CRY ME A RIVER

M a r y J a n e

New member
CRY ME A RIVER

ראיתם את הקליפ של ג´סטין טימברלייק??? בקליפ מופיעה מישהי שהיא נראית בדיוק כמו בריטני!!! ואני כמעט בטוחה שהקליפ מדבר על זה שבריטני גילתה שג´סטין בגד בה. בקליפ מופיע ג´סטין עם בחורה ומנציח בווידיאו את מה שהם עושים...... ואז מגיעה בחורה אחרת שנראית בדיוק כמו בריטני שרואה בסוף הקליפ את מה שג´סטין צילם.... מה אתם חושבים האם זו נקמה מצד ג´סטין או משהו אחר???

RIP CURL1

New member
את צודקת ב100%

היה כתוב שהשיר על בריטני איפה ראית את הקליפ,? גם אני רוצה לראות

cry me a river

לפי דעתי הקטע בקליפ זה יעני כל מה שהעיתונים פירסמו שג´סטין בוגד בבריטני ואז היא עשתה משהו רע (לפי השיר היא בגדה בו לפי דעתי) ואז הוא נוקם...תקשיבו למילים בשיר, ולפי דעתי השיר נורא יפה. ובכלל כל הדיסק שלו מראה כישרון רב ממליצה בחום! CRY ME A RIVER (´opera´ opening) You were my sun You were my earth But you didn´t know all the ways I loved you, no So you took a chance And made other plans But I bet you didn´t think that they would come crashing down, no You don´t have to say, what you did I already know, I found out from him Now there´s just no chance, for you and me, there´ll never be And don´t it make you sad about it You told me you loved me Why did you leave me all alone Now you tell me you need me When you call me on the phone Girl I refuse, you must have me confused With some other guy Your bridges were burned and now it´s your turn To cry, cry me a river Cry me a river, girl Cry me a river Cry me a river, girl, yeah yeah I know that they say That some things are better left unsaid But it wasn´t like you only talked to him and you know it Don´t act like you don´t know it And all of these things people told me Keep messing with my head (Messing with my head) You should´ve picked honesty Then you may not have blown it (Yeah..) You don´t have to say, what you did (Don´t have to say, what you did) I already know, I found out from him (I already know, uh) Now there´s just no chance, for you and me, there´ll never be (No chance, you and me) And don´t it make you sad about it You told me you loved me Why did you leave me all alone (All alone) Now you tell me you need me When you call me, on the phone (When you call me on the phone) Girl I refuse, you must have me confused With some other guy (I´m not like them baby) Your bridges were burned, now it´s your turn (It´s your turn) To cry, cry me a river (Go on and just) Cry me a river, girl (Go on and just) Cry me a river (Baby go on and just) Cry me a river, girl, yeah yeah Oh (Oh) The damage is done So I guess I be leaving Oh (Oh) The damage is done So I guess I be leaving Oh (Oh) The damage is done So I guess I be leaving Oh (Oh) The damage is done So I guess I be... leaving You don´t have to say, what you did (Don´t have to say, what you did) I already know, I found out from him (I already know, uh) Now there´s just no chance, for you and me, there´ll never be (No chance, you and me) And don´t it make you sad about it Cry me a river (Go on and just) Cry me a river, girl (Baby go on and just) Cry me a river (You can go on and just) Cry me a river, girl, yeah yeah Cry me a river (Baby go on and just) Cry me a river, girl (Go on and just) Cry me a river (Cause I´ve already cried) Cry me a river, girl, yeah yeah (Ain´t gonna cry no more, yeah yeah) Cry me a river Cry me a river, oh Cry me a river, oh Cry me a river, oh Cry me a river, oh (Cry me, cry me) Cry me a river, oh (Cry me, cry me) Cry me a river, oh (Cry me, cry me) Cry me a river, oh (Cry me, cry me) Cry me a river, oh (Cry me, cry me) Cry me a river, oh (Cry me, cry me) Cry me a river (Cry me, cry me) ומילים לכל השירים בדיסק של ג´סטין

i4britney

New member
לפי דעתי...

גסטין בגד בבריטני ולא להפך כי בריטני מאוד מאוד העריכה ואהבה אותו וגם עכשיו היא שומרת לו כבוד ועל כל הציטוטים האלה שהוא נותן לעיתונים ולמגזיני נוער וסתם משמיץ את בריטני , בריטני לא מגיבה כי היא לא יורדת נמוך כמוהו וזה מאוד חבל שהוא יורד נמוך זה רק מראה משהו אחד גסטין אוהב את בריטני כי אהבה אמיתית שהייתה ביניהם אי אפשר להפסיק וכל זה שהוא עם נשים אחרות עכשיו זה סתם קטע בשביל להראות לבריטני שהוא יכול עליה אבל בתוכו הוא יודע שהוא אוהב את בריטני וגם בריטני מאוד אוהבת אותו רק שהיא לא הולכת ושוכבת עם כל הגברים בעולם כמו שגסטין עושה לה. חוץ מזה אני חושב שגסטין טימברלייק הוא אמן כשרוני בפני עצמו ויש לו קול מאוד מיוחד והשיר like i love u מאוד מאוד יפה. ומה על בריטני מה אני חושב? שהיא נסיכת פופ וזמרת פופ מספר 1 בעולם סקסית עם שירים מדהימים ועם קול מדהים וחמוד וכמובן איך שלא קליפים סקסיים להפליא. אז בקיצור גסטין סתם "מזייף"!

שוב

דיברנו על הקליפ, לא כל מה שקרה בשנתיים האחרונות. ורק שתידעי לך שכולם כעסו על ג´סטין (כמו עם טום קרוז וניקול קידמן..) וחשבו שהוא בגד או עשה משהו רע, אבל שתידעי לך שבריטני לא כזאת תמימה! והיא בעצמה אמרה שאף אחד לא בגד, וג´סטין אמר שמשהו מאוד רע קרה. אני ממליצה לך להוריד את הקליפ ולראות על מה אני מדברת...

i love gina

New member
לא להעליב אף אחד

אבל אני ממש לא יכול לשמוע את ג´סטין הזה שר! תרתי משמע!!! יש לו קול של לוויתן פצוע... אז, מיצי, סליחה מראש אם זה פוגע או משהו, אבל אני אישית לא יכול לשמוע אותו שר.

Shahafo

New member
והנה../images/Emo26.gif בלאגן השבוע

ג´סטין מלכלך על בריטני: ברשותכם, ניתם לציטוט לעשות את העבודה: "אם לבריטני היה מושג מהחיים שלה, היא לא היתה משתתפת בסרט "קרוסרודס. זה היה סרט גרוע" רוצים עוד? יש: "עובדים בשביל בריטני אנשים שבכלל לא רוצים בטובתה. אגפת להם רק מעצמם". את הדברים האלה אמר ג´סטין במסגרת ראיון שהעניק למגזין גברים אמריקני בשם "דיטלייס". עכשיו אנחנו מחכים לתגובה של בריטני. מעניין מה יש לה לומר על קריירת הסולו הטרייה של אהובה לשעבר. ויש לי גם כתבה על השיר החדש שלו.. לשים?

באופן אישי

אני גם לא חושבת שהקול של ג´סטין משתווה איכשהו לקול של ג´יי סי, ותתעלמו מהעובדה שג´יי סי גם נראה הרבה יורת טוב, אני התאהבתי בקול של והרבה לפני שראיתי אותו...

i4britney

New member
אז ככה...

דבר ראשון אני בן ודבר שני לפי דעתי בריטני היא לא כל כך תמימה וזה נכון אבל היא לא בגדה בגסטין ואם כבר הוא בגד בה ותראי איך הוא מלכלך עליה בלי שהיא אומרת דבר הוא פשוט לא יכול בלי יחסי ציבור על "בריטני ספירס" כי יחסי ציבור=כוח=פופלריות=כסף הבנת ? וחוץ מזה ראיתי את הקליפ של גסטין הוא בסדר ואני מבין טוב מאוד מה קורה שם אבל השיר לא משהו הקודם יותר יפה וחוץ מזה השירים של בריטני הרבה יותר יפים לפי דעתי!

i love gina

New member
מסכים איתך!

אני לא משוגע על בריטני, אבל היא באמת לא אמרה כלום עליו והג´סטין הזה מתנהג ממש כמו ילד בתיכון! גם אני קראתי כל מיני דברים שהוא אמר עליה, וזה ממש מלוכלך ומגעיל- דברים שילדים בני 14 יגידו אחרי שנפרדו אחד מהשני.

לפי מה שאני רואה

אתם שופטים אנשים לפי מה שיוצא מהפה שלהם ולא לפי המוזיקה..עם כבר בריטני או ג´סטין אז ג´סטין, למרות שיש שיר אחד שאני אוהבת של בריטני...מקרוסרודס...אבל אני לא זוכרת את השם שלו.

מיצי בורוד זוהר../images/Emo51.gif

אני הרבה זמן מחפשת אתר עם מילים לשירים של גסטין בקשר לקליפ cry me a river מה אני יחידה שעוד לא ראיתי אותו ?
בכול אופן זה שיר הכי יפה בדיסק

שמחה

לדעת שעזרתי לך...ושוב הינה הקישור לאתר מאוד טוב של אן סינק, עם המילים לכל השירים שלהם, לדיסק של ג´סטין ולשיר החדש של ג´יי סי.

ראיתי את הקליפ ../images/Emo13.gifויש לי שאלה

הבחורה שבקליפ עם השער השחור (שמנשקת את ג´סטין) זאת במקרה קלואדיה
משולחן לחמישה (לוסי שרבט אנערף
איך שקוראים לה) ובקשר לקליפ זה מהמם
אהבתי

למעלה