crazy questions thread

crazynb

New member
היי מספר שאלות

שלום אני חדש פה "נטלי" יש לי מספר שאלות אני טראנסג'אנדר ואני צריך זרה בכמה דברים איזה בגדים כדי ללבוש בשביל להרגיש טוב אני מאוד אוהב לבוש דברים צמודים!! כאשר אני לובש את הבגדים של נשים אני נהנה מאוד ואפילו עומד לי מה עושים בשביל להסתיר אותו ??? במה להשתמש בשביל ציצים אני משתמש בבלונני מים איזה עוד פתנטים יש??? איזה חולצות ומכנסיים מתאימים לאופנה?? ואם בא לכם לרשום עוד משהו כמו איך מתאפרים וכו'' אני ישמח לתשובה תודה רבה!!

crazynb

New member
שאלה חשובה!!

היי אני מחפש (טראנסג'נדר) מחפש טראנסית שמחפשת בחור טראנסג'נדר? סתם לדבר? והאם בכלל קיימות כאלה בחורות שהן טרנסיות שמחפשות טראנסג'נדר??

crazynb

New member
כיצד..... תקראו למטה שאלה חשובה

הייתי רוצה לדעת כיצד אפשר להסתיר את איבר המין כשאני לבוש כאישה !!????? בדר"כ עומד לי כשאני לבוש כאישה אז מה לעשות !! בבקשה תגיבו זה חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!

crazynb

New member
שאלה

כיצד מסתירים את איבר המין בתוך תלבושת של בחורה??(טראנסג'נדר) והאם ישנן בחורות טרנסיות לא חובה שמחפשות טראנסג'נדר? ומה זה קוויקג'נדר ?(אני חושב שככה רושמים את זה)????

ליטל ו

New member
קיימות :)

אני לא מכירה הרבה טרנסיות "קלאסיות" (זהות מגדרית אחת, חיים רק במגדר אחד), אם דווקא אותן אתה מחפש, אבל רוב הקווירג'נדרז שיצא לי לדבר איתם, בהחלט יש מצב שיהיו עם טרנסים אחרים.

אורי 0

New member
אני התייאשתי../images/Emo10.gif

|בלי לעמוד, בלי שאהיה לבוש צמוד מדי, זה יוצר בליטונת בשמלה. חברה עם נסיון בההלבשה יעצה לי לקנות תחתונים מיוחדים. קניתי והם ארזו את החבילה קצת יותר הדוק, אבל לא ממש עזרו. עד כמה שאני יודע יש שיטות לדחיפת האיבר בין הרגלים (קוראים לזה tucking). תבדוק באתרים של קרוס-דרסרים. אני לא מתכוון לנסות - זה צריך לכאוב או לפחות להציק (אבל אני גם לא ממש מנסה לעבור). בהצלחה!

FreakOnALeash

New member
יש תחתונים כאלה שמכניסים...

עכשיו, אם מישהו\י ישים לב להודעה, הם מוזמנים להגיב.

DarlingAdam

New member
נו, די כבר?

יענו לך. לא צריך להשאיר את אותה השאלה שלוש פעמים בטווח של חצי שעה. איך מסתירים? גם יש לינקים, וגם לדעתי אפשר עם שני זוגות תחתונים ובלי ללבוש מעל זה משהו צמוד במיוחד. בטוח יש שיטות טובות מזה, אבל אני אישית לא מכיר אותן. בטוח יש בחורות טרנסיות שמחפשות מישהו לא רק לפי איברי המין שלו, ולכן מבחינתן אם בנבת הזוג הוא טרנס או לא, לא משנה. מה זה קוויר ג'נדר, כתוב בין מאמרי הפורום. סתם לדבר עם טרנסים וטרנסיות, אפשר פה על הפורום. בשביל ציצים אפשר לקפל גרביים ולשים בחזיית פוש-אפ, ואפשר לקנות כאלה יפים מפלסטיק. אילו מכנסיים וחולצות באופנה? לדעתי, אלו שמתאימים לך. איך מתאפרים? זה קצת יותר מסובך, ואין לי זמן כרגע לפרט. ובכל את, ישנם המון אתרים בכל מקום שמסבירים, ואפילו לנשים גנטיות, איך להתאפר. בסדר?

למעלה