crank that kosher boy

crank that kosher boy

http://youtube.com/watch?v=1bzKsuhtnls ענק! הייתי במועדון באריזונה לפני יומיים וכל המועדון היו רק לבנים ושני כושים וכשהגיע השיר soldier boy הם רקדו כמו בקליפ וקפצו כמו שהרבה מאיתנו לעולם לא נוכל כי לכושים יש עוד שריר ברגל שללבנים אין, ועשו להם מעגל והסתכלו עליהם כאילו הם איזה אקזיביט מיוחד וזה היה כזה מצחיק ואז הם אמרו SURE LOOK AT THE BROTHERS DOING THE SOLJA BOI DANCE and everyone look סתם הם התעצבנו ואמרו להם MIND UR OWN BUSSINESS ולפני שעזבתי את המועדון דיברתי איתם כמובן והם היו ממש אתלטיים אפשר לומר אז מיששתי להם את הקוביות.

bitcho

New member
נשמע כמו חוויה פנטסתית

XD כושים? כושים??? או אפרו אמריקאים? לא יפה לדבר כך : \ באמת יש לשחורים עוד שריר ברגל? נשמע מוזרXD

כן יש להם

בגלל זה הם יכולים לקפוץ יוץר גבוה, לרוץ יותר מהר. המבנה האטומי שלהם שונה במקצת משל האנשים הלבנים ולכן הם אתלטים למופת יותר מאשר הלבנים.

da^Lord

New member
אוו שיט

זו את שאמרת פעם שאתיופים הם לא באמת כושים? או שהיתה עוד אחת בשם אלייה (המלכה)

כושי

כושי מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית קפיצה אל: ניווט, חיפוש כושי הוא כינוי, הנחשב מאז אמצע המאה העשרים לפוגעני, לאדם בעל צבע עור כהה, לרוב ממוצא אפריקאי. המילה העברית "כושי" מתייחסת בתורה למי שבא מארץ כוש (כנראה סודאן של היום, ולמעשה האזור המיושב מדרום למצרים). כוש היה בכורו של חם בן נח. כנען, בנו האחר של חם, קולל על ידי נח: "ארור כנען עבד עבדים יהיה לאחיו", אירופאים ניצלו מאוחר יותר פסוק זה כדי להסביר את שעבוד האפריקאים כהי העור לעבדות. מקור המילה "כוש" במצרית עתיקה, ופירושה אדם כהה עור, בדומה למילה המקבילה בספרדית Negro, מכאן הכינוי באנגלית "Nigger". בספר במדבר (יב,א) מסופר על מרים ואהרן, אחיו של משה רבנו, המרכלים עליו "כי אישה כושית לקח", דבר שאינו מקובל בקרב בני ישראל. רש"י נותן כאן פרשנות החורגת מן הפשט, באומרו: "אשה כושית - מגיד שהכל מודים ביופיה, כשם שהכל מודים בשחוריתו של כושי", ומחזק את דבריו באומרו: "כושית - בגימטריה יפת מראה". בפירושו לדברי אברהם לשרי אשתו: "הנה-נא ידעתי כי אישה יפת מראה את" (בראשית יב, יא) כותב רש"י: "עכשיו אנו באים בין אנשים שחורים ומכוערים, אחיהם של כושים, ולא הורגלו באישה יפה". ירמיהו הנביא מציג את השאלה "היהפוך כושי עורו?", שהפכה כביטוי למציאות שאינה יכולה להשתנות. את האמרה "הכושי עשה את שלו, הכושי יכול ללכת" טבע המחזאי פרידריך שילר בדרמה "קשר פיאסקו", שפורסמה בשנת 1783. בתחילת שנות השישים, בעקבות הידוק הקשרים בין ישראל לארצות אפריקה, הוכרזה המילה "כושי" כבלתי ראויה לשימוש, ואפילו גבינה שנקראה "כושי" שינתה את שמה ל"אושי" (גם הקרמבו נקרא "כושי" בראשית הפצתו בארץ ישראל, כפי שכונה בארצות אחרות). משיקולים דומים של תקינות פוליטית, קרויים האמריקאים שמוצאם ההיסטורי באפריקה בשם "אמריקאים-אפריקאים", ואילו המילה Nigger נחשבת לפוגענית. זה לא שאמרתי שאתיופים הם לא כושים זה שהמבנה של האתיופים מאתיופיה והצורת חיים שלהם והתרבות שלהם בכלל לא כמו של מי שאני אכנה אותו "כושי" שהוא אפרו אמריקאי. מי שבא מניגריה וכל מיני מקומות בקריביים שהוא גם נורא שחור אני אגיד שהוא כושי סמבו אבל כושי אני חושבת זה PRETTY MUCH עבור האפרו אמריקאים אבל בכל אופן בכלל לא יאה לקרוא להם ככה...כי זה מעליב כמו שרשום למעלה בתרגום החופשי למילה. הם בני אדם כמונו רק שהם שחורים זה הכול, ואה...יש להם הרבה יותר סטייל. אתם יודעים...או אתה יודע זה שאני מגיבה לו, אסף אותי מהשדה תעופה בחור בשם עדי שהוא אתיופי מאשקלון כי הלכתי לעבוד בחברה שהוא גם עובד בה בפנסילבניה ואז בעודנו נוסעים עברו אפרו אמריקאים במעבר חצייה והוא אמר לי "קלטת את הכושי הזה" אז הסתכלתי עליו בתדהמה .....והוא אמר לי , מה אני לא כושי אני אתיופי!

erezhustla

New member
אה את בחורה

חחחח :) קבלי את סליחתי. ודי לחיות בסרט. אני עשיתי את הסולג'ה בוי עוד במאי-יוני, כשזה רק התחיל באטלנטה ובניו יורק עוד לא ידעו מה זה. (גם עכשיו יש ריקוד סנאפ חדש שמכירים אותו לא יותר מ3000 אנשים בעולם והוא הולך להיות הלהיט הבא ל-2008. פרטים בקרוב.. ) אפרופו סולג'ה בוי ראי תמונה מצורפת. (אחד מיני רבים שנתן ברכתו לאתר שבחתימה שצפוי לעלות לאויר בימים הקרובים) צפו להפתעות .

erezhustla

New member
חלש אחי..

בכל מקרה, תתפלא כמה בנות שם היו עושות את הסולג'ה בוי תרתי משמע בארה"ב. הוא אשכרה אליל שם בקרב נערות בגילאי 15-17 (הוא בעצמו חגג 17 ביולי האחרון). הוא, Bow Wow ואומריון חברים טובים מאד. יצא לי לראות אותם במספר מסיבות ביחד. אם תשים לב, תראה שהם גם מתארחים בקליפ שלו בנוסף לאמנים נוספים.

זה בכלל לא היה ככה

היו שם רק שני צ'ונסים ולא כולם היו צ'ונסים זה מה שהיה כל כך מיוחד ואני לא הייתי מורמת....כמו זאתי בקליפ אבל כן הייתי שיכורה כמוה.

da^Lord

New member
הריקוד הזה זה ההמצאה

הכי מצחיקה בהיפ-הופ מאז אמסי מנצור והגב. לא נהייה לה סחרחורת?

DJ$upreme

New member
בום!! אולדסקול לפנים!

כל פורום IOL המיתולוגי אחרי: א-לייה ה-מל-כה! א-לייה ה-מ-לכה! איזו הודעה עם ניחוח של פעם!

DJ$upreme

New member
התאפקתי, אבל מאז שלירון תאני התחיל לעבוד

בעבודה אמיתית, אין כאן כמעט מי שיגיב להודעות שלי על אלייה המלכה. תודה על התמיכה.

למעלה