couins for change/unlock items online מה זה?

galgi33

New member
היה קדרה

היה על יד המגדלור ועוד כמה מקומות מין קדרה עם כסף שאתה לוחץ ובוחר כמה לתרום ואז מקבל שלט כמו הדברים של הסוכנים החשאיים, יש לך את זה אבל אי אפשר לעשות עם זה כלום

galgi33

New member
היה...

היה שנה שעברה בחג המולד! בטח יהיה גם השנה היה אפשר גם לקבל מזה פעמון (היה ליד קופסה)

asaf105

New member
יותר דיוק

הקטע עם התרומות לקלאב זה היה כן בחג מולד שנה שעברה אבל זה לא קשור למה שיש עכשיו מה שישי עכשיו זה פשוט אם אתה קונה ספר או צעצוע של הקלאב זה מה שהבנתי אז אתה מקבל עליו קוד שאותו אתה מכניס כשאתה נכנס ל-unlock items online ואז אתה מקבל פריטים בחינם במשחק וגם בגדים שחולקו לפני המון המון זמן

galgi33

New member
אני יודע

לא שמתי לב שהוא כתב גם את זה אבל הקטע עם הקוינס זה כן מה שאמרתי אני חזרתי לקלאב והתחלתי להתעניין באמת בערך באיזור הזה שנה שעברה

asaf105

New member
ואם אתם את הקודים של זה יש לי אותם

מצאתי ביוטיוב סרטונים עם הקודים תלחצו שם i have a book ואז בספר השמאלי אם יש לכם שאלה על המילה בעמוד 101, שקשור ל-4 מילים בשורה 8 התשובה היא donated, אם לא קיבלתם את השאלה הזאת תצאו ותיכנסו מחדש עד שתקבלו ואז תכתבו את המילה וזכיתם ב-2000 מטבעות ואז בספר הימני עם ציור של רוקהופר אם שואלים אתכם על מילה בעמוד 25 לא זוכר מה ההמשך אז התשובה היא yarr, אם לא קיבלתם תצאו ותיכנסו מחדש שוב עד שתגיעו לזה ובסוף מקבלים מזה 1500 מטבעות ואת הספר של הפריטים בחינם בינתיים הקלאב עצמו לא רוצה להיכנס לי למשחק, הרשימת שרתים לא מופיעה לי פשוט ואני לא יכול להיכנס!

asaf105

New member
כן אבל זה לא משהו

בסוף הצלחתי להיכנס לקלאב חד פעמית כי עדיין יש ביעות וזה מרגיז אותי וזה לא נכנס ומה שקיבלתי זה בעצם רק המטבעות האלה שזה לא פרס כל כך מיוחד והספר הזה בעצם סתם זה חפץ שאפשר להחזיק אותו ביד אני בינתיים מחפש בגוגל את הקוד של i have a code כי רק עם זה אפשר לקחת את הבגדים מהספר ההוא

למעלה