Creat or Suicide די כבר לייבששששששששששששששש גאד!
W Wrath Within New member 24/7/08 #4 חתימה2../images/Emo11.gif גם אתמול, והאהובה עליי מבין כל אלה שהכנתי (לא העליתי לפה את כולן) ויותר מאוחר אני אעלה לפה כמה של וילה...שהכנתי\ערכתי לאדעת מה...
חתימה2../images/Emo11.gif גם אתמול, והאהובה עליי מבין כל אלה שהכנתי (לא העליתי לפה את כולן) ויותר מאוחר אני אעלה לפה כמה של וילה...שהכנתי\ערכתי לאדעת מה...
5 5ifi New member 24/7/08 #7 ../images/Emo99.gif אני כל כך אוהבת את השיער הקצר והשחור שלו!!! ואת קולית. הלוואי והייתי יודעת איך משתמשים בתוכנות האלה ועושים דברים מגניבים. הייתי משכללת את הציורים שלי.
../images/Emo99.gif אני כל כך אוהבת את השיער הקצר והשחור שלו!!! ואת קולית. הלוואי והייתי יודעת איך משתמשים בתוכנות האלה ועושים דברים מגניבים. הייתי משכללת את הציורים שלי.
W Wrath Within New member 25/7/08 #9 זה לא כזה קשה...צריך לקרוא פשוט../images/Emo11.gif הרבה מדריכים:]
T The Watery sky angel New member 25/7/08 #22 בכלל לא קשה../images/Emo6.gif והמדריכים,כל כך קלים להבנה צינית
F Fully Alive New member 24/7/08 #6 ../images/Emo85.gifיופי כישרוני מהלך על רגליים שלי!../images/Emo99.gif הכל מהמם ובמיוחד התמונה הראשונה |גבות| |יש כאן סקס! כולם לצאת דרך מדרגות החירום.. "
../images/Emo85.gifיופי כישרוני מהלך על רגליים שלי!../images/Emo99.gif הכל מהמם ובמיוחד התמונה הראשונה |גבות| |יש כאן סקס! כולם לצאת דרך מדרגות החירום.. "
F Fully Alive New member 25/7/08 #8 ../images/Emo85.gifסתם שעמם לי אז ערכתי.. בחייכן, תגיבו אפילו אם לא אהבתן, צריך להחיות את הפורום!
W Wrath Within New member 25/7/08 #11 אבל כן אהבתי!../images/Emo88.gif../images/Emo11.gif הוד מלכותה |גבות|
5 5ifi New member 25/7/08 #12 גמני כן אהבתי!! של מי ה~יד~ הזאת?! ו...במחילה, איפה העריכה בסיפור? חוצמזה, שרשרת יפהפייה...
F Fully Alive New member 25/7/08 #15 ../images/Emo85.gifהיד המכוערת הזאת היא היד שלי../images/Emo12.gif העריכה? קצת הכהה, חדוּת, כתוביות ומסגרת..לא פוטושופ סתם פוטו סקייפ. תודה^^
../images/Emo85.gifהיד המכוערת הזאת היא היד שלי../images/Emo12.gif העריכה? קצת הכהה, חדוּת, כתוביות ומסגרת..לא פוטושופ סתם פוטו סקייפ. תודה^^
T The Ocean Girl New member 25/7/08 #16 מאיפה השרשרת?../images/Emo12.gif יש לי רק שרשרת מעפנה מתומר שכל שניה נופלת (כבר נאבדה לי פעמיים..)
F Fully Alive New member 25/7/08 #18 ../images/Emo85.gifמאיזשהו יריד שהיה ביום בעצמאות במקום שאני גרה בו..הלכתי ליד דוכן בלי להתעמק במה הוא מציע והעין שלי נתפסה על השרשרת
../images/Emo85.gifמאיזשהו יריד שהיה ביום בעצמאות במקום שאני גרה בו..הלכתי ליד דוכן בלי להתעמק במה הוא מציע והעין שלי נתפסה על השרשרת
5 5ifi New member 25/7/08 #20 וואו, יש לך יד מוזרה... היא כזאת......... מקומטת! הייתי בטוחה שאמרת לאבא שלך להחזיק את השרשרת או משו!!! טוב,נו.... יש דברים גרועים יותר, אחותי. יכולת להיוולד עם אף מכוער!!! (כמו במקרה שלי... )
וואו, יש לך יד מוזרה... היא כזאת......... מקומטת! הייתי בטוחה שאמרת לאבא שלך להחזיק את השרשרת או משו!!! טוב,נו.... יש דברים גרועים יותר, אחותי. יכולת להיוולד עם אף מכוער!!! (כמו במקרה שלי... )
F Fully Alive New member 25/7/08 #24 ../images/Emo85.gifהיא לא כזאת מקומטת../images/Emo12.gif זה בגלל החדות והכהות של העריכה. והאף שלי כן מכוער.
../images/Emo85.gifהיא לא כזאת מקומטת../images/Emo12.gif זה בגלל החדות והכהות של העריכה. והאף שלי כן מכוער.