COOMING SOONNNNN NEW MIXS BY DUDI SHARON

TAL BAR ZOHAR

New member
COOMING SOONNNNN NEW MIXS BY DUDI SHARON

בלעדי לפורום המעריצים הרשמי של הרכב הקלאב המוביל בישראל!! תיז קצרצר פרי ידיו של ענק הסצינה והכלכך מוכשר דודי שרון למיקסים חדשים וסופיים לגירסאות שהשתחררו והתפזרו בנט שימו לב !! העלתי לכם קישור לסירטון ביוטיוב שם תוכלו להאזין בנעימות לראשונה לקטעים שהולכים לשדוד את הקיץ!! מה אומר!! אין סוף להפתעות זהו משפט נדוש וקשה לי לומר אותו !! דודי פשוט ממציא מוזיקה מעולם אחר !! שימו לב לאיכות הסאונד למקצבים לבישול ובניית הקטע דודי הציב רף מאוד גבוהה ברמה שאי אפשר לתאר(כמובן שבלינק הסאונד משובש מראש..סורי!) פשוט יצירת אומנות איזה כוח ועוצמה ,מלודיות שקשה להיתעלם ובעיקר פרץ מטורף של רגש מוזיקלי וקלאבי איכותי !! שימו לב!! מזמן לא קיבלנו דבר עצום מדודי וכנראה שהקיץ הזה הולך להיות חם ביותר!! עוד הייתי רוצה לספר לכם סוד כמוס לפישפש ולסוס ...חח האלבום של ג'ואל ממש בשלביי סיום פרטים מלאים על שם האלבום יפורסם בהמשך...בשביל לדעת אם אהבתם את הקטע תוכלו לדעת לפי מידת הווליום אז להגביררררררר כי זה הולך להרוס אותכם!!! RUN 2 U 2008 MIX -BY DUDI SHARON LOVE OR IST SEX 2008 MIX-BY DUDI SHARON תהנו טל :] לו"ז הופעות לחודש הקרוב!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ DUDI SHARON & JOUEL ******************************** 26.06.08 מועדון ה-TLV ת"א. המסיבה אל החופש!!! המסיבה המרכזית לנוער בישראל!!חוגג בסט מרכזי רווי חומרים חדשים עם ענק הסצינה DUDI SHARON 11.07.08 מועדון הפלטיניום-אילת !! ליין הגייז מארח את ההרכב למסיבת קיץ בועטת ומרעננת במיוחד טייטל המסיבה מסומן בעקבות ההד ההיסטרי של צמד האומנים לקראת האלבום החדש בקרוב BOMBASTOS !! 21+ קהל גייז וחברים. 12.07.08 מועדון ה-VIEW אילת. .DUDI SHARON FEAT JOUEL ליין הרוסים רבולושיין (אומן 17) יורד להפקה חד פעמית למועדון ה"וויו" לרגל השקת הסינגל הבומבסטי מתוך האלבום החדש (CHECK-IN-TAMPA-(BOMBASTOS 2008 לקהל הרוסי 24+ . 26.07.08 WORK-TURKY ISTANBOLL BOMBASTOS LIVE SHOW BY DUDI SHARON & JOUEL --------------------------------- לו"ז המשך לחודש 7-8 יפורסם בקרוב!!!

chong1

New member
מתיייייייי בחיפהההההההההההההההה ???????????

חיפהההההההההההה קוראת לכםםםםםםםםם מדוע אינכם כאןןןןןןןןןןןןןןןןן אני רוצה לדעת מה ההבדל בין כאןןן לשםםםםםםםםםםםםםם חיפה זה כאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תא, אילת ,טורקיה ורוסיה זה שםםםםםםםםםםםםם רחוקקקקקקקקקקק רחוקקקקקקקקקקק מתי תגיעווווווווווווווווו לכאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן דודיייייייי שרוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מחכים לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך כאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אוף אני מתע,כמה כוח צריך כדאי לחכות לשיחרורים

אני כבר לא יכולה לחכותתתתתתתתתתתתתתת לשיחרורים ,
אני גוסססתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת :[
אני כבר מתעע מתע לאלבום של ג"ואלי ודודי

שאלוהים יעזור ליייייייייי ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

אמאלללללללללללללללללללללללללללללללללללללההההההההההה הכי הורס בעולם פשוט שלמוווווווווווווווווותתתתתתתתתת טל מתי זה ישתחרררררררררררררררררררררררר?????????????? עשית לי את היוםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גרוזיה

New member
jouel tlv 7.5 part 3 הופעה של ג'ואל בטי אל וי

קטע וידאו שהעלו מההופעה שהייתה בטי אל וי לפני חודשיים בערך הורס!!!! טלילוששש תודה על השיתוף מתה לשמוע כבר בחיייייייי דודית פשוט מלכההה!!!!

אלוהים תעזור לייייייייי עם דודייייייייי מלךךך

טללללל איןןןןןןןןןןןן עלייךךךך בעוווולםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחכה לשיחרוררררר!!!!!!!!!!

למעלה