csr

csr

שלום רב, אני שואלת כאן ושאלתי גם בפורום רפואה משלימה.. האם יש מענה לבעיה זו בעין?האם דיקור יעיל? ------------------------------------ ".......כנראה עקב מתח נהייתה לי בעיית רשתית,הפרדות ובצקת במרכז הראיה- csr.הראיה בעין מטושטשת.די מדאיג. אין פתרון רפואי.ידוע שהתופעה הזו קוראת במצבי סטרס ואכן הייתי בסטרס. האם רפואה משלימה יכולה לסייע? בברכה........"

RanLoel

New member
מחלות עיניים

שלום אליזבט, לי באופן אישי אין נסיון עם CSR . בשיטוט באינטרנט מצאתי שהמחלה קשורה לדפוסי אישיות מסוימים ביניהם היפוכונדרים, היסטריים, חולים העושים שימוש בתרופות פסיכיאטריות למיניהן, חולים עם רמות סטרואידים גבוהות ואנשים הנמצאים בחשיפה מוגברת לסטרס. אולם, עד היום הקשר בין דפוסי האישיות ורמות הסטרס לבין המחלה, מעולם לא הוכח באופן חד משמעי. על פי אינפומד, ב-90% מהמקרים הנוזל התת רשתי הדוחף את הרשתית קדימה והפוגע בראייה, ייספג חזרה תוך שלושה עד ארבעה חודשים והראייה תחזור למצבה הקודם. נתון מעודד. אני שוב אומר, אין לי נסיון עם המחלה ואינני יכול לתת לך ייעוץ רפואי. רק רופא עיניים מוסמך יוכל לאבחן את מצבך. אנחנו, אנשי הרפואה הסינית, פשוט לא מוסמכים. בנושא ההתמודדות עם הסטרס (שאינו תחליף לטיפול המערבי!) לרפואה הסינית יש כלים רבים שעשויים לסייע. מוזמנת להשאיר את איזור מגורייך ומטפלי הפורום יפנו אליך בהודעות פרטיות. בהצלחה, רן

למעלה