CRS - Us Placers

dune d

New member
CRS - Us Placers

CRS הם Kanye West, Pharrell, Lupe Fiasco ,וזה הרכב חדש שלהם ביחד. היש ר יצא במיקסטייפ של קניה Can’t Tell Me Nothing לפני כמה חודשים. CRS זה בעצם קיצור של Child Rebel Soldier. יש שמועות כבדות שהם עובדים על אלבום שלם וכבר עוד חומרים חדשים בדרך, חלקם כבר מוכנים. נשאר לחכות בסבלנות. הנה הקליפ לשיר.

tomoshe

New member
איך תשרוד את זה?

פארל וקנייה יחד... הראש שלך עומד להתפוצץ בטח...

dune d

New member
האמת שלא שמתי לב

אבל מבחינתי טוב לפרסם דברים כאלו פעמיים :)

dod drakon

New member
בניגוד לפארל

שעובד טוב עם כולם ומתאים את ההפקות הנפטוניות שלו לאמנים לפי הצורך, גם לופה וגם קאניה עדיפים באלבומי סולו. קצת קשה לי לראות את כל האגואים והניגודים נפגשים לפרוייקט משותף למראת שבהרבה מקרים זה מה שיכול להביא צלילים ורעיונות חדשים אני ממש לא מרגיש את זה כאן. holla

bitcho

New member
גזעייייי

שלושת המוסקטרים ממשXD וואי סטיל לאללה קליפ חמוד :] נדמה לי שזה הולך להיות שילוב מוצלח

bitcho

New member
אין עוד חומרים בחוץ?

ולפי מה שהבנתי הקליפ הוא לא הקליפ הרשמי בתור קליפ לא אופישיאל זה קליפ בן זונה אחד ממש מרשים

dune d

New member
אני יודע שהוא כן רשמי

אבל דל תקציב, מה שאומר שהתוצאה היא מדהימה ביחס לדבר כזה.

dune d

New member
Ciara - That's Right

קליפ חדש גם לסייארה. בשעה היא מוציא את הקליפ לסינגל האחרון שלה, הסינגל יצא כבר ביולי אבל רק עכשיו שיחררו לכבודו קליפ. השיר הופק ע"י ליל ג'ון שגם משתתף בשיר כמובן.

dune d

New member
John Legend - Show Me

גם ג'ון מוציא קליפ וסינגל נוסף מתוך האלבום האחרון שלו. הקליפ צולם בזנזיבר והוא מתכבד בלוקיישנים מדהימים. זה עוד ניסיון של ג'ון לחזור לעסק מה שלא הלך לו כל כך בשנה האחרונה. מלבד זה הוא עובד במרץ על אלבום נוסף ועל האלבום של אסטל שצפוי לצאת בסוף ינואר 2008.

dune d

New member
Bow Wow & Omarion - Hey Baby

סינגל וקליפ נוסף לצמד הצעיר והמצליח הזה. זה כבר הסינגל השלישי והמוצלח שלהם ביחד מתוך האלבום המשותף. השבוע האלבום הזה נכנס למקום ה-11 במצעד האלבומים של הבילבור דעם מכירות כוללות של 107 אלף עותקים. ההפקה היא אגב של ריק רובין.

בין אם אתם חוגגים את הכריסמס

שו שיש לכם סתם אירוע מיוחד גוסטפייס מביא לכם את המתנה המושלמת

למעלה