Common Ground

d a s t

New member
Common Ground

מצד אחד קצת מפתיע אותי שאף אחד לא פתח עדיין שרשור לפרק, אבל מצד שני, אין כ"כ מה לכתוב על הפרק הזה. הבאסה זה שהבטחתי לעצמי שהפעם אני אראה את כל הפרקים, כולם, כל העונות. אבל עכשיו, כבר במשך הפרק אתמול די נמאס לי. קצת מרגישה שזה ביזבוז של 45 דקות יקרות בחיי (והן יקרות, אני נגשת לפסיכומטרי עוד חודש...). הקטע בסוף שהמפקד הזה לא אמר להם שהם שינו את הדנ"א היה נחמד, וללא ספק אין כמו רמי, אבל... כל הקישקושים על כדור הארץ המקורי של הקרומגס (ולכאורה של קווין) עשו לי כאב ראש, וזה די מתסכל כשהם גולשים עם מטרה. זה די מוציא את הכיף של הסדרה. ומגי הזאת, כל שניה מחפשים תירוץ לשים אותה בלי בגדים, וזה ממש מעצבן! וכל קטעי האקשן האלה... הפיצוצים מאחוריהם... הרגשתי כמו בסרט אקשן זול.

The Quickening

New member
דווקא פרק טוב

אין ספק שהעונה הזאת שונה מהקונספט העיקרי של הסדרה כפי שראינו בעונה 1,2 וטיפה ב3, אבל לדעתי זו עונה מעולה. הפרק הזה ספציפית היה פשוט פרק מדע בדיוני סטאנדארטי, לדעתי אפשר להלביש את הנושא של הפרק למסע בין הכוכבים או סטארגייט. מצד שני לפחות עבור הסדרה הזאת הייתי מעדיף את הרעיון של חקירת עולמות חדשים מאשר הרעיון של מלחמה נגד זן אחר. ושוב פעם עם המדי נאצים....

למעלה