CROSSGEN

טלk

New member
CROSSGEN

איך בדיוק כל החוברות קשורות אחת בשניה? קניתי CRUX ורציתי לדעת האם זאת חוברת שיש בה הרבה CROSSOVER או שצריך לקרוא חוברות אחרות בשביל להבין את כל התמונה ( כמו ב- TOPCOW)?

chatenoire

New member
וואהו!

שאלת קרוסג´ן. הרשי לי. היקום של קרוסג´ן בנוי ככה שיש קשר עליון בין כל העולמות (החוברות), אבל אפשר בהחלט לקרוא כל חוברת בנפרד ולהנות ממנה עד הסוף. יש לפעמים "הופעות אורח" של דמויות בכל מיני חוברות, בעיקר דמויות מ"First", חוברת העוסקת באלים של יקום קרוסג´ן, אבל לא להכיר אותם לא פוגם בהנאה מהחוברת. תהנה/י מ-Crux, ואני ממליצה בחום על Meridian.

Cartman

New member
אני מרגיש מחויבות להזהיר

לרגל כל התשבוחות שקרוסג´ן מקבלים פה מערן ואביב, אני חייב להזהיר: קראתי את הגליון הראשון של SCION ושל THE FIRST, ולא אהבתי. זאת רק הדיעה שלי, אבל רציתי לתת קצת פרספקטיבה לתשבוחות הרועמות שקרוסג´ן מקבלים פה. THE FIRST עוד סביר, אבל SCION ממש מזעזע. חוברת שלמה זה פשוט אנשים שאומרים לגיבור מזל טוב! טוב, זה כל מה שהיה לי להגיד.

chatenoire

New member
אני מסכימה בקשר ל-Scion

את First לא קראתי בכלל, כי זו החוברת היחידה של קרוסג´ן שאת סגנון הציור בה אני ממש לא אוהבת. קראתי את הTP הראשון של Scion, שמכיל בערך 7 גליונות, ואני מעדיפה לא לתת לטייטל הזה להתקרב אליי. ראשית עליי לציין, שההמשך הוא בהחלט לא כמו הגליון הראשון; יש בו המון התפתחויות דרמטיות למדי, אקשן, דמויות, בלה בלה בלה. רק חבל שהוא יבש כמו המדבר!! הוא מלא בסוגיות כבדות ועמוקות, התחבטויות רגשיות קשות, דמויות עם בעיות מכאן ועד להודעה חדשה, ולא טיפה אחת של הומור. ברור לי שזה סיפור רציני, אבל לעזאזל, שורה קלילה פה ושם לא תהרוג אף אחד! יש אנשים בפורומים של קרוסג´ן שאומרים שהם מאוד מאוד אוהבים את החוברת הזו, אבל אני ניסיתי ודעתי נחרצת. אני ממליצה על קרוסג´ן בגדול, כי הם עושים דברים יפהפיים והרבה ממה שאני קראתי עד כה מאוד מצא חן בעיניי. אולי נפלת במקרה על משהו לא מוצלח, וחבל לבטל את כל החברה בגלל זה - תגיד לי מה אתה מחפש בקומיקס ואולי אוכל להמליץ לך על משהו ספציפי.

Cartman

New member
עכשיו אתם אומרים לי

משום מה, כשהייתי בדוכן שלכם בקניותר, השמטתם את העובדה שזה נייר טואלט צבעוני ב15 שקל...

ailag

New member
crossgen = good

פשוט לכל אחד יש את הטעם שלו , אלו הטייטלים שהאנשים האלו לא אהבו. לא אמרת שקנית crux? הם ביקרו את scion/the first.. (אלא אם כן זה אותו דבר, ואז אני אתנצל על הבורות שלי ואשב בשקט) יש כמה וכמה סדרות שונות בעולם של קרוסג´ן. נ.ב. 15 שקל?

Cartman

New member
התבלבלת קצת נראה לי

ביני לבין מי שהתחיל את השרשור. מי שהתחיל את השרשור, טל, קנה קרוקס. אני קניתי סיון וקראתי פירסט אצל חבר. נ.ב-כן, 15 שקל.

illustrator

New member
על טעם ועל ריח

אני חושב שנתתי הסבר די ממצה על הרעיון מאחורי כל סידרה בקניותר. מעבר לזה, צריך פשוט לנסות ולהחליט מה מוצא חן בעיניך, הרי כל אחת משתייכת לז´אנר אחר. לכן הבאנו את החוברות הראשונות מכל הסדרות, ואת Forge ו-Edge שמאפשרים לנסות כמה סדרות במחיר לא גבוה. קרוסג´ן, אגב טענו בתחילת דרכם שצריך לקרוא את שלושת החוברות הראשונות מכל סידרה על מנת להתרשם ממנה. בהתחשב בקצב התקדמות העלילה ברוב הסדרות שלהם, יש בזה משהו... לגבי קרוקס - זו חוברת שאפשר להינות ממנה בלי לקרוא את שאר הסדרות, אבל ראוי לציין שיש בה יותר הופעות אורח מאשר בשאר הסדרות, מאחר והיא לא עוסקת במישהו שמקבל סיג´יל, אלא בניצולי אטלנטיס שמנסים להבין מה קרה ביקום שלהם בזמן שהם היו בתרדמת (במשך 100,000 שנה, אם איני טועה).

ailag

New member
לא הסתכלתי :)

בכל מקרה, כל אחד וטעמו. אם הם מוכרים את החוברות האלו כנראה שיש ביקוש.

chatenoire

New member
הממ?

קנית את Scion בקניותר? מוזר, לא זכור לי. אולי הייתי בקווסט לחיפוש אוכל באותו רגע. בכל מקרה, Scion אהוב על אחדים ושנוא על אחרים, זה הכל עניין של טעם. אם לא התייאשת, נסה משהו אחר. קרוסג´ן הוא בהחלט לא נייר טואלט צבעוני, בשום מקרה ובשום חוברת.

טלk

New member
קודם כל

שאלתי מפני שקיבלתי את CRUX 1,3,4,5,6,7,8,10 . ורציתי לדעת איך החברה שומרת על האחידות בעולם שלה. לי למשל יש התנסות רעה מ WITCHBLADE שיש לי איזה 80 חוברות מזה בלפחות 1200 שקל. מדי כמה חודשים החברה מוציאה מיני-סיירס אן סידרה חדשה לחלוטין שמחחיבת את הקוראים לקנות אם הם רוצים להבין משהו. אז זהו הספיק לי, החלטתי שמהיום אני ישתדל לקנות חוברות עם כמה שפחות crossover . האם CROSSGEN מתחייבים לכך שלא יעשו CROSSOVERS או סדרות חדשות שנוגעות ב TITLE מסויים?

chatenoire

New member
העקרונות של קרוסג´ן

לקרוסג´ן יש מערכת עקרונות שלפיה הם פועלים. אחד היתרונות של החברה הוא הבעלים, מארק אלסי המיליונר, שיכול להרשות לעצמו לייצר קומיקס בלי תעלולים שיווקיים מעצבנים. אם איני טועה, הם לא מתכוונים להכנס לסחיטה של הקונים בכל מיני מיני-סדרות וסיפורי משנה שאי אפשר להבין את העלילה בלעדיהם, אבל אל תיקח את המילה שלי. כנס לאתר של קרוסג´ן וחפש את "עשרת הדברות שלהם".

למעלה