Creative Zen Micro, תמיכה בעיברית

N M E

New member
Creative Zen Micro, תמיכה בעיברית

שלום =] רציתי לדעת האם יש אפשרות כלשהי שהנגן יתמוך בעיברית? אני מוכן לקחת את הסיכון של מחיקת כל השירים (גם ככה הנגן ריק כרגע
). או כל אופציה נורמאלית שאני לא אצטרך לשנות פרטים של 1000 שירים (הנפח הוא 5 ג'יגה) מעיברית לאנגלית. מישהו העלה את האפשרות של תכנות המכשיר מחדש. מהם הסיכונים בכך ואיך עושים את זה? תודה לעוזרים!

יאיר B

New member
אין עדכון לעברית לקריאייטיב.

בקשר לעריכה של הקושחה - אם אתה יודע איך לעשות את זה אתה מוזמן לנסות. לאיריבר היתה תוכנה שידעה לשחק עם הסימנים הגרפיים (האותיות הן יצוג גרפי). לקריאייטיב אין תוכנה כזו. אם יש לך ידע בתכנות ואתה מבין בקושחות, תוכל לנסות לפרוץ את הקושחה, לעשות הנדסה לאחור ואם תצליח אז הנגן גם יעבוד בסוף. מיותר לציין שאת האחריות תאבד מייד.

N M E

New member
אין לי שום ידע בתכנות.

אחריות במילא אין לי, בגלל שהמכשיר נקנה בארה''ב - ותאכלס, מי יטוס עד לשם בשביל לתקן אותו?
בנוגע לעידכון, הולך לצאת עידכון בקרוב? ומה עם איסטרוניקס? אין להם שום פתרון?

יאיר B

New member
לא נראה שהולך לצאת עידכון בזמן

הקרוב (כלומר: ב-100 השנים הבאות). לגבי איסטרוניקס: אתה יכול להתקשר ולשאול. אני בספק עד כמה זה מזיז להם (הקריאייטיב זה חלק קטן מאוד מחטיבה קטנה אחרת שלהם). תתנחם בזה שלרוב הנגנים אין עברית. אני מסתדר עם המיקרו שלי בלי עברית

N M E

New member
האמת? שאם זה היה משהו כמו 20 שירים

אז ניחא.. אבל זה קטע של 1000 שירים פחות או יותר. ולגבי איסטרוניקס, חייבת להיות אופציה כלשהי..אולי אפילו שיטה שאיתה עורכים את השמות יותר מהר. וזה לא מנחם אותי, מצטער =[. אגב, הבנתי שאפשר איכשהו עם האי פוד לשנות לעיברית. גם זה בתכנות מסויים או עידכון של אפל?

יאיר B

New member
לאיפוד היו כמה שעוש את זה

באופן פירטי. ידע טענו שאם מישהו ישים את זה על הנגן - הם יבטלו לו את האחריות. מכאן שהם לא תמכו בזה. אבל כעת יש שינוי והם קנו את אחד מסוגי העידכונים שנעשו ולפי טענתם בעוד מספר שבועות ניתן יהיה להוריד אותו מאתר ידע והאחריות לנגן לא תפקע. השיטה שעשו את זה לאיפוד היא אותה שיטה ששו לאיריבר - עם תוכנה ייחודית שמשנה את האנימציות בקושחה. לקריאיטיב אף אחד לא כתב תוכנה כזו ולכן זה לא אפשרי. לא הבנתי מה זה שיטה לערוך את השמות מהר יותר. איך אתה רוצה לערוך את השמות?

N M E

New member
הרי עם הנגן מגיעה התוכנה

שאפשר לערוך את פרטי הקובץ. חשבתי שאולי יש שיטה מסויימת, או טכניקה לכך שזה לא יקח שעות.

למעלה