COUNTRY STRONG- הסרט

COUNTRY STRONG- הסרט

אז גווינת' לא שרה קאנטרי סתם בשביל שואו אוף... מתברר שזה חלק מהסרט שהיא משחקת בו. אגב, גם לטים מקגרו יש חלק לא קטן בסרט. ואללה, יהיה שווה לבדוק את הסרט... http://www.imdb.com/title/tt1555064/

LeAnnDylan

Well-known member
LOL

טוב בכל אופן לי אין שום כוונה ממשית לצפות בזה. אני לא יכולה לסבול את האיטריה הזו אבל אם את צופה את מוזמנת לספר לנו מה דעתך עליו

LeAnnDylan

Well-known member
אם אני לא ארדם היום לפני 9 אני אצפה בו

ואחווה את דעתי עליו. בנתיים חוץ מהפרק פתיחה התאכזבתי מאוד מבחירות השירים העונה. נקווה שבפרק הזה (אל תספיילרו!) יהיו שירים טובים

האמת שגם אני לא התלהבתי יותר מידי מהשירים העו

העונה. יש בהם משהו פחות כיפי. הרבה יותר שירים אלמוניים ושקטים. אהבתי את הכוראוגרפיות שבעונה הקודמת. וצריך להפסיק לתת לרייצ'ל לשיר שירים מחוץ לליגה שלה. שתדבוק בריהאנה. רק בשירים כאלה היא נשמעת טוב.

אני גם לא אהבתי את בחירת השירים העונה

תכלס בעונה הקודמת כמעט אחרי כל פרק הורדתי שיר כלשהו, היום זה לא ככה. רייצ'ל באמת צריכה לשיר שירים עכשוויים יותר.

../images/Emo2.gif ../images/Emo31.gif השירים העונה באמת פחות טובים, ובין השאר אני חושב שזה בגלל שיש פחות רייצ'ל! ../images/Emo4.gif בכלל העלילה מעצבנת.. הכל מתמקד בקורט שהוא דיי מציק. אבל הפרק עם גווינת' אכן היה מעולה!

LeAnnDylan

Well-known member
וואי כבר איזה שבוע אני מנסה להבין את התגובה

שלך ומה האיטריה הזו קשורה לגלי והיום כשזיפזפתי בטלוויזיה ראיתי שכתוב גלי פרק 7 ואז בסוגריים גווינית' פאלטרו
מזעזע מה הם חשבו לעצמם?! העונה החדשה מזה על הפרצוף

../images/Emo6.gif על הפרצוף

אני דווקא נורא אהבתי אותה בפרק הזה, היא כובשת נורא. היא גם נראית לא רע בכלל
ומה הקשר איטריה?

LeAnnDylan

Well-known member
היא נראית כמו איטריה../images/Emo69.gif

נתקעתי על איזה סדרה בשלושה חלקים בערוץ 23 ושכחתי שיש גלי אז זכרתי להעביר רק ב-10 דקות האחרות שהם שרו אמברלה וסינגינג אין דה ריין שאגב היה מאש אפ מחריד ולא קשור לחיים. את הפרק במלואו אני אשיג בדרכים לא כשרות ואחווה דעתי עליו בהמשך השבוע.

למעלה