cool...

cool...

עמ``י עש``ו רציתי להתחיל עם זה פעם... יש איזה דרך לקום כל כמה דקות בלילה ומשהו כזה אבל זה נראה לי מסובך מדי בשבילי אני שונאת שמעירים אותי באמצע חלום או משינה עמוקה... ושאני אשנא את עצמי??? :) מספיק לי... וחוץ מזה שפחדתי מעוד משהו... שאני אחליט שאני רוצה חיים נורמלים בלי חלומות צלולים יש דרך חזרה? ודבר שלישי... אממממ יש את רואה בכוכבים על פורום חלומות והוא נותן פרושים מדהימים לחלומות לפעמים אז אם אני אתחיל לחלום צלול אז אני לא אוכל לתת לו יותר חלומות לפירוש??? המשך יום מקסים חלומות ציבעוניים נטלי

Variety

New member
תגובה.

שלום וברוכה הבאה. יש המון דרכים חוץ מלהתעורר כל כמה דקות בלילה, דרכים הרבה יותר סימפטיות ונורמליות. נתתי דוגמא במכתב ``ברוכים הבאים``. וגם יש שם כמה כתובות. אבל בעקרון השיטות של להתעורר אמורות להיות יותר יעילות, אך גומרות לעייפות ולפחות שעות שינה. אני בעצמי משתמש בשיטות אחרות. (עכשיו יש לי פחות חלומות צלולים בגלל השאני לומד לבגרויות עד מאוחר). תנסי כפי שמתואר באתר בהודעה הנ``ל לעשות בדיקות מציאות או WILD. בעקרון, אם את יכולה לעשות WILD אז יש לך חלום צלול מתי שאת רוצה. בקשר לחיים בלי חלומות צלולים. בעקרון אם את בחלום מפסיקה להזכיר לעצמך שאת חולמת או זורמת עם מה שקורה בחלום, את עם הזמן שוכחת שאת חולמת ושוקעת חזרה לשינה לא צלולה. בקשר לפירושים של החלומות, בחלום צלול, את יכולה לפרש את החלומות שלך בלי בעיות, והפתרון הוא הכי נכון שבעולם. בגלל שהחלומות באים מהתת מודע, ובחלום צלול המודע גם עובד, את יכולה לגשת ממש בקלות לתת מודע, ולפרש את החלום. ישנן דרכים מאוד נחמדות לעשות את זה: את יותר ``מדריך חלומות`` ומבקשת ממנו שיעזור לך לפרש חלום שהיה לך, ואז עם המדריך, את חוזרת לחלום ההוא ושואלת אותו. בגלל שהדמויות בחלום שלך משקפות אותך, התשובה תהיה מדוייקת כי, בעצם את עונה לעצמך`` למרות שזה לא נראה ככה. אנשים, שחולמים חלומות צלולים ככה פותרים בעיות. אם היה להם סיוט, והם התעוררו ממנו. אח``כ בחלום צלול, הם חזרו לאותו מקום בחלום הסיוטי אבל הפעם הם יודעים שהם חולמים אז שום דבר לא יכול ``להכאיב`` או להפחיד כי את יודעת שזה ``רק`` חלום. ואז לבקש מהמדריך פירוש, או, אם הייתה איזה דמות רעה או מפלצת, לבוא אליה, ולשאול אותה ``למה את מפחידה אותי? מה את מסמלת?`` והמפלצת תענה לך, תשובה מפורשת או כחידה, מה שתבחרי. חלומות פז, Variety

למעלה