Conspiracy Of One כל מה שאפשר להגיד

voodoo

New member
Conspiracy Of One כל מה שאפשר להגיד

אז ככה כיוון שזה הודעה ראשונה בקשר לזה ...אני מתכוון לעשות את זה ככה...ההודעה הראשונה תפרסם את הליריקס של השיר שאותו תוכלו לשמע באתר הרישמי או בדיסק המקורי שקניתם
אז ככה אני ילך בסדר כרונולוגי בשירים נתחיל מCome Out Swinging כמובן...הליריקס למטה קיראו והשכילו או מה שלא יהיה
Come Out Swinging You brace and hold it all inside It´s more than you can stand No one around even tries Tries to understand Don´t turn away, don´t turn away Come out swinging Come out alone They´re in your way But as long as you´re swinging Strong then you´ll get by Your pacing´s wearing out a line Right beside your bed The scene replays a million times Stuck inside your head And though you stand in place Your mind escapes Read between the lies Smile´s on your face You fake like you´re ok Don´t turn away, don´t turn away Come out swinging Out on your own They´re in your way You may be stinging But you´ll get by Don´t turn away, don´t turn away Come out swinging Never alone again The pain inside can guide your way Midnight, no sleep Inside, you scream to No one, hears you fall Daylight, prove me today One more try Don´t turn away, don´t turn Come out swinging Come out alone They´re in your way You may be stinging But you´ll get by Don¹t turn away, don´t turn away Come out swinging Never alone again Pain inside Leads you through so you´ll get by

המסר של השיר לפי דעתי:

לדעתי השיר מדבר בעצם על מצבים שבהם אנשים ממלאים אותך בכעס ושאתה פשוט לא יכול יותר לקחת את העול הזה של הכעס והכאב,אתה מנסה לזייף את זה שאתה בסדר... והסצינה הזאת חוזרת על עצמה מיליון פעם ואתה פשוט פוחד לפרוץ החוצה עם הכעס כי פשוט האנשים נמצאים בדרכך , הדבר הזה גורם גם כאב חזק נפשי שפשוט גורם לך לצרוח בתוכך אבל בסוף אם מנסים לפרוץ החוצה כנראה זה הדבר שיעביר אותנו דרך הכעס ויפסיק את הבדידות

Magma sXe

New member
צודק

voodoo נורא נחמד שאתה מנסה להרים את הרמה של הפורום ולפתוח דיונים מעמיקים בקשר למשמעויות של כל שיר אבל . . . אתה צריך לבחור שירים שיכולים להיות להם יותר ממשמעות אחת רוב השירים של אופספרינג (לטוב ולרע) נכתבים בגובה העיניים שפה יומיומית, נושאים שקרובים לכולם ולכן אי אפשר לפרש שיר באלף דרכים אני יכולה לחשוב על פרוש אחד וזה בערך מה ש Mechanical Animal אמר Come out Swinging ועוד המון שירים שלהם (בייחוד מהאלבומים האחרונים) פשוט (בשתי מילים): ברורים מידי !!! Magma sXe ------------------- East Bay Hardcore a.k.a AFI Rocks

voodoo

New member
זה נכון

אבל יש כמה שירים באלבום שאולי לא ברורים לכולם ובכלל אחלה פירוש!! למרות שיש לי טיפה להוסיף...

תודה רבה :)

שיר ענק ומשמעות דגולה לאאלה אהבתי בשיר הזה הכול הנושא המוזיקה והמילים

OPERATi0N_iVY

New member
משמעויות של שירים

אם זה מעניין אתכם תלכו לאתר האוסטרלי - WWW.THEOFFSPRING.COM שם יש משמעויות לכל השירים שלהם (למרות שחלק נכתב ע"י מפגרים שחושבים שהם מבינים) אגב - באתר יש משחק נחמד שנקרא BACKSTREET BELT UP או משהו כזה כשהמטרה היא לזיין את הבקסטריט בויז במספר מוגבל של מכות...

voodoo

New member
אוקיי הנה המשמעות של דקס ../images/Emo13.gif

אתם בטח תמצאו את זה יותר מידי דומה להסבר הראשון אבל אני מניח שיש כמה תיקונים (אם לא אז סליחה) השיר אומר שאם באים אליך במטרה לשנות אותך או לגרום לך להיות מישהו שאתה לא אז במקום להכנס למעגל של מטומטמים (המושג נלקח מאחד השירים של מטאליקה ) אתה צריך לצאת ולהלחם כי ממילא אף אחד לא מנסה להבין אותך כמו שאתה אלא איך שהחברה רואים אותך בתור סטאריוטיפ. יש כמה חלקים שבאמת שווה לקחת מהשיר כי הם ממש מתחברים יפה לדוגמא Midnight, no sleep Inside, you scream to No one, hears you fall Daylight, prove me today One more try אף אחד לא שומע אותך נופל ...מה הכוונה ? אור יום הוכיח לי היום? עוד ניסיון! קטע מדהים מלל מצויין משמעות קצת ירודה אבל בכללי השיר דיי מוצלח עכשיו לדרג את השיר 1-10 שאחד הוא הגרוע ביותר 10 הוא הגבוה (מן הסתם..) אני נותן לו 7 כי אממ הוא ממש לא גרוע ויש לו מלל איכותי ולפעמים זה חשוב...

Magma sXe

New member
אני אומרת גם 7

בגלל חוסר המקוריות הרבה שירים נכתבים על הנושא "לא מבינים אותי..." וכו וכו ל Have you ever לדוגמא יש כמעט אותה משמעות אבל מבחינת המוזיקה והמילים זה אחד השירים הכי טובים ב CO1 וכפי ש Mechanical Animal אמר כשנגיע ל Vultures נדבר
מאגמה sXe ---------------------------------- Keeping Out Of Direct Sunlight We are the ones with the radiating eyes. We are the ones who have a fire inside. We are the ones only we can recognize. We´ve been rejected - suffered the ignorance, suffered the selfishness, been pushed so far down now comes Our time to surface. Turn from the light, that made them all go blind. We´ve been protected. ALL ARISE TO WHAT WE BRING, OUTSTRETCHED HANDS, UNFOLDED WINGS. We´ve hurt ourselves, and I feel the sting of broken hearts and burning wings. AFI Shut Your Mouth & Open Your Eyes

למעלה