creative zen micro שאלה...

door

New member
creative zen micro שאלה...

ברשותי מכשיר כזה. ביצעתי בו את העדכון האחרון (2.20.05 שמאפשר לווינדווז XP לקרוא אותו ככונן נשלף) והכל טוב ויפה, אבל עכשיו פתאום התוכנה שבאה עם המכשיר (zen micro media explorer) לא מזהה את המכשיר. שהוא מחובר התוכנה טוענת שהוא לא. חבל לי בגלל שלטעמי התוכנה הזו נוחה יותר מלגרור מתיקיה לתיקיה. יש למישהו מושג מה עושים?

door

New member
אמממ לא משנה. מצטער ../images/Emo13.gif

הצלחתי לבד - התקנתי את הגרסה החדשה יותר של התוכנה מהאתר שלהם.

door

New member
והנה אני חוזר בשאלה אחרת...

התקנתי את הzen micro media explorer בגרסתו החדשה אך בגרסה זו אין את האופציה לראות את כל הקבצים ברשימה ולמיין אותם לפי אמן/אלבום/סגנון. או שיש? אפשר להגדיר את התוכנה כך שהיא תראה את השירים בדרך של התוכנה הקודמת או שאני עכשיו תקוע?

נדב8

New member
יש לך

את האפשרות הזו... אם השירים של נמצאים בתיקיה של המיוזיק, אז לא צריכה ליהיות בעיה, כי כשאתה רואה את הקבצים חלק מהתוויות למעלה, כמו: משקל, שם קובץ, ודברים כאלה, חלקם זה גם אלבום אמן כותרת וכו...

door

New member
זהו, ש...

מה שהיה נחמד בתוכנה הקודמת היה שאפשר היה לשנות אינפורציה של כמה קבצים בו-זמנית. והיא הייתה יותר מסודרת...

נדב8

New member
כי דווקא

היום הייתי צריך להשתמש בה בשביל משהו, ונעזרתי בתוויות האלו מוזר שאצלך אין, תבדוק אולי בהגדרות התצוגה של התוכנה אולי זה ירד משם ואתה צריך להעלות את זה ידנית.

door

New member
...

שאני בוחר כמה קבצים ביחד פתאום אין לי את האפשרות של edit track properties. אני יכול לערוך רק אחד אחד

door

New member
יש לי אבל אפשרות להציג לפי אמן

אלבום וכו'. פשוט התוכנה הקודמת גם "הרשתה" לערוך אינפורמציה של כמה קבצים בו-זמנית, וגם היא הייתה מסודרת כמו ווינאמפ - אפשר "לסנן" לפי אמן/אלבום/סגנון. היו רשימות בצד שמאל בשלושה ריבועים כאלה, אחת לפי אמנים, השניה לפי אלבום והשלישית לפי סגנון...

נדב8

New member
את זה

אני כבר לא יודע...תנסה לעבוד עם המדיה סורס...שמה בטוח אפשר...

למעלה