cowon q5w

כרמל88

New member
cowon q5w

במסגרת המחקר הגעתי לcowon q5w, שנשמע מלהיב בעיקר בגלל אופציית הwifi שלו. אמנם יותר יקר, אבל מצאתי באמאזון ב310$. מישהו מכיר? השתמש? מעניין אותי כמה בטריה זולל השימוש באינטרנט. בכל מקרה אני מתכוונת לקנות בחו"ל, השאלה כמה בעיתי זה מבחינת תיקונים והאם המכשירים אמינים ועמידים ולא ישלחו הרבה לתיקונים. ויש את העובדה שמהדהדת בראש של-s9 יש 55 שעות נגינה..שזה כמעט עולה מבחינת יתרונות על האינטרנט של ה-Q5W. אז אני לא יודעת מה לעשות. כרגע בגדול מתלבטת בין ה-S9 ל-Q5W ל-D2. מישהו יכול להציע פתרון? עברתי כבר על מלא סקירות וכולי. העניין הוא שאני הרבה בדרכים וממש חשוב לי האינטרנט, אבל זה בא על חשבון הגודל והבטריה...

יאיר B

New member
שימי לב: אין אחריות בישראל אם תקני בחו"ל.

תצטרכי לשלוח לחו"ל לתיקון אם תהיה בעיה (ולדאוג לכל הלוגיסטיקה לבד). עד כמה שאני יודע, אין מעבדה בישראל לתיקון נגנים של קואון. מבחינת תקלות - זה נגן מבוסס דיסקשיח. יש לו את הרגישות שלו + מסך ענק. אמזון לא שולחים אלקטרוניקה לישראל. אם תשלחי בחבילה בדואר - המכס יעצור אותה ותידרשי לשלם מכס עליה. אם מישהו מביא בעצמו מחו"ל, פחות בעיתי. ה-Q5 הוא מעין מחשב כף יד משוכלל (הוא גם מריץ מערכת הפעלה מסוג חלונות למחשבי כף יד). אפשר להתקין עליו כל מני אפליקציות עבור מערכת זו. ה-S9 וה-D2 הם נגני מדיה למוזיקה וסרטים. אינטרנט בדרך דורש שיהיה נקודת שידור באזור שאת נמצאת בו (זה לא "אינטרנט בכל מקום" - זה יש רק ברשת סולולארית).

למעלה