אוזניות IE מרגישות לי כמו גוף זר באוזן. לא
מצליח להתרגל אליהם. בנוסף לבעיה של "השמיעה העצמית" (המיקרופוניות), אני שומע את עצמי נושם, החוט שמטייל ואפילו שומע את עצמי הולך (הדריכה על הריצפה). מפריע לי מאוד. לזה צריך להוסיף את נושא הניקיון (אני מהפנאטים בנושא ניקיון, כל יום מעביר מגבון עם אלכוהול עליהם). הרבה עבודה. יש לי שני דגמים שמתובבים בבית: AKG K324P - דגם ישן שלהם אבל הביקורות מאוד אוהבו (החדשים פחות נוחים לפי הביקורות). SHURE SE102 - יותר נוח בגלל הבנייה שלו (והשיטה של גלגול החוט מאחורי האוזניים עוזרת קצת לנושא המיקרופוניות), אבל הבעיות האחרות שתוארו עדיין תקפות לגביו. אוזניות קשת - בעיקר מיני (שיהיה נוח לקחת). אוהב את AKG K26P הישנות (או ה-K414 האירופאיות שהן אותו דבר בדיוק), הן מאוד אוטמות (וגם לוחצות קצת על האוזן), מתקפלות יפה. מסתובות פה גם אודיו-טכניקה ATH-ES3 - אלו פחות לוחצות וגם פחות אוטמות וגם פחות מתקפלות, אבל הן מאוד נוחות. לנסיעות יש לי גם את הסנהייזר PX200 - מאוד נוחות ומתקפלות יפה (אבל צריך להרביץ למי שתכנן את הנרתיק שלהן, מצד שני זאת הסיבה שהן נועדו לנסיעות). לאחותי יש אוזניות מבטלות רעש אקטיביות של AKG שאולי אני אחרים לה (נראה לי יותר טוב לנסיעות באוטובוס). לחורף הבא עלינו לטובה (לא אוהב קיץ
), יש א ה-AKG-K518LE שהן אוזניות DJ (אני משתמש בהן ככיסוי אוזנים נגן הקור והרוח
). בונה בעתיד על משהו יותר עצבני (אבל זה ידרוש גם מגבר נגן). בשורה התחתונה - לא בעיה להסתובב איתם ברחוב (לאוזניות מיני אין הרבה מבטים). גם קל מאוד לשים בתיק אחרי שמגיע למקום הרצוי (מתקפלות יפה). אני בדרך כלל לא עובר 50% עוצמה בנגן. בגלל שכל האוזניות הללו הן סגורות, כמות הרעש הנכנסת לא גדולה.