Creative Zen

c a m e r o n

New member
Creative Zen

מישהו מכיר את הנגן? יודעים אם הוא נחשב עמיד פיזית? הכוונה שלא ישרט בקלות ובכלל יהיה עמיד, בניגוד לאייפוד.

Ronis13

New member
ZEN זאת סידרה שלמה של נגנים

של קרייטיב. על איזה דגם ספציפי אתה מעוניין לקבל מידע?

נדב8

New member
יש נגן

של קריאטיב שקוראים לו זן...בארץ לא נראה לי שמוכרים אותו...הוא כמו המיקרו רק 20 ג'יגה.

mf

New member
תראה...

יש לי שניים. את הראשון קניתי לאחותי כמתנת יומולדת. זה היה ה-zen micro. לטעמי נפלא. איכות שמע מעולה אבל הסוללה מחזיקה בערל לעשר שעות. השני שקניתי הוא ה-zen touch 20g....כנ"ל- איכות שמע מעולה אבל הסוללה מחזיקה ל-24 שעות. לדעתי מעולה. נפח מספיק גדול....הכנסתי הרבה שירים בפורמט MP3 ורק עכשיו עברתי את מחסום הגיגה הראשון..... לדעתי שווה את הכסף. לגבי ה- 60G....אין לי שמץ אבל קריאטיב ידועים באיכות השמע של המוצרים שלהם. השאלה היא למה צריך נפח כ"כ גדול..... מקווה שעזרתי

mf

New member
תראה...

יש לי שניים. את הראשון קניתי לאחותי כמתנת יומולדת. זה היה ה-zen micro. לטעמי נפלא. איכות שמע מעולה אבל הסוללה מחזיקה בערל לעשר שעות. השני שקניתי הוא ה-zen touch 20g....כנ"ל- איכות שמע מעולה אבל הסוללה מחזיקה ל-24 שעות. לדעתי מעולה. נפח מספיק גדול....הכנסתי הרבה שירים בפורמט MP3 ורק עכשיו עברתי את מחסום הגיגה הראשון..... לדעתי שווה את הכסף. לגבי ה- 60G....אין לי שמץ אבל קריאטיב ידועים באיכות השמע של המוצרים שלהם. השאלה היא למה צריך נפח כ"כ גדול..... מקווה שעזרתי

c a m e r o n

New member
תודה על התשובה

אולי אתה יכול להגיד לי איך המוצרים של זן שיש לך מבחינת עמידות? לא נשרטים בקלות? שורדים כמה נפילות? ולמה נפח כ"כ גדול? יש לי הרבה מוזיקה. ה-ר-ב-ה מוזיקה. ואני רוצה מכשיר שיארגן לי את הכל עליו, 60 ג'יגה זה הנפח המינימלי מבחינתי.

נדב8

New member
חבר

זה נקרא זן אקסטרה, לא זן... הוא נגן מאוד ישן. יש נגנים יותר טובים, אבל אם אתה צריך בעיקר נפח גדול ואין לך הרבה כסף להשקיע, הוא יכול ליהיות נגן לא רע, כי היה לי את הדגם של ה40 ג'יגה, והוא עבד די טוב.

c a m e r o n

New member
המשך

יש להם נגן נוסף של 60 ג'יגה בלי האקסטרא בשם, לא הצלחתי למצוא הבדלים בינהם, למרות שבטוח שהם קיימים. לא ראיתי דגמים חדשים יותר של זן עם נפח גדול, הדגם הזה באמת די ישן - בן שנתיים או קרוב לכך. אולי זה אומר שאמור לצאת בקרוב דגם חדש של זן עם נפח אכסון גדול? איפה בכלל אפשר לברר כאלו דברים? אני אחזור על השאלה הרגילה שלי פה - איך הדגם מבחינה פיזית? נשרט בקלות? עמיד? הרגישות של האייפוד היא אחת הסיבות העיקריות שאני שוקלת ללכת כל זן. אגב, מבחינת איכות שמע, מה יותר טוב, ZEN או IPOD ?

נדב8

New member
אתה מתבלבל

אין נגן כזה...אם תביא לי קישור לנגן הזה שאתה מדבר עליו אני אשמח...

mf

New member
בהודעה הראשונה שלו יש קישור...

חוץ מזה, לגבי עמידות, לא יודע. לא נשברו עד עכשיו...טפו טפו טפו מצד שני אני לא עושה איתם איזושהי פעילות ספורטיטבית. מקסימום טיול בחוץ

נדב8

New member
השם שלו

זה zen usb 2.0 לא זן... זה קצת מבלבל, אבל זה השם שלו, כשהוא עוד היה באתר של קריאטיב היית יכול לראות את זה...

נדב8

New member
זה מכשיר

אחר בכלל...ודיברתי עליו בהתחלה...הוא מתכוון למכשיר אחר...

c a m e r o n

New member
אחריות בינ"ל

עוד נושא לא פחות חשוב ששכחתי להעלות הוא האחריות - בהנחה שהנגן שאני אבחר ייקנה בארה"ב, האם לקריאייטיב או לאפל יש אחריות בינ"ל שתופסת בארץ?

RoiRoi88

New member
ל-IPOD של אפל יש אחריות בינלאומית

לגבי CREATIVE... לא יודע. בכל מקרה, לי יש ZEN TOUCH ולא היו לי אתו בעיות (בזמן שלכמה אנשים שאני מכיר התקלקל IPOD).

c a m e r o n

New member
הקפצה - אחריות לקריאייטיב

מישהו מכם יודע אם למוצרים של קריאייטיב יש אחריות שתופסת בארץ?

למעלה