concept edits

tstorm

New member
concept edits

thought id share a new project im jonna start workin on here are 2 concept edits its the yarkon if u didnt recocnise :)

Kavey

New member
וואי זה ממש מגניב....

ד"א זאת תמונה שאני צילמתי
ועוד ד"א חברה שלי(המצולמת שואלת "לא יכולת לשים ציפור?!?!?!"

roibareket

New member
את התמונה של הפיל יותר אהבתי,

בתמונה הזאת יש בעיה של טשטוש קצת בפרווה של הטיגריס... ראיתי עבודות שלך ואתה יכול לעשות את זה יותר יפה.. הרבה יותר יפה.. אבל לגבי המים למטה.. מדהים! אין מילים!

Ocean Girl

New member
אהבתי את הרעיון ../images/Emo13.gif

ויצא מדליק! את הירקון בטח לא זיהיתי.... לקח לי זמן להבין שהפיל לא שייך לתמונה
מה שכן התמונה עם הנמר זקוקה לשיפור, וההשתקפות שלו לא נראת לי מתאימה....... (צריך להיות מי עמוקים ונקיים יותר בשביל צלילות כזו של השתקפות... רוצה לראות עוד!

174M4R

New member
יפה מאוד

מבקש רישות להעלות את התמונה הזאת לפורום אחר (לא בתפוז) בתור בדיחה. איתמר

Ocean Girl

New member
דרך אגב

אני עובדת בניו יורק סיטי....ובעיר הזו יוצא לי לראות לפעמים סיטואציות מאוד מוזרות... כמו- לפני כחצי שנה, ראיתי בחורה הולכת עם חזיר ברחוב- ממש כמו בתמונה, אבל חזיר ענק שחור ושעיר. עד כמה שהניו יורקים לא מסתכלים לכיוון של אף אחד- היה מאוד קשה לאנשים להתעלם מהמראה הזה. כולם בהו... והבחורה שנהנתה מהתשומת לב התייחסה אליו כמו לכלב וליטפה אותו ועשתה לו פרצופים של אהבה.... אנשים מוזרים. ובשביל זה ייצרו טלפונים עם מצלמות. רק שלי לא היתה אחת בזמנו. :-\

izackv

New member
שימי לב שהחזיר נראה קצת מרחף באוויר

הסיבה היא הצל של כף הרגל באזור שנוגע באדמה. תסתכלי על כל הנעליים בתמונה ותראי שבאזור המגע עם הריצפה, תמיד תהיה נקודה/אזור עם צל שחור יחסית. הוספה מושכלת של צל כזה ליד רגלי החזיר הייתה "מצמידה" אותו לקרקע ומשפרת את התמונה.

למעלה