common-Finding Forever

common-Finding Forever

האלבום ממש מצויין, בעיניי הוא מעיין שדרוג של Be, הפקות סול כבדות יותר, (בלי הסימפולים המואצים שאפיינו את קניה באותה התקופה), וייל איי אם הפגיז עם הפקה מצויינת שמתאימה לאווירת האלבום (לאורך כל האלבום יש את אותו סאונד, מה שגורם לאווירה אחידה, אבל ממש לא משעממת, כל שיר שונה מהקודם לו, מה שאני לא יכול להגיד על BE ). לילי אלן משתלבת מצויין בdriving me wild (עוד סיבה למה קניה גאון, כי לפני ששמעתי את השיר לא היה לי ברור איך היא תשתלב באלבום כזה). והליריקה, כרגיל, מעולה... שימו לב לשיר ל: start the show the game the people u black maybe (שיר מרגש, לדעתי אחד השירים הטובים ביותר בהיפ-הופ בכלל כשיר שמדבר על אפליית השחורים בארה"ב) עד עכשיו זה אלבום השנה בהיפ הופ, שלדעתי היחיד שיכול לקחת ממנו את התואר הזה, הוא כמובן קניה ווסט עם אלבומו השלישי, אבל את זה נדע רק חודש הבא....

BE פי 10 יותר ממוסחר

קומון הוציא את be אחרי הנפילה המסחרית עם elecric circus (הוא מיהר לחזור עם הזנב בין הרגליים לאחר שהאמריקאים המקובעים קטלו אותו בגלל החדשנות שלו, לקח את קניה, והוציא אלבום מיינסטרימי שהקהל האמריקאי בטוח יאהב) באלבום הזה אני מרגיש שיש כאן עבודת הפקה של קניה האומן, של מפיק שמתאים את עצמו לראפר, ולא של ראפר שמתאים את עצמו למפיק הכי חם.

קניתי ביום חמישי

עד עכשיו לא היה לי זמן כדיל עבור את הרצועה השביעית. עד שם זה נשמע מעולה, קומון סוחף מתמיד עם הטקסטים שלו ואין בעיה להקשיב לו. הביטים נשמעים מצוין... The Game (השיר, לא החשפן - מילה לסייקו) הוא סינגל ההיפ הופ הכי טהור ששמעתי מזה שנים, לוקח זמן לעכל אותו, אבל ברגע שהוא נכנס לתודעה זה מתפוצץ. אני אגיב בהרחבה בהמשך, אולי הגיע הזמן לדבר פה גם קצת על מוסיקה...

וייל איי אם כרגיל מפתיע מחדש

מדהים איך כל הפקה שלו נשמעת שונה ומתאימה לאומן שהוא עובד איתו... ממש ריק רובין של היפ הופ...

Big L Corleone

New member
בכוונה לא אמרתי לינק ישירות לפורום..

כשvolatile מעלה לפה מיקסטייפים עם שירים מלאים דרך הבלוג זה לא עובר על חוקי הפורום..

Ori ve Alarm

New member
ביקורת לעניין

מסכים עם כל מילה קצת חבל שלא אוזכר השיר break my heart שלטעמי הוא אחד הבולטים באשר להצלחה במצעדי מכירות - האלבום החדש נכנס הישר למקום ה1 במצעד המכירות בארה"ב שזהו הישג חדש לקומון שאגב בשבוע שעבר עקפו אותו במכירות ugk עם אלבום הקאמבק שלהם....

tomoshe

New member
לירון תאני המון פוטנציאל

פעם עוד יצליח אם ירצה הגורל

למעלה