crackle מהמם בכל הצבעים בביוטי קולג ק.הזהב

iefrat

New member
crackle מהמם בכל הצבעים בביוטי קולג ק.הזהב

התמונה מטושטשת, הטלפון הנייד נפל... הייתי היום בביטוי קולג בראשון-יש לו מגוון גדול של צבעים: לבן, שחור, בורדו, ורוד מגנטה, ורוד בהיר, תכלת, טורקיז (פה בתמונה) פשוט מהמם!!! רק למרוח בסיס יפה, לכסות בקרקל, לחכות שיתיבש ולהמם (תרתי משמע) את כולם (הסרט=משחק הוגן היה נחמד - מעין סרט תעודה דרמטי - על סיפור אמיתי... . מעורר תהייה) תכננתי לקנות אחד יצאתי עם ארבעה: ורוד, לבן, טורקיז כהה ומרון (בורדו ורוד).30 ש"ח האחד. בתכנון שלב ראשון: בסיס כסף ולבן

אה מצוין!

טוב שאמרת, אני אקפוץ מחר לשם לראות אם יש עוד צבעים מעניינים, אני קניתי איפה ש-רוני קנתה ברח' רוטשילד 44 מול הקניון אצל תמרוקיית זוהר. אני ניסיתי עד כה את הלבן והסגול כהה - הסגול כהה פחות עושה סדקים חזקים כמו הלבן, שתדעו פה כולם, אבל הוא עדיין מאוד מיוחד :)

רוני325

New member
וואלה טוב לדעת חשבתי שכולם באותה הרמה של

"קרקליות" וכמובן תתחדשי

כן...../images/Emo13.gif ותודה!!!!

איזה צבעים ניסית? את הצהוב והלבן בנתיים? אני רוצה לקנות את הכתום זורח ואת הורוד בייבי, רציתי אותם בהתחלה ולא קניתי.

רוני325

New member
אני קניתי רק את הצהוב בארץ כדי לנסות

ואני מתכננת על ורוד ועוד כמה..התלהבתי כ"כ שמצאתי כזה בארץ אבל לא רציתי לקנות הרבה עד שאנסה.. ולפני כן הזמנתי לק דומה מחו"ל בצבע כחול מהמם אבל עדיין לא קיבלתי אותו...

כנ"ל

אני גם לא מיהרתי לקנות יותר מידי, קניתי שתיים בתור התחלה, את הלבן והסגול כהה וניסיתי, בהחלט שניהם מאוד שונים אבל יפים כל אחד בדרך שלו :) מחר אני אצל הבונת ציפורניים שלי, אני אשאל אותה במה היא משתמשת, ידוע לי שיש חברות נוספות בארץ, השאלה מה המחיר, יש מצב שזה אפילו יותר יקר, צריך לבדוק.

iefrat

New member
הי, טרם ניסיתי אותם, רק מהדוגמאות שיש בחנות

אני מניחה גם שזו אותה חברה שאת קנית, פשוט התלהבתי ולא כל שבוע אני מגיע לראשון (לפחות פעם בשובעיים שלושה - אנחנו פריקים של קולנוע). חשבתי ללכת לחנות שברוטילד אבל כמובן שלא הספקתי, הלכתי לקנין ב 21:20 רגע לפני הסגירה. הוא נתן לי ציפורן עם בסיס זהב, מרחתי את הכחול, חיכיתי קצת ו WOW אז קניתי ארבעה.

לידיעתך הרבה

בגלל שלחברה שלי יש חנות משלה (של ההורים) בקניון כבר המון שנים, כל החנויות מחויבות לסגור ב-22, כל מי שסוגר לפני סוג של עובר על החוק, הם מקבלים על זה קנסות, שתדעי :)

iefrat

New member
הספקתי...ברוטשילד 44 סוגרים ב 20:00

אז יותר קשה לי להספיק כי אני ירושלמית אתן מקסימות עם המידע והסבלנות והפירגון אני מכורה לפורום וכשלא יוצא לי להיכנס אני מתגעגעת. חבל שנדפקה (סליחה על הניסוח אבל זו המילה!!! לי המצלמה ובס'ווצים שלי מטוטשים מה שמוציא ת'חשק

רוני325

New member
האם יש הבדל בין מה שקנית בקניון הזהב

לבין החנות בראשון? (מבחינת איכות, חברה או צבעים) ותתחדשי גם...

iefrat

New member
לא הספקתי לחנות בראשון נראה שאותה חברה?

יש שם הרבה צבעים 15-20: שחור, לבן, כחול, טורקיז, ורוד מסטיק, בורדו, צהוב וכו' אני ממש התלהבתי, יכול להיות ששניהם מביאים אותו הדבר אנסה ואעלה תמונות (רק שהמצלמה של הנייד לא טובה...)

iefrat

New member
טיפ חשוב!!! לקנות אחד אחד ולנסות

גלגל ציפרניים בביוטי קייר וניסיתי. (אעלה צילום בהקדם) 1. זה יוצא יפה מאוד על לקים מבריקים ומטליים ופחות על לק חיוור או מט. 2. זה יוצא כל פעם בצורה שונה. 3. לא צריך לשים הרבה חומר, רק שכבה אחת. לחכות עד יבוש מלא, זה מתבקע לאט. 4. הכחול פטרול מהמם, מדהים מטריף (אני שמתי על זהב מיטלי) 5. הציעו לי בחנות בסיס מיטלי מתאים ולא לקחתי (20 ש"ח) נראה לי שאקנה אותו בפעם הבאה ולסיום
לא מחמיאים לי בבית ואומרים לי שזה לא יפה! אבל אני חושבת שזה מהמם רק שהייתי צריכה להתאפק, להתחיל בשניים...

רוני325

New member
גם אצלי בבית לא הבינו מה זה עד שאימי באה

אלי וביקשה שאשים לה גם...

iefrat

New member
צילום מטושטש ובכל זאת:

הכחול יפיפה, צריך לק בסיס מיטלי או מבריק, להבנתי. צריכה לעשות משהו עם המצלמה של הטלפון...

iefrat

New member
יש שם מבחר ממה לקנות ומחים בסדר גמור. תעדכני

אני קניתי שם בעיקר לקים אבל זו חנות מקצועית לציפרניים ואפשר להיסחף

כן חנות מצויינת, אני קונה משם את כל הציוד

שאני צריכה, מחירים מעולים והם גם ממש מחמדים שם

sHiR TaDmOr

New member
אוף הייתי בזהב לפני יומיים, איך לא נכנסתי

לשם!
אני מאמינה שיצא לי ללכת בקרוב לסניף ברוטשילד או בזהב. אני רוצה שחור :}

למעלה