Cowon A2

republik

New member
Cowon A2

שלום לכולם יש לי מכשיר COWON A2 בגודל 30 ג'יגה שקיבלתי באוגוסט 2007. עד עכשיו הוא עבד מושלם, אבל היום, כנראה בגלל שהוא נפל באחד מפרצי הטירוף של החתולים שיש בבית, כשניסיתי להפעיל אותו ראיתי פתאום כתם (די קטן, אבל עדיין) על המסך, ומה שיותר גרוע- אחרי כמה שניות בהן הוצג מסך ההפעלה של המכשיר, המסך השחיר ובמרכז התמונה הופיע ציור של המכשיר ולידו איקס אדום... בנוסף, כשאני מחבר כבל USB בין המכשיר למחשב, המכשיר מזהה שחיברתי אותו, אבל המחשב לא. הכוונה לא שעולה הבלון הזה שכתוב בו שהמחשב לא מזהה את ההתקן - אלא פשוט לא קורה כלום... אני מניח שזה לא יכול להיות טוב... האחריות על המכשיר מן הסתם פקעה מזמן, ובכל מקרה הוא נקנה באמזון ולא בחנות בארץ. רציתי לדעת אם יש טעם לשלוח אותו לתיקון (אם יש בכלל מעבדה שמטפלת במכשיר בארץ), ולאיזו רמה העלות יכולה להגיע. תודה רבה!

einat162

New member
כמה שאלות על המצב הנוכחי שלך :

אני לא מכירה את הנגן אבל מעניין אותי לדעת 1) לגבי המסך השחור ואח"כ תמונה של המכשיר עם איקס אדום לידו- אמרת שיש לו 30 ג'יגה, יש לו חריץ לכרטיס זכרון? אם אתה משתמש בכרטיס הרחבה יכול להיות שהוא לא "יושב" טוב. תנסה להוציא ולהכניס שוב ( או להפעיל את הנגן בלי הכרטיס , בהנחה שיש לך לפחות קובץ אחד שהוא לא על הכרטיס אלא במכשיר עצמו ). 2) לגבי המחשב שלא מזהה את ההתקן (אין את הבלון שקופץ) - לא הופיע לך גם כשנכנסת ל"מחשב שלי" בתור כונן נוסף? ואם לא הופיע- נוספו לך הרחבות בכוננים או מחיצות לאחרונה? 3)לגבי המחשב שלא מזהה את ההתקן- להחליף כבל USB - לי למשל היה כבל שהסתובב איתי כל הזמן בתיק ושמרתי אותו בצורה לא טובה (מלופף סביב עצמו ) הוא נהרס אחרי 3-4 חודשים. הבעיה נפתרה כשהחלפתי באחר. המתח החשמלי שבכבל גורם לנגן להגיב אבל בתכל'ס אין מעבר נתונים. 4) אגדה אורבנית- אבל מדור מחשבים בדה מרקר לא הצליח להפריח אותה : כוננים קשיחים שמתרסקים קמים לתחייה אחרי לילה בשקית אטומה בהקפאה. יש באמת אנשי מקצוע שבדקו את זה, ולהם זה עבד- לא הוכיחו שזה במקרה או לא.....

למעלה