Crnaval-micarecadanga ברזיל

brasil

New member
Crnaval-micarecadanga ברזיל ../images/Emo11.gif

טוב אז מכיוון שהסיפור מאוד חשוב לי אז השקעתי והדפסתי אותו לכם בעברית !!! אז ככהת מזה כבר 3 ימים יש כאן קרנבל בסגנון הקרנבל של פברואר רק הוא נקרא קרנבל מחוץ לעונה. אז כמו כולם יוצאים בערב לרחוב שבו מתקיים הקרנבל ורוקדים ושרים עם הזמרים הגדולים של ברזיל (כולל טריואלקטריקו) אז אתמול תוך כדי צפיה וריקוד עם הבלוק של ivete sangalo -זמרת מאוד מפורסמת כאן, אני וכל החברה רוקדים תוך כדי אני מרגיש משיכה של יד שמאלי הסתכלתי לראות מה קורה (בד"כ בנות מושכות) שמתי לב ששעוני ה-G SHOCK הצבאי שלי נעלם. זיהיתי את הבחור ושעטתי אחריו בריצה תוך כדי הוא העביר לחברו מאחורי הגב כנראה את השעון. תפסתי את הבחור שתלש תוך עיקום ידו לאחור והובלתי אותו עם חברו אל שוטר חברו "משום מה" נעלם בדרך אחרי הצגה בפני השוטר מי אני הוא שאל אותי אם ברצוני להמשיך הלאה ולחקור אותו אני כמובן לא אצא פראייר ודרשתי.הוא נלקח לאיזור שבו מרוכזים כל האנשים שהשתוללו (היו הרבה כאלה) ושנתפסו ומשתמשי סמים שגם הם נתפסו . שם הצגתי שוב מי אני בפני כמו שופט שהחליט ללכת לאוטו לחפש את חברו . הם חזרו ללא חברו. נשאלתי אם ברצוני להגיע לפשרה ונשאלתי כמה עלה השעון הערכתי ב-250 R$ שהם כ 500 ש"ח. הוא התקשר לאחותו והיא שחררה אותו בעד הכסף או שהשעון יוחזר עד יום שני. אז כאן בנתיים מסתיים הסיפור לאחר כשעתיים " מעניינות" שהתחילו ב1:00 לפנות בוקר והסתיימו ב 3:00 . אז הצעה שלי לכם לקרנבל הקרוב להיזהר לא רק מהבנות (יכול להיות לפעמים בכלל לא נעים ) אלא גם להיות חסינים בפני מכות ויש הרבה וגנבים שגם לא חסר . אז תשמרו על עצמכם עוד חוויות מהיום בערב פה יהיו בקרוב ובעתיד גם תמונה. ביי ביי

pachanga

New member
לא מאמינה למראה עיניי!!!!

בעברית אתה כותב???? איך עשית זאת בסוף??? רואים שבאמת השקעת

brasil

New member
MY HEBREW

I WENT TO THE SINGLE COMPUTER(THIS DOESN´T CONNECT TOTHE NET) WITH THE HEBREW WORD, WROTE THE MAIL SAVED ON THE DISK AND PUTED IT HERE FOR U!

brasil

New member
fixing the lines

Crnaval-micarecadanga ברזיל טוב אז מכיוון שהסיפורמאוד חשוב לי אז השקעתי והדפסתי אותו לכם בעברית !!! אז ככהת מזה כבר 3 ימים יש כאן קרנבל בסגנון הקרנבל של פברואר רק הוא נקרא קרנבל מחוץ לעונה. אז כמו כולם יוצאים בערב לרחוב שבו מתקיים הקרנבל ורוקדים ושרים עם הזמרים הגדולים של ברזיל (כולל טריואלקטריקו) אז אתמול תוך כדי צפיה וריקוד עם הבלוק של ivete sangalo זמרת מאוד מפורסמת כאן, אני וכל החברה רוקדים תוך כדי אני מרגיש משיכה של יד שמאלי הסתכלתי לראות מה קורה (בד"כ בנות מושכות) שמתי לב ששעוני ה-G SHOCK הצבאי שלי נעלם. זיהיתי את הבחור ושעטתי אחריו בריצה תוך כדי הוא העביר לחברו מאחורי הגב כנראה את השעון. תפסתי את הבחור שתלש תוך עיקום ידו לאחור והובלתי אותו עם חברו אל שוטר חברו "משום מה" נעלם בדרך אחרי הצגה בפני השוטר מי אני הוא שאל אותי אם ברצוני להמשיך הלאה ולחקור אותו אני כמובן לא אצא פראייר ודרשתי.הוא נלקח לאיזור שבו מרוכזים כל האנשים שהשתוללו (היו הרבה כאלה) ושנתפסו ומשתמשי סמים שגם הם נתפסו . שם הצגתי שוב מי אני בפני כמו שופט שהחליט ללכת לאוטו לחפש את חברו . הם חזרו ללא חברו. נשאלתי אם ברצוני להגיע לפשרה ונשאלתי כמה עלה השעון הערכתי ב250 R$ שהם כ 500 ש"ח. הוא התקשר לאחותו והיא שחררה אותו בעד הכסף או שהשעון יוחזר עד יום שני. אז כאן בנתיים מסתיים הסיפור לאחר כשעתיים " מעניינות" שהתחילו ב1 לפנות בוקר והסתיימו ב 3:00 . אז הצעה שלי לכם לקרנבל הקרוב להיזהר לא רק מהבנות (יכול להיות לפעמים בכלל לא נעים ) אלא גם להיות חסינים בפני מכות ויש הרבה וגנבים שגם לא חסר . אז תשמרו על עצמכם עוד חוויות מהיום בערב פה יהיו בקרוב ובעתיד גם תמונה. ביי ביי

למעלה