creative או apple

Realistic Girl

New member
creative או apple

היי, ההורים שלי טסים לארה"ב והם מתכוונים לקנות לי נגן MP3. אני מתלבטת בין ה- creative zen extra וה- creative zen touch ראיתי גם באתרים שלהם שה-creative zen touch 20 GB ושה- creative zen extra 40 GB עולים בארה"ב אותו דבר- 249.99$ מה ההבדל ביניהם בכלל?למה זה אותו מחיר? שמעתי שהאיכות שמיעה של creative ממש טובה.. או שבכלל ללכת על ה-ipod? בעיקרון, אני חושבת על גודל זכרון של 20 GB כי השירים שלי כרגע על המחשב מגיעים אולי ל-3 GB. חשוב לי שהנגן יהיה עמיד,שלא ישרט מהר (שמעתי שהאייפוד נשרט ממש מהר?),שהאיכות שמיעה תהיה טובה ואם יש אפשרות שלא יהיה בלגן עם השירים בעברית. בקיצור,נגן טוב שאפשר לשמוע בו הרבה. מחיר- עד 300$ בתודה מראש

weird dust

New member
כמה דברים

נגן הקריאייטיב הוא נגן מצויין, הוא נגן שמשמיע מוזיקה באיכות מאוד טוב והוא גם מעוצב יפה בעיני מספר אנשים. לקריאייטיב הנ"ל יש זמן נגינה ארוך יותר וגם פיצרים נוספים. האי פוד מעוצב יפה יותר, יש בו פחות פיצ'רים אבל הטענה שקל יותר לנווט בו. 2 המכשירים לא תומכים בעברית אך לאי פוד יש עדכון לא חוקי אשר מסיר את האחריות (בקריאייטיב אין אחריות בארץ). לקריאייטיב אין זיכרון פלאש נוסף לעומת האי פוד מה שעוזר לאי פוד להיות יותר אמין מבחינת נגינה. שריטות?, באי פוד מומלץ לקנות קייס ואם לא להשאיר אותו בבית כי הוא ישרט חזק. אם יש לך 3 ג'גה, אולי עדיף שתחפשי נגני 5-6 ג'יגה. הם קטנים וקלים יותר ולפעמים גם זולים יותר. (IPOD MINI, IRIVER H10, CREATIVE ZEN)

Realistic Girl

New member
תודה ועוד שאלה

לגבי ההבדל במחיר בין ה-zen וה-extra jukebox למה ה-zen touch 20 gb וה-zen extra 40 gb עולים בארה"ב אותו דבר 249.99$? יש הבדל משמעותי מבחינת עמידות? נוחות? זמן סוללה? איכות שמיעה?

CP

New member
הבדלים בין Xtra ל-Touch

אני מקבל בקרוב את ה-Xtra ובדקתי בדיוק מה ההבדל ביניהם. ההבדל העיקרי הוא זמן נגינה ארוך באופן משמעותי. הבדל נוסף הוא בממשק הכפתורים שעליהם כאשר ל-Touch יש משטח רגיש למגע (כמו הגלגל של ה-iPod) שעוזר לגלול ברשימות. אבל מבחינת יחס של נפח אל מחיר, ה-Xtra לוקח... תלוי מה את רוצה

weird dust

New member
אני לא אהבתי את האקסטרה

היום זול כי הוא דגם ישן יחסית. והגלגלת מגע נוחה מאוד יחסית ויותר קל להשתמש בה. גם זמן נגינה ארוך יותר ומסך גדול יותר יש לטאצ'.

La Gamba

New member
לקריאיטיב אין אחריות?

אז מה איסטרוניקס עושים בכלל?

weird dust

New member
נותנים אחריות למי שקונה מהם

הם לא נותנים אחריות בין לאומית. יש אחריות ממי שקונה מהם וזהו. והם גם יבואנים ומנהלים מעבדה במקרה והלך לך המכשיר ואתה רוצה לשלם.

למעלה