Construction-Destruction

shalti

New member
Construction-Destruction

משחק חדש על עבודות עפר! רציתם לנהוג בטרקטור לחפור להרים למשאית וכל זה? המשחק הגיע!

shalti

New member
משחק פצצה!!!

אבל המשימות קצת מסובכות, הרוב זה עבודת נמלים, אבל מה איכפת לי? אני הורס בניינים, חופר, מעמיס על משאיות, נוהג במשאיות ומעביר עפר ממקום למקום, איזה כיף זה! הגרפיקה לא משהו, אבל מספקת למדי! ממש חופרים מעמיסים על משאית והכל! המשימה הראשונה הייתה לנהוג משאית למחצבה, לשים שם פסולת בטון ולקחת משם חצץ בחזרה משימה שנייה(אני חושב), להרוס בית עם בולדוזר ולשים את השברים במקום מסויים, להרוס את הבית לקח לי בדיוק דקה! לאסוף את השברים לקח לי 11 דקות! עוד משימה, להוריד מטען אבנים ממשאית עם טרקטור עם מלגזה במקום כף, לשים את זה במקום, להחליף לכף להרים חול ולשים במשאית, להחליף למשאית ולשים את החול במקום מסוים במשימה אחרת הייתי צריך להרוס בניין עם המשאית הזו עם הכדור ברזל, המשימה הכי קצרה שלי, הרסתי חצי בניין כשנסעתי לתוכו, הזזתי טיפה את הכדור וזהו

barkai36

New member
חחחחחחח

מה הלאה? משחק שבו אתה נהג אוטובוס וצריך לעשות את אותו מסלול בעיר 15 פעמים ב24 שעות? נו באמת...

darkAI

New member
דווקא סבבה..

אני אישית אוהב משחקי סימולציה כאלה. לא במובן של מטוסים, אלא במובן של כאלה שמדמים דברים אמיתיים. כמו ניהול חברה, כמו המשחק הזה, כמו טיביה ועוד הרבה אחרים. כמובן שהמשחק שאמרת יהיה משעמם מוות אם זה יהיה המשימה
ושאלטי,

למעלה