Conspiracy

S h a y 9 9 9

New member
Conspiracy

פרק מ TNG לפני סוף עונה 1. פרק מאוד מיוחד שבו האנטרפרייז נתקלת במין חייזר שדומה לג´וק סגול שיש לו אמא ג´וק שבעזרת הוא מתחבה הגוקים האלו משתלטים על אנשים בכירים בסטאר פליט ועושים מהומות עד שהאנטרפרייז הורסת להם את התכניות. פרק קלאסי לעונה ה1, מה שמעניין בכל הסיפור זה שלפני שהאנטרפרייז הורגת את כולם במין סצינה של הנוסע השמיני הם מספיקים לשלוח (beacon) איתות לאזור בלתי נחקר של הגלקסיה שאמור לעזור לאחיהם לבוא לעזור, בהחלט עושה רושם של פרק פתיחה לסיפור ארוך ומרתק מי החייזרים האלו? מה הם רוצים? למה הם נראים כמו ג´וקים סגולים? למה להם להשתלט על סטאר פליט? למי נשלח האיתות ומה הוא עושה עם זה? כל שאלות אלו ועוד כנראה שלעולם לא יענו כי מעולם לא היה שום פרק המשך בנושא או סרט או ספר או כלום! זה היה סתם פרק עם המון פונטנציאל שהיה וחלף! באסה!

קריאה נרגשת למפיקי מס"ב!

זה אחד הפרקים המצויינים בסדרה, ויכול היה להשתלב בלי בעייה גם בעונה מתקדמת יותר. אני מציע שהסרט ה- 11 יהיה על מתקפה חוזרת של הג´וקים הדוחים על הפדרציה (או הדומיניון, או הבורג או 8472 או משהו). מצד שני.. הסרט ה- 11 יהיה כניראה גרוע (איזוגי) אז אולי הסרט ה- 12? או שבכל מקרה סרט עם הג´וקים האלה יהיה גרוע? ואולי בכלל ארצ´ר ודניאלס בעצם נלחמים בהם מהעתיד? אולי הם יבואו להשתלט על ארצ´ר במאה ה 31 ויחזירו אותו כשהוא תחת שליטתם לזמן שלו (השתלטות סטייל הבורג בFirst contact)

bigbadjoe

New member
מחשבה מפחידה

אתם מבינים שהסרט ה-11 יהיה כנראה על DS9... ומאחר ולסרטים זוגיים אין ממש מזל, אז אולי יהיה שחזור לפרקי הסיום ?

Bajoran Preist

New member
מה?!?!?!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מחשבה מפחידה?! למה?! זאת מחשבה מתוקה מאין כמותה, חלום ורוד, תפילה רמה, תשוקה עזה, כמיהה בלתי מושגת! סרט של DS9! עצם המילים מביאות בי התרגשות! אלא מה, שכנראה לא יהיה כזה סרט... גם כי העלילה נגמרה, גם כי כנראה הדעה הרווחת באולפנים היא שאי אפשר לעשות סרט של סטאר-טרק בלי שהוא יעסוק באנטרפרייז, וגם כי זה נשמע יותר מדי טוב בשביל להיות אמיתי. עכשיו, אם אני מבין והתכוונת לכך שהסרט האי-זוגי אמור להיות רע, טוב נו, אני לא מאמין באמונות תפלות. ודווקא אהבתי את generations. האנטרפרייז נהרסה, קירק מת, מה רע?
את סרטים 2-5 לא ראיתי, אני עכשיו עושה מבצע השלמת פערים.

S h a y 9 9 9

New member
יש מישהו שלא ראה את "דורות"?

בזמן צפייה אני מסוגל לדקלם את השורות!! ראיתי לפחות בלי להגזים 30 פעם, זה משודר פעם בחודש בYES כולל שני שידורים חוזרים ויש לי את זה בוידאו כבר שנים

Bajoran Preist

New member
תשמע, אני איתך

גם לי קשה להאמין שיש אנשים חיים כלי אדמות אשר לא ראו את "דורות", אבל לכל מקרה, שלא יצעקו עלי אחרי זה. וחוץ מזה יש את הטרקרים החדשים שראו רק קצת DS9 או וויאג´ר ויכול להיות שעוד לא ראו את Generations...

bigbadjoe

New member
אוקיי

GENERATIONS זה מתקבל על הדעת בתור היוצא מן הכלל שלא מצביע על הכלל בכיוון של הסרטים הלא-זוגיים. אבל כל השאר עם כל הכבוד לא משתווים לזוגיים (מי אמר INSURRACTION ???).
DS9 אבל ד"א, העלילה של DS9 לא ממש נגמרה אתה יודע.. בן במקדש עדיין ויכול לחזור מהאשראם (אני כבר רואה אותו עם ג´וינט ביד: "מהיום קוראים לי רפיקי!"). ואודו וקרדסייה וכו´ יש די הרבה מאיפה להמשיך

jerri

New member
שאני אבין, אהבתם את ג´נריישנס?? ../images/Emo12.gif

generations סרט גרוע

ג-רו-ע. עם ע´. וזה לא בעייה להחזיר כוכבים שנעלמו/פרשו/מצאו את עצמם/חזרו הביתה/מתו. הוליווד עושה את זה כל הזמן. ע"ע מת לחיות, הנוסע השמיני. ואיך תמיד וורף מוצא את עצמו עם הצוות של הדור הבא כל פעם שהם מצלמים סרט?

Bajoran Preist

New member
כן, אהבתי את ג´נרשיינס....

אני מודה
ולמען האמת אני לא מבין למה הדיעות הרעות המרובות עליו. כלומר, הוא לא המועדף עלי מכולם(ביינתים זה פירסט קונטקט, אחריו undiscovered country). אבל לא הבנתי מה כל כך רע. באופן רשמי אני אוהב התקדמות עלילתית, וכזאת בהחלט הייתה בדורות. +עלילה לא רעה... ובקשר לוורף, נו טוב, בפעם הראשונה הוא באמת עוד היה חלק מהצוות, בפעם השנייה הוא בא לעזור עם הדפייאנט, ובפעם השלישית זה היה באמת היה ב"מקרה", כמו כל הסרט בעצם. נקווה שסיבת היותו בנמסיס משמעותית יותר לעלילה

Bajoran Preist

New member
וזה המקום לאחל שוב

לכולנו בכלל ולסטאר-טרק בפרט שנמסיס יהיה סרט מדהים, עם עלילה חכמה ומותחת, אפקטים משוכללים שתרם נראו כמותם בסטאר-טרק, כמה שיותר איזכורים ל-DS9, עוד קצת איזכורים ל-DS9, עלילה שתתקשר לסוף של DS9, סיכומים והתפתחויות של עלילת הדור הבא, המממ.... וכמובן, שהוא יצליח בקופות! כי אחרת לא יהיו עוד... בקשר לעלילת "סרט DS9", ברור שיש מלא מקום להתפחויות! בכלל, אני חושב שצריך לצאת מהקוספציה שסרטי סטאר-טרק חייבים להתמקד באנטרפרייז, או אפילו בספינת כוכבים מכל סוג שהיא(כן, כן!). אחרי הכל, יש סיכוי סביר שנמסיס הוא הסרט האחרון של הדור הבא, למרות ששום דבר כנראה עוד לא סגור. ומה יהיה? לא יהיו עוד סרטי סטאר-טרק??
כמו שאני רואה את זה- תחשבו על זה ככה, כל שבוע יוצאים לקולנוע סרטים. פעם בכמה זמן יוצא אפילו סרט טוב. וכל הסרטים האלה מתרחשים כביכול בעולם "שלנו" או בעולם אחר. ובכן, העולם של סטאר-טרק לא פחות אמיתי מהעולם שלנו, או כל עולם אחר!
אז פשוט צריך לכתוב תסריט טוב, לגייס כסף, ללהק שחקנים, ויאללה, להסריט!!

Esmena

New member
לא יהיה, כבר אמרו.

אגב, לאיזה סרט סטאר טרק נרשמה ההצלה הקופתית הגדולה ביותר?

G.O.D

New member
זה רק אני או...

שגם לכם כל הפרק הזה הזכיר את הגואולד מסטאר-גייט?

למעלה