../images/Emo80.gifהנה מתכון לקורנד ביף של איל מכצל'ה
ויש גם קישור ל-nrg משם יש לי את המתכון החומרים: 1.5 עד 2 ק"ג נתח בשר לצלי שמתאים לכבישה- חזה בקר (ברוסט), כתף, פלדה, צ'ך או וויסבראטן כף גרגירי חרדל כף פלפל אנגלי כמה עלי דפנה כמה שיני שום 1 גר' סלפטר (סוג של מלח המשמש כחומר משמר לתעשיית המזון. ניתן להשיג בבתי מרקחת) ההכנה: 1. מניחים את כל החומרים בקערה במקרר למשך שבוע עד 10 ימים, עם משקולת על הבשר. 2. במשך התקופה הופכים את הבשר בין פעם לפעמיים. 3. מוציאים את הבשר ומכינים צלי בסיסי בסיר או בתנור, על ידי בישול של כשעתיים. 4. מקררים את הנתח ופורסים קר. ההגשה: מגישים את פרוסות הבשר עם לחם משובח, מעט חרדל או מטבלים נוספים וסלט.