Cool boy

ferdinand

New member
Cool boy

bejee yommo!!! "אייייכסססס!!!!!" נשמעה קריאה נרגשת מכיוון הסלון. נארוטו, העשוי ללא חת, נמס בקסמיה של סאקורה, והביע את תשוקתו לנשק אותה! וזו היתה תגובתו המבועתת של האפרוח! אחחח נאנחתי. נזכר בפתיחת סצינת האביב ל-"במבי" של דיסני, עת שלושת הגברברים הצעירים, הרוקים המושבעים והנחשקים, מקבלים הרצאה מצמררת פרווה מפיו של חכם ינשוף, אודות זוועות האהבה! לא עוברות 10 דקות, עד ששלושתם, אחד, אחד, נופלים בפח. השיא כמובן, ב-ריוניון שמתרחש בין במבי מיודענו לבין חברת הילדות שלו, ש-"קצת גדלה" מאז - פלין. איייי, אפרוח יפה שלי! לא רחוק היום, לא רחוק - עד שתיפול גם אתה במלכודת הדביקה והמתעתעת הזו!
|למה לעזאזל אין לתפוז אייקון של אפרוח??!!!| שבוע טוב!

תאירU4

New member
חחחח

בכיתה א' הבן שלי היה מאוהב בילדה הכי יפה בכיתה. היום הוא מאוהב במלכת הכיתה... לפחות יש לו טעם טוב.

חנול

New member
כמה שאני מחכה כבר להיות שם....

אבל אם זכור לי נכון, אני אף פעם לא אמרתי "איככססס"....רק רציתי לראות מה זה הדבר הזה שהם עושים ואיך זה מרגיש באמת......חיחיחי

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo6.gif הגדול שלנו (בן 11 וחצי) פשוט עוצם עיניים בסצנות כאלה...זה מבחיל ונורא מדיי עבורו... (ואני תוהה- אולי דוקא, בגלל שעם השערות הדקיקות שגיליתי מעל שפתו העליונה, זה נהיה קרוב רלוונטי ומאיים?) האמצעי לעומתו (בן 7 וחצי) מאוהב כבר שלוש שנים באותה ילדה- לא היפה של הכתה, גם לא המלכה, פשוט ילדה חמודה וטובה. בשנה שעברה, כשנודע לו שלמוסלמים מותר להנשא ל 4 נשים, הודיע שיתאסלם.

למעלה