complaint

סוודרית

New member
complaint

אני עייפה כואב לי הגב כואב לי העורף קניתי נעל חדשה וזה כואף באחורה של הרגל :/ אני מתה לשוקולד ! כן כן ברגע זה ! יום חמישי מחר ואני הולכת להופעה שאני בכלל לא רוצה ללכת אבל לא נעים לי כי הבטחתי ללכת בחיי שיש לי עוד מלא תלונות (לא מגניבות כמו של חומוס...) אבל אני באמת עייפה ... <סווד גוררת את עצמה למיטה>

Kרן

New member
רק בידידות?...

תתביישי לך..

Paranoid Eyes

New member
complaint 2

אני עייפה! קניתי ואנס חדשות וזה כואב באחורה של הרגל! תקעתי פלסטרים שם! אני לא רוצה שוקולד! נמאס לי כל הזמן לקבל הודעות באאוטלוק על האבא/אחות/אמא/סבא/זיבי/זובה/ויששכר מהמכולת שנפטרו והם בני משפחה של עובדים פה. את מי זה מעניין!?!?@#$ <סיון שמחקה את הבלונדינית>

Paranoid Eyes

New member
אה ועוד דבר!!!

אם לקוח מתקשר, יש לו בעיה באתר של הבנק!! הוא בתוך האתר!! אני שואלת את הקוד משתמש לאתר כדי שאוכל לזהות את הלקוח.. הוא לא יודע מה הקוד!!! (אבל הרגע נכנסת איתו יא חתיכת אימבסיל!!!!!!!!) אני :"מה הקוד זיהוי משתמש שלך? עם מה אתה נכנס לאתר?" הלקוח/ה :"אני לא מבין על מה את מדברת." אני.: "קוד המשתמש שאותו אתה מזין בשדה הראשון? מה שקיבלת מהבנק?" הלקוח/ה :"לא קיבלתי כזה דבר, אני נכנס עם תעודת זהות". אני: "לא, אין כזה דבר כניסה עם תעודת זהות אדוני, אתה קיבלת קוד זיהוי משתמש". לקוח/ה: "אין לי כלום.. אני רק קיבלתי מעטפה עם קוד זיהוי משתמש וססמא!!!!" אני , (בלב ):"%@#$!%^#@@%#$%^# בן זו$%#%@#$%^#%^#@" (לא בלב )"אז מה הקוד משתמש שלך"...? ומפה זה כבר מסתדר לשניה עד שיש לו בעיות אחרות. (כמו לא לדעת להחליף ססמא פשוטה!!!)

סוודרית

New member
לא ממליצה לך לבקש ...

אין לי אותה פה בעבודה וחבל שאני אצטרך לספר לכולם במה מדובר ...

תנחומיי

תשני גם לי! זה לא כואב לי אבל אולי יום אחד... תסתכלי על חצי הכוס המלאה(הפעם זה ממש חצי-)אם היית קונה זוג נעליים (כמו כל האנשים)היה כואב לך באחורה של שתי הרגליים... שוקולד זה לא בריא לשיניים!(נאמר תוך כדי בליסת מטבע שוקולד שנשאר מחנוכה...) נו אז הלכת? איך היה? <לילה טוב!>

COMPLAIT3

אני מגה עייפה. לא קניתי מגף . כואב לי חצי גוף. אכלתי שוקולד למרות שאני לא אמורה. הייתי אמורה ללכת למופע אבל אזלו הכרטיסים. לעומת זאת ביטלו לצביקה פיק מופע כי נרכשו רק 20 כרטיסים, נשבעת שלא קניתי. ואני כ"כ עייפה שאני לא יכולה לישון!

למעלה