cseresznye paprika

reuven4u

New member
cseresznye paprika

משהו ניסה פעם לזרוע זרעים בראץ? יצא מזה משהו?

B T1

New member
CSERESZNYE PAPRIKA

אם אינני טועה בארץ הפלפל שנקרה פלפל סודני, הוא ה-Cseresznye paprika. יש לי שתיל כזה עם פלפלים עליו. אתה יכול לקבל זרעים.

ILM

New member
אתה טועה!

הפלפל עליו מדובר דומה לעגבנית שרי

ILM

New member
פלפלים חריפים

אני מגדל מספר סוגיםשל פלפלים חריפים.1 פלפל סודני קטן כמו פרק אצבע 2 פלפל חריף ,ארוך ודק שיוצאי צפון אפריקה שמים אותו בדג (חריימי)3 סוג נוסף הוא מהסוג הדומה עגבניות שרי(לאלה אתה מתכוון ?). אותם על שרשרת הבאתי מהונגריה. כן הם גדלים בארץ.צריך לשתול אותם מנסיוני לקראת סוף מרץ. הם גדלים לגובה של40-50 ס"מוגדלים עליהם כ4-5 פלפלים חריפים .

ILM

New member
תוספת

עם אתה זקוק ליותר
, אינפורמציה ,גרעינים איך לגדל אעזור לך בשמחה רק תגיד (שלח מסר)

reuven4u

New member
תודה-

אני נוסע בעוד שבועיים - אחפש שם זרעים - אם לא אמצא - יכול להיות שאפנה אליך. בכל מקרה יש לי עוד כמה שאלות: הצמח חד שנתי (צריך לזרוע אותו כל שנה מחדש) או חי כמה שנים? מה הוא צריך - שמש מלאה\צל? כמה מים?

ILM

New member
תוספת

לפי נסיוני הצמח חד שנתי.אצלי הוא מקבל שמש מחצית היום אחד הקירות החצוניים בביתי הוא מצפון מערב לדרום מזרח וכך הצמח מקבל שמש עד שעות אחר הצהרים , 4-5 ,שאז מסתיר הגדר של השכן את השמש.אבל עם אתה נוסע אז: לפני הגשר שמוביל ל-vam ter יש מספר דוכנים שבהם גם מוכרים את הפלפלים אבל יש שם וזה העיקר שלשלאות נוספות עם סוגים שונים של פלפלים (למשל כמו גמבה קטנה או פלפל בצורת פרח עם שלושה עלי כותרת.גם את אלה כדאי להביא|

reuven4u

New member
vam ter?

איפה זה? איזה גשר? אתה מתכוון לדוכנים שעל הגדה? (באיזור המלונות)

ILM

New member
vam ter

בסוף vatci utca יש שוק מקורה שבנה אייפל (מהמגדל בפריס)לא זוכר את שם הגשר

למעלה