Cravings

shelycat

New member
Cravings

מידיי פעם תוקף אותי חשק עז לדבר זה או אחר בתחום המזון,אצלי זה מצב רגיל ולא קשור להריון שאחת לכמה זמן פתאום אני "נתקעת" (ליום-יומיים שבוע שבועיים ואפילו חודש) על סוג/פריט מסוים של מזון/ממתק/מאכל (אחרת היתה לי קבוצת כדורגל כבר). והפעם: אפונה! נורא בא לי על אפונה טרייה (לא קפואה או משומרת) בתבשילים, במרק (אכלתי שבוע שעבר מרק אפונה מצוין) וסתם ככה טרייה אז קודם אני אתחיל בשאלה: מישהו יודע מתי העונה של האפונה הטרייה ואיפה ניתן להשיג אותה? ולסעיף ב` בהודעה קרה לכם שפתאום תקופה "נתקעתם" על אוכל מסוים ולא הפסקתם לחשוב ולרצות אותו? למשל היתה לי תקופה שבה נורא אהבתי מרקי עגבניות (עדיין אוהבת) וכל הזמן חיפשתי מקומות שמגישים כאלה. או תקופות שבהן איזה צורך לא מובן בגוף שלי (בדרך כלל באמצע הלילה) שצעק ואני אחריו:ט-ל-ה!!!! הכוונה כמובן לנוטלה (טלה היא קיצור ושם חיבה לנוטלה אצלנו). בכל אופן לי הקרייבינגס בדרך כלל מגיעים בחוסר מנוחה בלילה וכבר אפשר היה למצוא אותנו בשעות לא שיגרתיות של הלילה מחפשים מסעדה שתגיש את מה שהתחשק לי ואפשר למצוא אותי בתקופות כאלה מחפשת בבית ומכינה את מה שבדיוק "צריך" ואפילו פעם או פעמיים עמית קפץ באמצע הלילה לקנות לי את מה ששיגעתי אותו לגביו בשעות ההם. אז האם לכם היו תקופות כאלה? אלו פריטים/מזונות מאכלים היו מושא הקרייבינגס שלכם? סיפורים בנושא יתקבלו בשמחה.

gmgy

New member
גם אני כזאת

אבל אצלי זה בעיקר באוכל בחוץ. אבל אז פתאום משהו קורה ואני לא יכולה לחזור לאותו מקום לתקופה מאוד מאוד ארוכה. אני זוכרת שהיתה תקופה שלא יכולתי להפסיק ללכת ל"לול" בקינג ג´ורג´. המבורגרים זו ממש מחלה אצלי שלא נראה לי שתיגמר אף פעם. אני עושה בבית והם יוצאים מדהים. לעומת זאת, אני לא מסוגלת לאכול את מה שקוראים לו המבורגר של הוד לבן וכו´. וכל זאת תודה לאבא שלי, שכשהיינו קטנים כל יום ביקשנו המבורגר, אז הוא עשה לנו כל יום כל יום כל יום (הוא בדיוק היה בחופש סוכות מהעבודה) המבורגר, עד שאני לא יכולה אף פעם להסתכל על הקציצה השטוחה הזאת. איכס! ובאותו נושא: שילובים מוזרים: שוקולד השחר בפיתה עם פלפל ירוק. מדהים! חבל על הזמן! מתוק ומר! שמן ומרזה! פיצוץ!

shelycat

New member
הזכרת לי דבר נוסף: קליק בייגלה

גם בייגלה (מלוח) וגם שוקולד (מתוק), בהתחלה הרעיון נשמע לי נורא ואיום ואחר כך התמכרתי.

kisses

New member
בהחלט, היתה לי תקופה שהייתי אוהבת

מרק בצל ולכל מסעדה שהלכנו את זה הזמנתי. היתה לי תקופה שהייתי זוללת קדאיף עד שיום אחד אכלתי 4 בבת אחת ובואו נגיד שהיום אני ממש לא מסוגלת להסתכל על זה.
יש לי פכמים תקופות שאני מתבייתת על יוגורט מסויים ואוכלת אותם בקצב עד שנימאס. בקיצור ולעניין תמיד יהיה משהוא שימשוך לאכול ממנו ללא הפסקה עד שימאס.

fila

New member
עכשיו נזכרתי....

היתה לי תקופה שהייתי אוכלת רק יוגורט דנונה בטעם פירות יער! הייתי בדיאטה וזה היה הדבר העיקרי שאכלתי בסוף יום אחד הייתי חולה והקאתי(סליחה על התאור) ומאז אני לא נוגעת בזה! כנ"ל לגבי קורנפלקס! עקב דיאטת קורנפלקס אני לא נוגעת בזה היום!

Ronnie*

New member
אייס קפה!

זה די מוזר בהתחשב בזה שאני לא שותה קפה רגיל בכלל, אבל הקיץ אני פשוט משתגעת על אייס קפה (זה התחיל אצלי באוניברסיטה, בתור משהו שמחזיק אותי ערה בשיעורים). אני בקושי מסוגלת לעבור ליד קפיטריה בלי לקנות (אבל אני מנסה להיגמל
).

שמופית

New member
אצלי האייס קפה היה באמריקה....

שם יש סטארבאק בכל חור ויש להם מוקה פראפאצ´ינו מ-ד-ה-י-ם ! טעמתי פעם אחת והתמכרתי. אחר כך, לא משנה איפה הייתי (טיילתי בקנדה ואמריקה כמה חודשים) - את הבוקר הייתי חייבת לפתוח עם מוקה פראפאצ´ינו
כשחזרתי לארץ דיברתי על זה כל הזמן וסטארבאק היו חסרים לי כאן לאללה, אבל המוזר הוא שעדיין לא נכנסתי לחנות שלהם בת"א (אולי אני פשוט מפחדת שיהרסו לי את הטעם הטוב שיש לי עדיין
) אצלי בד"כ הקרייבינג קשור לסושי
ואז אנחנו הולכים למסעדת שנגרילה ברמת השרון ששם יש תפריט "אכול כפי יכולתך" של סושי ב-80 ש"ח (כולל מרק מיסו וסלט). יאמי !!!

במבה......../images/Emo6.gif

אני "מכורה" לבמבה, אין יום שעובר אפילו כשאני בדיאטה, שבו אני לא אוכלת במבה....אני פשוט מתה על זה... לגבי מזון: יש את האיטריות המרוקאיות שאמי מכינה, או דנונה אננס/מעדן שוקולד...

אתי@

New member
בטח... יש תקופות

למשל יוגורטים זו ארוחת הבוקר שלי, ויש לי תקופות של התמכרות ליוגורט מסוים, עד שנמאס לי. עכשיו למשל, אני בקטע של יופלה פרנץ´ ונילה, או וניל פצפוצים של דנונה. כנ"ל לגבי מאכלים אחרים. פשוט מתלהבים ממשהו, זוללים ממנו עד שהוא נמאס, ועוברים להתמכרות הבאה

למעלה