cover לפי בקשתך

cover לפי בקשתך

אם הייתם יכולים להציע לרונה לעשות COVER לשיר כלשהו, מה הייתם מציעים? (סתם כי בא לי לפתוח שרשור נחמד אחרי ששמעתי את עבודה עברית) אני הייתי רוצה שהיא תבצע את : מה תאמרי -יזהר אשדות אהובתי- משינה haleluia-לא זוכרת איך קוראים לזמר.. nobodyswife-anouk dont speak-nodoubt supergirl-שכחתי מי שר את זה... ויש עוד כמה אבל אלה העיקרים:)

הללויה זה של ג'ף באקלי ../images/Emo13.gif

אתמול בהופעה נורא רציתי שהיא תשיר את Blackbird, אבל בסוף עידן אלתרמן בדמות צחי שר את זה (נהדר, יש לציין). האמת שאתמול יותר מתמיד הבנתי שרונה וביטלס הם שילוב מצויין. :) אני חושבת שהיה כבר שרשור כזה פעם.

misheani

New member
לא נכון, ליאונרד כהן

ג'ף עשה קאבר ללינאונד. אבל בואו לא נתקטנן.

chen1litvak

New member
חח איזה משוחזר הוא

הוא הופיע עם זה גם בהופעה האחרונה של מג'יקל טורס בבארבי כפ"ס וגם שם הוא שר את זה בעברית ובדמות צחי וכמו שתיקנו למטה,לאונרד כהן

cover me

בערב יום העצמאות משינה התארחו להופעה אצלי בעיר וכשהם שרו את אהובתי ישר חשבתי על איזה יופי זה יהיה אם רונה תעשה לזה קאבר... נראה לי שזה באמת יתאים לה, למרות שבאופן כללי קשה לי לדמיין איזה קאברים אני רוצה שהיא תעשה פשוט בגלל ששום דבר לא מתאים לה בצורה מושלמת במחשבה שלי. בכל מקרה הייתי רוצה לשמוע אותה שרה את: i want you של אלוויס קוסטלו (שיר מושלם והקאבר של פיונה אפל רק גורם לי לרצות לראות איך רונה תעשה אותו) blue של ג'וני מיטשל (נראה לי שהטון של ג'וני קצת גבוה בשביל רונה אבל מה איכפת לי לרצות בכל זאת). ושוב את get gone של פיונה (ההקלטה שלו די גרועה וזה מבאס אותי בכל פעם מחדש). וד"א- supergirl זה של הריימונס נראה לי (זו הגירסה שאני מכירה. שיר מקסים ביותר
).

SheIIy

New member
וואי, הקאבר של פיונה פשוט נהדר!

מלכה. אני דווקא רוצה לשמוע את 'כשאת נוגעת בי'. מילים ולחן מרגשים. יכול לצאת מעניין...

E

Elektra Natchios

Guest
הו.

את זה לא ידעתי (אפל? קוסטלו? באמת..?) יש בו משהו מיוחד.

E

Elektra Natchios

Guest
תודה תודה.

מקסים, שלח אותי לכיוונים אחרים.

bזוהר

New member
הייתי ממש שמחה לשמוע אותה שרה את נשקי אותי

של סיון שביט

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo45.gif

אם כי, הוא כל כך נפלא במקורו.

michelle1231

New member
"היא לא תדע"

של דני סנדרסון... בכלל השילוב של שניהם יכול להיות מעניין.

TziMHoNoa

New member
סופר גירל באמת יכול להיות מקסים איתה..

ואולי משהו של דמיאן רייס...

SheIIy

New member
עוד שניים...:

'כל קיץ' של מיקה קרני (יכול לצאת נפלא, לא?) ואולי 'זה לא אושר' של רונית שחר.. אבל רק אולי.

עכשיו מה שנשאר זה...

שרונה תראה את השרשור הזה ותעשה את השירים:) קשרים?למשהו?:)

חבל שמזמן לא הייתי פה, כי פגשתי את רונה שלשום

בבוקר
הייתי במרכז ראשון, והיה לי זמן פנוי, אז הלכתי לי לגריפון (חנות דיסקים, תקליטים, ספרים, בעיקר יד שניה), במתחם של היכל התרבות. כשכמעט הגעתי, ראיתי שני אנשים יושבים עם שתי גיטרות, בבורגר מול ההיכל. כשעברתי לידם, ראיתי את רונה וערן. מסתבר שהם הופיעו שם מול תלמידי כיתות ט'. הם היו נורא נחמדים, אבל לא ממש היה לי מה להגיד, וגם לא רציתי להפריע, אז רק אמרתי שאני אוהבת אותם. אם הייתי יודעת, הייתי אומרת לרונה לבקר בפורום ולקרוא את השרשור

למעלה