Creative Zen Portable - שווה 400$?

StrawMan

New member
Creative Zen Portable - שווה 400$?

30 גיגה של זיכרון, מנגן 8 פורמטים שונים של וידאו ו-3 פורמטים שונים של וידאו. מסך LCD צבעוני בגודל 3.7", ואם זה לא מספיק, אז יש גם חריץ הרחבה לזיכרון פלאש. או בקיצור: Creative Zen Portable Media Center החדש. בעיקרון, הוא לא יקר יחסית לנגנים האחרים (סביבות ה-400$). השאלה היא: מישהו ראה\שיחק\קנה ויכול להמליץ? אני מתכוון לקנות אותו בסביבות דיצמבר, כשאחותי תהיה בארה"ב, ואם כבר יש הזדמנות טובה, אז למה לפספס... מקווה לתגובות, איש-קש.

StrawMan

New member
ועוד שאלה קטנה...

יש אפשרות לעשות עכשיו Pre-Order (כנראה שהוא עוד לא הושק בארה"ב). זה כדאי מבחינת המחיר, או שבד"כ המחירים יורדים עם ההשקה (ואם ההשקה באיזור דצמבר, אז זאת גם תקופת חגים וקניות שם)?

orimaor

New member
אתה מדבר על הVISION

לדעתי הוא נראה נגן נחמד. באופן אישי אני מעדיף בסוג הזה של הנגנים את הארקוסים יש פה גם השוואה של נגני ווידיאו מ CNET.

swedish chef

New member
Archos עדיף בהרבה

אני לא מכיר את ה Zen Vision, אבל אני מציע שתבדוק לגבי Archos AV420 ומעלה - היתרון המרכזי של נגנים אלה זה שהם יכולים גם להקליט וידאו (מהממיר, ממצלמת וידאו, הם מקבלים הכל - PAL,NTSC), לדעתי זאת פונקציה מנצחת, זה מחליף מכשיר וידאו סטנדרטי וגם תוכל להעביר את הקבצים למחשב.

gt-master

New member
הבעיה של ארקוס

זה האמינות.הם לא הוכיחו את עצמם והדגמים הקודמים ידועים כמהירים להתקלקל (חברה צרפתית ,לך תסמוך). לדעתי הקריאטיב יותר אמין אבל אין ספק שפונקצית הקלטה אם היא איכותית זה דבר מנצח.

למעלה