_______MORT

xena 17

New member
פשוט אין מילים......./images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני לא מאמינה שסוף סוף הפרק הזה הגיע! זה פרק פשוט מעולה! שני

קיטיארה

New member
וכולכם שוכחים משהו חשוב

איך שזינה התנצלה בפני גבריאל על זה שהיא זרקה עליה את הצ´קראם. כה מרגש...

עוד משהו קטן בקשר ל-COMING HOME

כבר אמרתי שזו הפעם השלישית שראיתי את הפרק הזה, אבל יש משפט שסוף סוף הבנתי עכשיו. זה המשפט שארס אומר לקראת הסוף: "You have got a wicked right jab." תיארתי לעצמי שהכוונה היא לסוג של מכה, אבל עכשיו שאני לומדת קיקבוקסינג אני יודעת בדיוק לאיזה סוג של אגרוף הכוונה.

למעלה