connection shering

rafi23

New member
connection shering

ניסיתי דרך WIN 2000 וגם דרך 2 תוכנות שונות ,יש לי מחשב אחד עם אי די אס אל עם שתי כרטיסי רשת,אחד מהכרטיסים מחובר למחשב אחר. המחשבים מקושרים הכל עובד אבל אני לא מצליח לשתף את החיבור לאינטרנט. מה עושים ?????? תודה.

maCr0T

New member
טוב..

http://www.pcphobia.co.il/cgi-bin/go.cgi?articles:How to SHARE your internet Connection.htm

dov98

New member
דודו תתחדש../images/Emo70.gif אבל אתה מפליא

אותי, אחרי שדברנו פה על ראוטרים כ"כ הרבה קנית hub ? וגם אם לא קראת מה שדברנו, בשביל מה יש חברים? אם יש לך אפשרות להחזיר אותו,תחזיר. אנחנו נגיד לך איפה לקנות.

22dudu

New member
אחי קנה לי אותו במתנה

עוד לא קיבלתי אותו האמת, לא היה במלאי אבל הוא שילם באשראי אז זה מסבך לי קצת את עניין ההחזרה אבל אני רוצה להחליף ל-Genius GS4080 8 Port שעולה 195 לעומת 290 מה שאחי שילם. בכל אופן דב, בשביל מה אני צריך ראוטר? יש לי סה"כ שני מחשבים ברשת ועוד שרת 2000 שיבוא בקרוב. התפקיד של הראוטר הוא לקשר בין תתי רשתות בעוד שלי יש תת רשת אחת האר את עיני :)

dov98

New member
עוד פעם! בשבילך במיוחד. בשביל

מה יש חברים? אז ככה: אתה לא צריך להחזיק 2 מחשבים דולקים,יש לו firewall , לא גוזל משאבי מערכת, קפה הוא לא עושה והוא switch , gateway , יש לו 4 יציאות LAN + ו 1 WAN ו1 מדפסת רשת ועולה גג 100$ כולל משלוח מחו"ל!!!!!

maCr0T

New member
דוב....

אתה חייב להוריד קצת קפאין... ד"א, נחוש פרוע שלי אומר שאתה מדבר על הDLINK 704P? בשביל שני מחשבים מספיק לו הDLINK701.... maCr-T

22dudu

New member
100 דולר איז אלוט אוף מאני 4 מי

אבל תודה על ההצעה בכל מקרה :) הפנמתי, ואממש בפעם הבאה רק תראה אתר של חנות מחשבים שקיבלתי מחבר שאחיו גר החיפה www.ksp.co.il אני עדיין נדהם מהמחירים

antidot

New member
KSP

רק כדאי מאוד לשים לב לאותיות קטנות ולהיות מוכנים ליחס מזלזל. המחירים אכן טובים... השירות גרוע... מי שלא צריך תמיכה טכנית לדעתי לא תהייה לא בעיה איתם וגם יהנה ממחיר טוב. Antid0t

carmonle

New member
דב באם יש יותר ממדפסת רשת אחת

הראוטר הוא לא בהכרח הפיתרון הכי טוב. יש לו יתרונות על שימוש בהאב כגון פירוול מובנה ועוד אולם לא לכל אחד זהו הפיתרון האופטימלי. דרך אגב קניתי את הראוטר שדיברנו עליו אולם איני בטוח מתי אתקין אותו גם בגלל שהוא תומך רק במדפסת אחת. כבר כשנתיים אני משתמש בהאב לרשת של 3 מחשבים ולמעט העובדה שהשרת חייב לדלוק לא הרגשתי בעיה בשיטה זו לצורך רשת פנימית ושיתוף אינטרנט. ערן

dov98

New member
לאמיר, ה701 סתם נכה , כיון

שההבדל בינו לבין ה704 זה HUB שלם שעולה בארץ 50$ ושם הרבה פחות. מה לעשות! לפעמים צ. להסתכל על עלות-תועלת. ונוסף על כך תראה מהcarmonle אומר, בארץ יעלה 106$ . carmonle ,שים לב לבדוק אם המדפסת שלך יודעת להיות מדפסת רשת,אחרת זה לא יעבוד!

מדפסת רשת - לא שווה את תוספת המחיר

המדפסת שלי (HP laserjet 1200) יודעת להתחבר לרשת, בתנאי שמשתילים בה כרטיס רשת שמחירו לפחות שליש ממחיר המדפסת (למה???). בקיצור - בסופו של דבר, אחרי הרבה צער וכאב, קניתי כבל USB ארוך יחסית וחיברתי אותה ל- USB של השרת... זה עדיין יצא הרבה יותר זול.

dov98

New member
השיחה שלי עם carmonle מתיחסת

למדפסת קיימת ולראוטר עם יציאת מדפסת רשת. בראוטר הזה ההבדל בין כזה עם יציאה לכזה בלי, כ15$ . לכן המלצתי לו לקנות עם.אם לא ילך, תמיד הוא יכול לעבוד עם המדפסת כמדפסת מקומית. את תפקיד כ.רשת ממלא הראוטר והשאלה היתה אם המדפסת שלו יודעת לעבוד כמדפסת רשת, כי לא כולן יודעות.

אהה.. אוקיי, 15$ זה יותר מ-60 שקל

ולכן אם זה כל ההבדל, אני הייתי מוותר על היציאה למדפסת רשת, אלא אם כן אפשר לעשות איתה משהו אחר, כמו לחבר מחשב נוסף... (אפשר? הרי המדפסות של היום עובדות על תקשורת דו כיוונית)

ובקשר למדפסות שתומכות ברשת-

לרוב המכריע של מדפסות שנמכרות לשימוש ביתי אין אפשרות להתחבר לרשת, פרט לאפשרות תיאורטית באמצעות מתאם נוסף (ויקר! - בסביבות 400 שקל) בין Ethernet ל- Paralell או USB. מי שהחלום שלו הוא לחבר את המדפסת לנקודת רשת (בגלל מרחק גדול יחסית מהמחשבים), צריך לקחת בחשבון שהמחיר לא זול בכלל.

סקיפר1

New member
למה שלא תשתף ברשת מדפסת מקומית

יש לי 3 כאלו (ליזר, ש\ל, צבעונית) וזה עובד מצויין.

זה אמנם עובד, אבל תוספת המחיר שצריך

להוסיף לכל מדפסת כדי שתתחבר לרשת - לא משתלמת לדעתי. במחיר הנ"ל אפשר לקנות עוד מדפסת..

dov98

New member
כמו שאמרתי בשביל הסכום הזה,

קודם כל שיהיה, אח"כ נראה מה לעשות עם זה. כי זה יבוא אישי מחול.

למעלה