Cowon S9

ronny69

New member
Cowon S9

שלום לכולם מישהו יודע מה המחיר בדולרים של הנגן בדיוטי פרי (בנפח של 32 ג'יגה)?

ronny69

New member
נצל"ש - אוזניות

אני מחפש המלצה לאוזניות לS9. אני לא רוצה להשקיע יותר מדיי. משהו באזור ה200 ש"ח יכול להיות נחמד. יש המלצות?

יאיר B

New member
הרבה אנשים בפורום אוהבים אוזניות של סנהייזר,

למשל CX300 אהובות מאוד (אוזניות תוך-האוזן). אם אתה מעדיף סוג אחר, ציין איזה. אגב, ה-S9 מגיע עם עברית הפוכה (ואין לי מושג מה העלות בדיוטיפרי).

ronny69

New member
נדמה לי שהיה לי את הדגם הזה

או אחד דומה. קניתי לפני כשנתיים בסביבות ה200 ש"ח הן היו דיי טובות יש עוד רעיונות. אני מוכן גם להתגמש עד 250 ש"ח

יאיר B

New member
יש את השדרוג שלהם - CX500 שהוא טוב בהרבה

אבל אני חושב שעולה יותר מ-250. אתה מדבר בכל מקרה רק על אוזניות IE נכון? (אני יותר בעניין אוזניות קשת).

סהר דוד

New member
מסקרנות...

למה אתה "יותר בעניין אוזניות קשת"?? האם לא הסתדרת עם IE? איך אתה שומע מחוץ לבית??

יאיר B

New member
אוזניות IE מרגישות לי כמו גוף זר באוזן. לא

מצליח להתרגל אליהם. בנוסף לבעיה של "השמיעה העצמית" (המיקרופוניות), אני שומע את עצמי נושם, החוט שמטייל ואפילו שומע את עצמי הולך (הדריכה על הריצפה). מפריע לי מאוד. לזה צריך להוסיף את נושא הניקיון (אני מהפנאטים בנושא ניקיון, כל יום מעביר מגבון עם אלכוהול עליהם). הרבה עבודה. יש לי שני דגמים שמתובבים בבית: AKG K324P - דגם ישן שלהם אבל הביקורות מאוד אוהבו (החדשים פחות נוחים לפי הביקורות). SHURE SE102 - יותר נוח בגלל הבנייה שלו (והשיטה של גלגול החוט מאחורי האוזניים עוזרת קצת לנושא המיקרופוניות), אבל הבעיות האחרות שתוארו עדיין תקפות לגביו. אוזניות קשת - בעיקר מיני (שיהיה נוח לקחת). אוהב את AKG K26P הישנות (או ה-K414 האירופאיות שהן אותו דבר בדיוק), הן מאוד אוטמות (וגם לוחצות קצת על האוזן), מתקפלות יפה. מסתובות פה גם אודיו-טכניקה ATH-ES3 - אלו פחות לוחצות וגם פחות אוטמות וגם פחות מתקפלות, אבל הן מאוד נוחות. לנסיעות יש לי גם את הסנהייזר PX200 - מאוד נוחות ומתקפלות יפה (אבל צריך להרביץ למי שתכנן את הנרתיק שלהן, מצד שני זאת הסיבה שהן נועדו לנסיעות). לאחותי יש אוזניות מבטלות רעש אקטיביות של AKG שאולי אני אחרים לה (נראה לי יותר טוב לנסיעות באוטובוס). לחורף הבא עלינו לטובה (לא אוהב קיץ
), יש א ה-AKG-K518LE שהן אוזניות DJ (אני משתמש בהן ככיסוי אוזנים נגן הקור והרוח
). בונה בעתיד על משהו יותר עצבני (אבל זה ידרוש גם מגבר נגן). בשורה התחתונה - לא בעיה להסתובב איתם ברחוב (לאוזניות מיני אין הרבה מבטים). גם קל מאוד לשים בתיק אחרי שמגיע למקום הרצוי (מתקפלות יפה). אני בדרך כלל לא עובר 50% עוצמה בנגן. בגלל שכל האוזניות הללו הן סגורות, כמות הרעש הנכנסת לא גדולה.

סהר דוד

New member
תודה על התשובה המפורטת

לגבי אוזניות קשת- אין לי מה להוסיף. עשית "דוקטורט" ואתה כנראה מרוצה. לגבי IE -יש לי הרגשה שלא הכנסת אותן לאוזן כמו שצריך. זה אמנם לא קורס טיס, אבל צריך ללמוד ולתרגל. הכנסה נכונה- מבטלת את רוב התופעות השליליות שציינת.

זה אינדיבידואלי,

עניין של נוחות. גם אני משתמשת באוזניות קשת(ולעיתים נדירות בכפתור, כשאין לי איך לסחוב את הקשת). לי אישית, למרות שידעתי איך להכניס אותן, הן פשוט עשו כאב ראש כי זה נמצא בתוך האוזן. אבל כרגע אני מחפשת לנסות שוב IE - ככה שאם תמצא משהו בסביבות המחיר הזה והן יהיו מוצלחות אני אשמח להמלצה.

סהר דוד

New member
לא מדויק...

מהמקובל בענף- יש כ- 5 אחוז מהאנשים שלעולם לא יסתדרו עם אוזניות .IE, אבל זה נובע מרגישות ו/או אלרגיה לסיליקון. האוזניות לא נמצאות "בתוך האוזן" ,כי אם בפתח תעלת השמע, והן מתוכננות להתאמה מלאה לאוזן האדם. חובה להתאים את גודל המתאם (יש 3 מידות באריזה...) לגודל האוזן. צריך לעשות מספר נסיונות לפני ההחלטה הסופית. חייבים לדעת איך להכניס את המתאם לתוך האוזן- מושכים את חלקו העליון של תנוך האוזן למעלה ולאחור בעזרת היד הנגדית(לאוזן ימין - נמשוך ביד שמאל העוברת מעל הראש, ולהיפך.) ודוחפים בעדינות את האוזניה עד שהיא נעצרת. כשמשחררים את היד -מרגישים כיצד פתח התעלה "נסגר" מסביב למתאם. חשוב לשמור על עוצמת קול נוחה להאזנה.

לא חידשת לי יותר מדי, האמת.

זה סתם ויכוח - יש אנשים שX נוח להם ויש אנשים שY נוח להם.

יאיר B

New member
אני אתן להם עוד צ'אנס (אבל בקיץ, לחורף רק

אוזניות DJ גדולות שישמשו גם כהגנה לאוזן שלפעמים עושה בעיות
)

ronny69

New member
אם נוציא את גורם הנוחות מהמשוואה......

יש עדיפות מבחינת איכות לאוזניות קשת, או IE? בעבר השתמשתי בIE כמו שציינתי. זה היה נוח כי באמת באוטובוס לא שמעתי כלום מסביבי, למרות שזה גם רע כי אנשים מדברים אליך לפעמים ואתה לא שומע. אהבתי גם היתרון שבשעת ספורט הן דיי היו מחזיקות עלי. האמת שמעולם לא חשבתי על לנסות אוזניות קשת, ועכשיו שהעלת את הנושא יש כאן יתרון אחד מאוד גדול. אני מתכנן לטוס בקרוב לכמה חודשים, וחלק עיקרי מהשימוש שלי בהן יהיה בנסיעות ארוכות בנות 12 עד 70 שעות באוטובוס. לדעתי היתרון הגדול שאני רואה באוזניות קשת, זה שזה הרבה פחות מגעיל לתת למישהו לשמוע בנגן שלך עם קשת מאשר עם IE. למרות שבאופן כללי אם לבן אדם שמבקש יש אוזניות משלו אני נותן לו רק את הנגן בלי האוזניות. קראתי ביקורות על הCX500 וPX200. האמת שהביקורת על הPX היתה לכאורה קצת יותר טובה, וגם נראה לי שהן הרבה יותר עמידות בזכות הכבל המיוחד שלהן.

yo12

New member
אוזניות IN EAR של BOSE.

נוחות (באות עם שלושה מתאמי סיליקון לאוזן) ואיכות שלא שמעתי באף אוזניות אחרות מהסוג שנכנס לאוזן. המחיר כ-100$.

yo12

New member
לחברת BOSE יש רק סוג אחד שנכנס לאוזן...

אבל האיכות בשמיים. מגיע עם שלושה זוגות מתאמי סיליקון לאוזן צירפתי לינק

למעלה