Creative Zen WAV

bigbox364

New member
Creative Zen WAV

אני מעוניין לקנות את הנגן Creative Zen WAV 4GB וקראתי עליו ביקורות ברשת (אמנם לא הרבה כי אין). רציתי לשאול אם משהו פעם ניסה את הנגן הזה ומה חוות הדעת שלו עליו? הנגן עומד בתקציב שלי (עולה כ-290 ש"ח), זמן סוללה אורך מאוד (30 שעות לפי יצרן - מאוד חשוב לי אחרי Sansa C240 של Sansa שיש לי פחות משנתיים ומתכבה אחרי פחות מחצי שעה), עיצוב קצת ישן אבל לא מפריע לי.. או שיש לכם המלצה אחרת (לא רוצה לנסות נגנים של Sandisk יותר - יש לי טראומה)? תודה מראש.

יאיר B

New member
אם לא סנדיסק אז אולי איריבר או איאודיו.

הבעיה היא שאני לא בטוח שתמצא משהו עם זמן סוללה יותר ארוך במחיר כזה אצל שני היצרניות הללו. הערה: לקרייאיטיב אין עברית להצגת שמות שירים.

bigbox364

New member
עברית

הבעיה עם העברית לא מפריעה לי כי אני שומע רק שירים באנגלית מה הבעיה עם הקריאטיב? דווקא חברה גדולה ומוכרת אם יש לך הצעה לנגן עד 300 שקל טוב שאפשר לקנות בראשון לציון אשמח לשמוע.

יאיר B

New member
אין שום בעיה עם קריאייטיב.

הם בסדר גמור, מלבד הנושא של העברית (וגם עד כמה שאני זוכר הנגנים שלהם לא עובדים לפי תיקיות אלא תגיות). הנגן הראשון שלי היה של קריאייטיב. לא חושב שיש משהו יותר טוב ב-300 ש"ח.

rulena

New member
כתובת של החנות

תגיד איפה מצאת את הנגו הזה במחיר כזה זול. כי יותר זול מ-400 ש"ח לא מצאתי ואני רוצה אותו :)

rulena

New member
אל דאגה

תודה על הלינק אבל לא כזה אני רוצה. אני רוצה את Creative Zen Small Wonder :)

למעלה