crema spa -הסדרה הסגולה

crema spa -הסדרה הסגולה

אם יש משהו שהצליח להנעים לי את השהות הבלתי נסבלת והארוכה בבית החולים אחרי הניתוח- לידה שלי זה ללא ספק הסדרה הסגולה של crema spa. סדרת Crema Spa מציעה מוצרי ספא ביתי הכוללים: פילינג גוף ארומטי, שמן גוף ארומטי, קרם גוף ארומטי ואל-סבון. כולם עשירים במינרלים, בויטמין E ותמציות צמחים. תראו, קיבלתי מלאן ת'ילפים מתנות שרובן הכילו מיני קרמים שונים ושאר מוצרי טואלטיקה לפינוק היולדת, א-ב-ל הסדרה הסגולה של קרמה ספא עשו לי את השוני בין להרגיש "יאללה פ'סדר" לבין להרגיש "מצויין". כל המוצרים בסדרה (שאגב מגיעים בשלוש ניחוחות שונים: ג'ינג'ר-למון גראס, פיטצ'ולי-לבנדר וקוקוס-וניל ) מצויינים ומותירים את העור רך והריח... הווו...הריח ! אין אחות ורופא שלא ניגשו אלי ושאלו :"מה זה הדבר הזה שעליך", אז כן- אני ממליצה בחום רב ! אני השתמשתי ממש בכל המוצרים ולמען האמת אני צריכה כבר להתארגן על רכישה נוספת, כי יורשת העצר (עדי- בת 15) חשבה כמוני שהסדרה מעולה ופשוט החרימה לי את הכל, ככה ש... הסדרה הסגולה היא בריח פצ'ולי לבנדר ויש בה גם קרם ידיים מעולה שמאז הניסיון הראשון שלי איתו בעקבות המלצת חברה- הוא חבר נאמן ששוכן דרך קבע בכל תיק שלי ... מה שכן המחירים הם באמת שפויים. שמחתי לראות שבסופר פארם יש כעת מבצע על הסבון הנוזלי והוא נמכר כעת ב- 9 ש"ח במקום ב- 24. זהו.
ממלץ לאללה !

noa555555

New member
בדיוק גיליתי שלקחתי במקרה בסופר פארם

או ניו פארם בעצם, מבצע של קרם ידיים אחד +אחד , הזול ביניהם. ואין ספק שלפחות מבחינת הריח - הקרם ידיים הסגול של רקמה בריח פטצ'ולי לבנדר לוקח בגדול. הוא נספג מהר, אני אוהבת אותם קצת יותר שמנוניים באופן מפתיע,(כמו זה של נוטרוג'ינה, מכירה?) אבל הריח מליון דולר! עשה לי בהחלט חשק לקנות עוד מהסדרה הזו, ינוסה וידווח.

יופי- אז כשאת באה אלי תביאי לי את האחד חינם

שקיבלת כי עדי לקחה לי את זה של התיק של הראל- ככה שאני צריכה עוד אחד ועל מי אתעלק אם לא עליך? דיר באלאק לשכוח את הדפינול... ונכון שהריח למות?... בנוגע לניוטרג'ינה - השמנוניות הזאת היא בדיוק הסיבה שאני לא אוהבת את הקרם הזה, למרות שלכל הדעות הוא איכותי ! אז יאללה... בלי תירוצים החינמי הסגול - אלי ללשכה בבקשה....

noa555555

New member
יור וויש איז מיי קומנד.

יש לי חולשה אליך, יש לך ממש מזל. כבר הוכנס לתיק בשבילך. יחד עם כל השאר
התיק הולך ותופח.. ועם הדפינול - את תקבלי את שלך וגם את שלי שפתחתי קצת (אני יודעת שלא אכפת לך ). (כי אצלי זה ממש קרוב ואין בעיה להשיג). ואת - תתחילי לקלף תפוחי אדמה כן? אוחח, יאמי. ועכשיו נשב בחדר החיכיון (כמו שאומר שייקה אופיר ב "ציונה והעין המקולקלת" שלו) ונחכה בקוצר רוח עוד טיפ טיפה.

וחסר לך שלא היתה לך חולשה כלפי, כן?....../images/Emo191.gif

וחוץ מזה: עכשיו התחלת לדבר, גם את הדפינול שלך אני מקבלת... יפה לך! את רואה שלחץ פיזי ונפשי לא ממש מתון עוזר? כל הכבוד לי !!!!! שני דפינולים וקרם ידיים קרמה זה וואחאד שיחוק ! עשית לי את היום כפריתה !!! ותגידי מאמוש- יש מצב שאת מסבירה את המשפט האחרון: לא הבנתי קדחת ! מי זאת ציונה? מה בנוגע לחיכיון שלך ומה הקשר בין שניהם????????????????????????????? האם אלו ההורמונים הירודים שלי , או שעוד אנשים לא ממש הבינו?

noa555555

New member
אל דאגה, אני אזביר בקלות :

ובתור מלכת הקישורים גם אביא קישור תואם : יש לשייקה אופיר ז"ל, האיש הענק הזה - שיחוק אדיר במערכון שנקרא "ציונה והעין המקולקלת" (לשם הפנה אותי מישהו לפני יומיים אחרי שאמרתי שאני מסתכלת במראה בתור בת 45 וקצת ורואה איזו בת שלושים לדעתי). במערכון הזה, אם תקשיבי טוב, הוא מסביר מה עושים אצל הרופא עיניים (את ההגדרות שלו את תשמעי כבר שם). לחדר ההמתנה אצל ד"ר טיכון הוא קורא: חדר החיכיון. (לוירוס בענין הוא קורא מאקרוב, אף קטן, עוף קטן שלא שרואים בעין בלתי מזויינת). כל מה שרציתי להגיד לך הוא שתשבי בחדר החיכיון עכשיו ותחכי לשבת בסבלנות. (חדר ההמתנה). ולמען הסר ספק, הנה הקישור המשעשע ברמות על, לצפות ולהתפוצץ מצחוק, איזה גאון האיש הזה.

noa555555

New member
רק שאת כל היום בטלפון ולהשיג אותך

- כבר יותר קל להגיע לירח. את מבינה למה אני צריכה לחלום עליך? כי רק שם אני מצליחה לדבר איתך. תזהרי שלא אגיד חשמל שוב. אני מזכירה לי את אידית באנקר בהזברים שלי פה. בחיי. מצאתי ממי ללמוד..

למעלה