cover לווליום החדש בבליץ'

Brain Dead

New member
cover לווליום החדש בבליץ'

ראשית אני רוצה חהגיד שאני מחדש לפחות לחלק מהאנשים משהו. ועכשיו בגלל שאני לא יודע על איזה ווליום אני מדבר(אני לא קורא בווליומים.ואני יודע רק איך העטיפה נראית.לא הרבה עזרה >_>) אבל בכל מקרה; הנה זה: תקנו אותי אם אני טועה אבל החזה של נל לא נראה יותר גדול פה מאשר במנגה עצמה(למשל בקטע שהיא רק משנה צורה) אבל אולי זה בגלל שפה הכל צבוע...

Brain Dead

New member
שמתי את התמונה מחדש למי שמעוניין

שיט זה לא שם את התמונה ורק עכשיו שמתי לב =O אני אוסיף את זה בתוך הפוסט שלי הפעם.

אבל זה בכלל לא הקלובר ם.ם ../images/Emo58.gif

זה סתם העמוד פרק של הפרק של השבוע, לא? אין כאן שום מס' ווליום <.< וד"א, זו רק אני או שהפרק השבוע היה סדיסטי באופן מיוחד? (כל הקטע עם אישידה עשה לי בחילה S: )

Serf SaN

New member
יווווו

מי זאת?
לא קראתי את המנגה שנים, אז תספיילרו לי בכמויות בבקשה. אני רוצה לדעת מי זאת DDDD:

Brain Dead

New member
תגובה לכפית

עוד לא יצא לי לקרוא את 293... דרך אגב איך אני שם חתימה? מצטער אבל אין לי מושג איך משתמשים בפורום הזה...

אז תקרא 3:

ולשים חתימה- תכנס לפרופיל שלך (אתה יכול אפילו פשוט ללחוץ על השם שלך שרשום ליד ההודעה שלך) ואת תלחץ על "עדכן העולם שלי" ואז תלחץ על "פרטים נוספים" ובאחד האופציות באותו העמוד יש אופציה שנקראת "חתימה"

Brain Dead

New member
תגובה לכפית.שוב >_>

תודה. ואיפה שאני מוריד(ברגע שאני אפתור את בעיות התקציב למנגה שלי אני אקנה את כל הווליומים) הכל מגיע קצת באיחור...

Brain Dead

New member
שאלה נןספת x.X

לא משנה מה אני מנסה לעשות זה לא ייתן לי להוסיף חתימה למרות שאני לא שם אמוטיקונים בכלל... הנה הטקסט שאני רוצה לשים(שאף אחד לא יעז לגנוב אותו) יש פה בסביבות ה450 תווים. Aizen is gangsta for making everyone wear white. Tousen: "So what are we going to wear anyway? how do we tell each other apart from the shinigami?" Aizen: "I GOT IT....lets wear exactly what they wear...but make it WHITE!" Ichimaru: "OH SH*T, now THATS gangsta!" Tousen: "....even I wouldn't say that..." Aizen: "Loosen up Tousen...check this out...lets show him Gin!" Aizen/Ichimaru: "....BALLIN!!!!!...." Tousen: "... 0_0 ..."

Tiger Eye16

New member
3333> ../images/Emo58.gif

נל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למרות שהחזה שלה גדול בצורה מפחידה למדיי.. היא עדיין יפה !!

Brain Dead

New member
ולמה בדיוק זה רע?

דרך אגב יש לי שאלה שמטרידה אותי מהיום שהפרק יצא: איפה החור של נל אם בסוף 292 הראו את רוב הגב שלה ולא היה שום חור. וגם יש לי פיק בשבילכם: אוריהימה X אולוקיוררה. כמה מכם רואים את זה קורה? טכנית היא שייכת לו כי אייזן אמר ככה.מעניין מה הוא עושה איתה בכל אותם שעות שהמצלמה לא ממוקדת בהם >_>

ShimiChan

New member
אממ...כנראה שצריך להפעיל קצת את הראש

שבמקרה זה הוא כחול לגמרי בכלל שהיו לה בקושי בגדים וגם ראו לה קצת ציצי אז אני מניח שזה בחזה עצמו כי ככה זה אצל רוב ההולואים, אני לא חושב שזה שם למטה...זה יהיה הזוי מדי סO

Brain Dead

New member
אבל החורים של ההולואים עוברים דרך כל הגוף...

גם אם זה בחזה עצמו היינו אמורים לראות את הצד השני של החור על הגב שלה -.-

אני בטוחה שיראו את זה

ושאם לא יהיה לזה הסבר, אבל ממש לא נראה לי. זה כמו שלא ראו את המס' של נויטורה ובסוף זה היה על הלשון שלו. אצל נל הראו קודם את המספר, אז מה? בטח יראו את החור בפרק הבא והוא יהיה באוזן אומשו כזה <.<

../images/Emo15.gif אמרתי בכיתה, חוזרת ואמרת- אתה טיפש

(עדי, סבא, זה שהוא בכיתה שלי לא אומר שאני לוקחת אחריות לדביל הזה)

../images/Emo207.gif שער כרך 30 (../images/Emo58.gif פרק 262 במנגה)

צפוי, אבל עדיין עושה חשק לחזור לתמימות שלפני ה...אקווריום.

למעלה